REVIEWS - ERVARINGEN - RECENSIES - BEOORDELINGEN - KLANTENREACTIES
menu 0 0

Klantenbeoordelingen

Onze klanten geven ons een
8,5
4.2 6428
Levering
Producten
Service
Anoniem via Trusted shops
26-11-2022

Werkt goed,
Personaliseren van de waardebon is leuk.
Jammer dat je alleen tekst kan toevoegen en niet een plaatje.
Nu nog even wachten of het gebruik goed gaat (maar dat is pas over een paar maanden)

Anoniem via Trusted shops
26-11-2022

Anoniem via Trusted shops
24-11-2022

Al een paar keer besteld, nog nooit een probleem gehad en altijd super leuke belevenissen!

Anoniem via Trusted shops
18-11-2022

snel en makkelijk

Anoniem via Trusted shops
17-11-2022

Ik bestel ondertussen al enkele jaren bij jullie en nooit geen problemen. Betaalbaar, goede prijs/kwaliteit met een goede klantenservice.

Anoniem via Trusted shops
15-11-2022

Uitstekende email en telefoon service. Cadeaubon besteld en ook meteen ontvangen. De jarige was er ook helemaal blij mee.

Anoniem via Trusted shops
14-11-2022

Anoniem via Trusted shops
04-11-2022

Anoniem via Trusted shops
27-10-2022

De belevenissen die ik heb gekocht is alleen te gebruiken van oktober tot mei dus ik moet nu een half jaar wachten tot ik hem kan gebruiken. Erg slecht dat dit niet duidelijk vermeld stond!

Reactie van Belevenissen.nl
Dank voor je bericht.

Bij ons kun je helaas niet boeken voor een specifieke dag en/of tijdstip. Dit geven wij ook aan op de website. Wij bieden cadeaukaarten aan met een lange geldigheidstermijn.

Mocht je nog verdere vragen hebben dan zijn we uiteraard telefonisch en per email altijd bereikbaar.

Team webcare
Anoniem via Trusted shops
26-10-2022

Ik heb een bon besteld voor het racing circuit. Stond beschikbaar vanaf december, vervolgens hele jaar geen plek.

Reactie van Belevenissen.nl
Dank voor je bericht.

We hebben het voor je nagekeken en het klopt niet wat je zegt:). Vanaf december komen de nieuwe data online te staan en dan zou je een reservering kunnen maken (precies zoals we hebben gemeld op de website).

Team webcare
Anoniem via Trusted shops
13-10-2022

Veel keuze

Anoniem via Trusted shops
11-10-2022

Anoniem via Trusted shops
07-10-2022

Helemaal TOP!!!!

Anoniem via Trusted shops
28-09-2022

Anoniem via Trusted shops
22-09-2022

Anoniem via Trusted shops
19-09-2022

Cadeaubon was makkelijk te bestellen.

Anoniem via Trusted shops
17-09-2022

Ik moet de cadeaubon nog ontvangen

Reactie van Belevenissen.nl
Dank voor je feedback!

Wat vervelend om te horen. Wij hebben het direct voor je nagekeken en uiteraard nogmaals verstuurd. Controleer tevens de ongewenste email. Mocht je nog vragen hebben dan kun je ons uiteraard altijd bellen.

Team webcare
Anoniem via Trusted shops
05-09-2022