Zelf of iemand anders laten vliegen?
menu 0 0

Zelf of iemand anders laten vliegen?

Geef iemand een vlucht of een vliegles cadeau! Laat hem of haar zelf een vliegtuig besturen of genieten van het prachtige uitzicht! De leukste vliegcadeaus staan voor je op een rijtje.

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

Een vliegles voor een persoon en twee entreekaarten voor Paleis Het Loo!

Vliegen en Paleis Het Loo bezoeken

Teuge
(15)

Bestuur nu zelf een vliegtuig en geniet van de prachtige tuinen van Paleis Het Loo. Jullie begeven je voor even in koninklijke sferen! De vlucht zal ongeveer twintig minuten duren en daarna kunnen jullie heerlijk rondwandelen in de mooie tuinen van het paleis. 

Een vliegles voor een persoon en twee entreekaarten voor Paleis Het Loo!

Lees verder
195,- voor 2 personen

15 minuten zelf vliegen: zo licht als een veertje!

Vlieg zelf in een MicroLight-vliegtuig

Stadtlohn (Winterswijk)
(30)

Heb je altijd al een keer zelf willen vliegen? Dit is je kans! Na een korte uitleg over het vliegen, ga je samen met een ervaren piloot de lucht in. Vlieg vijftien minuten in dit speciale MicroLight-vliegtuig en ervaar de wereld vanuit de lucht!

15 minuten zelf vliegen: zo licht als een veertje!

Lees verder

Zelf vliegen in een Cessna!

Vlieg zelf boven de Veluwe

Teuge
(9)

De aarde onder je wordt kleiner en kleiner, het vliegtuig klimt hoger en hoger. Je vliegt over de bosrijke Veluwe en geniet van een adembenemend uitzicht! Manoeuvreer je vliegtuig over de mooiste plekjes en bekijk paleis 't Loo en de Apenheul vanuit de lucht.

Zelf vliegen in een Cessna!

Lees verder

Helikoptervlucht boven je eigen huis of woonomgeving!

Helikoptervlucht van 15 minuten

In de omgeving van diverse steden
(63)

Je eigen woonomgeving bewonderen vanuit de lucht? Dat kan met deze unieke helikoptervlucht. Ervaar zelf hoe het is om bekend gebied van boven te zien. Je vertrekt daarbij niet van een vliegveld, maar vanaf een weiland of sportveld bij jou in de buurt!

Helikoptervlucht boven je eigen huis of woonomgeving!

Lees verder
125,- per persoon

Dé watersportsensatie van dit moment: flyboarden!

Flyboard Experience

Middelaar
(1)

Beleef dé watersportsensatie van dit moment: flyboarden. Je kunt door het water plonzen als een vis of tot meters boven het water komen en vliegen zoals je favoriete superheld dat doet! De instructeurs zitten op een jetski en regelen de waterkracht, zodat het ook een veilige belevenis is.

Dé watersportsensatie van dit moment: flyboarden!

Lees verder

Geniet vanuit een luchtballon van de rust en het uitzicht!

Unieke ballonvaart

Diverse locaties
(35)

Je bent nog maar enkele ogenblikken verwijderd van een geweldig avontuur. Je stijgt op. Alles op de grond wordt steeds kleiner. Langzaam bereikt de ballon grote hoogte. Je kijkt om je heen en geniet van het prachtige uitzicht, het natuurlijke landschap, alle gebouwen. Een ballonvaart is een onvergetelijke belevenis!

Geniet vanuit een luchtballon van de rust en het uitzicht!

Lees verder
155,- per persoon

Zweefvliegen of lekker UIT-eten...? Kies zelf een Dagje-UIT

Belevenis naar KEUZE

Diverse locaties in NL & BE
(8)

Met deze cadeaubon kan de ontvanger zelf een keuze maken. Van Indoor Skydiven tot romantisch overnachten... Het gekozen bedrag kan besteed worden aan ALLE belevenissen in Nederland & België.

Zweefvliegen of lekker UIT-eten...? Kies zelf een Dagje-UIT

Lees verder

Alle cadeaus bekijken
Twijfel, twijfel, twijfel...
Kun je niet kiezen? Laat de ontvanger zelf een keuze maken
Geef een waardebon cadeau

DE LEUKSTE CADEAUS IN DE LUCHT

Op zoek naar een cadeau voor hem of haar? Bezorg diegene een onvergetelijke dag en geef hem of haar een cadeaubon om te vliegen! Van een vliegles tot een ontspannende vlucht met een mooi uitzicht, kies uit het ruime assortiment en vindt hier het perfecte cadeau voor hem en haar!

Zelf vliegen

Wat is er leuker dan iemand zelf laten vliegen in een vliegtuig? Geef hem of haar een vliegles cadeau en bezorg diegene een unieke ervaring. Bijvoorbeeld zelf vliegen in een Cessna, na een korte vliegles neem je zelf de stuurknuppel in de hand en verken je Nederland vanuit de lucht. Of stap samen in een vliegtuig en een van jullie stuurt jullie over de Apenheul en paleis ’t Loo! Deze ervaring vergeet je niet! 

Meevliegen
Toch liever meevliegen en optimaal genieten van het uitzicht? Geef iemand paragliden cadeau, een echte must-do! Samen met een instructeur hang je aan een parachute en zweef je door de lucht, zodat je de rust kunt ervaren en het landschap van boven kunt bekijken. Of geef iemand een helikoptervlucht cadeau, hij of zij kan genieten van het uitzicht over de eigen omgeving! Hier vind je al onze uitdagende vlieg cadeaus!

Een belevenis om te vliegen is altijd een unieke ervaring. Het uitzicht en de hoogte zorgen voor een echte kick. Een perfect verjaardagscadeau, Moederdagcadeau, Vaderdagcadeau én romantisch cadeau voor hem en haar! Personaliseer jouw cadeaubon en zorg ervoor dat je een uniek en origineel cadeau geeft!

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?