• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0 0

Beoordeeld met een 8,5 door onze klanten

Zelf of iemand anders laten vliegen?

Geef iemand een vlucht of een vliegles cadeau! Laat hem of haar zelf een vliegtuig besturen of genieten van het prachtige uitzicht! De leukste vliegcadeaus staan voor je op een rijtje.

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

Ga voor een vrije val tijdens het indoor skydiven!

Indoor Skydiven

Roosendaal
(31)

Bijzonder, avontuurlijk en helemaal veilig: tijdens deze belevenis ervaar jij de kick van het indoor skydiven. Geen vrije val uit een vliegtuig, maar een krachtige windtunnel waarbij de wind ervoor zorgt dat je zweeft. Een opvallend cadeau om nooit te vergeten! 

70,- per persoon

Wees voor even een koning(in) in de lucht!

Koninklijke rondvlucht

Teuge
(12)

Bestuur nu zelf een vliegtuig en geniet van de prachtige tuinen van paleis 't Loo. Jullie begeven je voor even in koninklijke sferen! De vlucht zal ongeveer twintig minuten duren en daarna kunnen jullie heerlijk rondwandelen in de mooie tuinen.

145,- 135,- voor 2 personen

Vlieg zo licht als een veertje!

15 minuten zelf vliegen

Stadtlohn (omgeving Winterswijk)
(28)

Heb je altijd al een keer zelf willen vliegen? Dit is je kans! Na een korte uitleg over het vliegen, ga je samen met een ervaren piloot de lucht in. Vlieg vijftien minuten in dit speciale MicroLight vliegtuig en ervaar de wereld vanuit de lucht!

59,- per persoon

Zelf vliegen in een Cessna!

Zelf vliegen boven de prachtige Veluwe

Teuge
(2)

De aarde onder je wordt steeds kleiner en kleiner. Het vliegtuig klimt hoger en hoger. Je vliegt over de bosrijke Veluwe en geniet van een adembenemend uitzicht. Manoeuvreer je vliegtuig over de mooiste plekjes en bekijk paleis 't Loo en de Apenheul vanuit de lucht.

49,- per persoon

Helikoptervlucht boven je eigen huis of woonomgeving

Helikoptervlucht van 15 minuten

Diverse locaties
(45)

Je eigen woonomgeving en zelfs je eigen huis bewonderen vanuit de lucht? Dat kan met deze unieke helikoptervlucht. Ervaar zelf hoe het is om bekend gebied van boven te zien. Je vertrekt daarbij niet van een vliegveld, maar vanaf een weiland bij jou in de buurt!

125,- per persoon

Beleef dé watersportsensatie van dit moment: Flyboarden!

Flyboard arrangement inclusief instructie

Middelaar

Beleef dé watersport sensatie van dit moment: flyboarden. Je kunt door het water plonzen als een vis, of tot meters boven het water komen en vliegen zoals je favoriete superheld dat doet! De instructeurs zitten op een jetski en regelen de waterkracht, zodat het ook een veilige belevenis is.

55,- per persoon

Genieten van de rust en het uitzicht vanuit een luchtballon

Unieke ballonvaart belevenis

Diverse locaties
(20)

Je bent nog maar enkele ogenblikken verwijderd van een geweldig avontuur. Je stijgt op. Alles op de grond wordt steeds kleiner. Langzaam bereikt de ballon grote hoogte. Je kijkt om je heen en geniet van het prachtige uitzicht, het natuurlijke landschap, alle gebouwen. Een ballonvaart is een onvergetelijke belevenis!

139,- per persoon

Skydiven vanuit een Luchtballon!

Ballonvaart met parachutesprong

Tilburg
(1)

Je bent nog maar enkele ogenblikken verwijderd van een waanzinnig avontuur. Je stijgt op in een luchtballon en geniet van de rust en het prachtige uitzicht. Dan maak je je klaar voor een waanzinnige tandem parachutesprong. Samen met de instructeur spring jij uit de ballon! Absoluut een onvergetelijke belevenis.

345,- per persoon

Ontdek Paragliding en maak een tandemvlucht!

Tandemvlucht Paragliding

Utrecht (Meerkerk, 5 minuten van de A27)
(26)

Ervaar de ultieme vrijheid en beleef het vogelperspectief tijdens een tandemvlucht paragliden. Voor velen een éénmalige sensationele ervaring, voor anderen het begin van een grote passie. Nieuwsgierig? Probeer het zelf en vlieg mee met een ervaren KNVvL gebrevetteerde tandempiloot!

35,- per persoon

Zweefvliegen of lekker UIT-eten...? Kies zelf een Dagje-UIT

Belevenis naar KEUZE

Diverse locaties in NL & BE
(3)

Met deze cadeaubon kan de ontvanger zelf een keuze maken. Van Indoor Skydiven tot romantisch overnachten... Het gekozen bedrag kan besteed worden aan ALLE belevenissen in Nederland & België.

Vanaf 5,-

Was deze lijst niet genoeg? We hebben nog meer in de aanbieding, hoor.

Alle cadeaus bekijken

DE LEUKSTE CADEAUS IN DE LUCHT

Op zoek naar een cadeau voor hem of haar? Bezorg diegene een onvergetelijke dag en geef hem of haar een cadeaubon om te vliegen! Van een vliegles tot een ontspannende vlucht met een mooi uitzicht, kies uit het ruime assortiment en vindt hier het perfecte cadeau voor hem en haar!

Zelf vliegen

Wat is er leuker dan iemand zelf laten vliegen in een vliegtuig? Geef hem of haar een vliegles cadeau en bezorg diegene een unieke ervaring. Bijvoorbeeld zelf vliegen in een Cessna, na een korte vliegles neem je zelf de stuurknuppel in de hand en verken je Nederland vanuit de lucht. Of stap samen in een vliegtuig en een van jullie stuurt jullie over de Apenheul en paleis ’t Loo! Deze ervaring vergeet je niet! 

Meevliegen
Toch liever meevliegen en optimaal genieten van het uitzicht? Geef iemand paragliden cadeau, een echte must-do! Samen met een instructeur hang je aan een parachute en zweef je door de lucht, zodat je de rust kunt ervaren en het landschap van boven kunt bekijken. Of geef iemand een helikoptervlucht cadeau, hij of zij kan genieten van het uitzicht over de eigen omgeving! Hier vind je al onze uitdagende vlieg cadeaus!

Een belevenis om te vliegen is altijd een unieke ervaring. Het uitzicht en de hoogte zorgen voor een echte kick. Een perfect verjaardagscadeau, Moederdagcadeau, Vaderdagcadeau én romantisch cadeau voor hem en haar! Personaliseer jouw cadeaubon en zorg ervoor dat je een uniek en origineel cadeau geeft!

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?