Op zoek naar een jubileumcadeau? Kijk hier voor tips & ideeën!
menu 0 0

Op zoek naar een jubileumcadeau? Kijk hier voor tips & ideeën!

Heb je binnenkort een jubileum, maar is een origineel jubileumcadeau vinden moeilijker dan je dacht? Belevenissen.nl heeft de leukste cadeautips en ideeën voor een jubileum voor je geselecteerd. Neem snel een kijkje!

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

Samen wijnproeven en het museum bezoeken!

Wijnproeven in het Nederlands Wijnmuseum

Arnhem
(159)

Samen wijnproeven op een unieke locatie, namelijk in het Nederlands wijnmuseum in Arnhem. Onder leiding van een wijndeskundige leer je de kunst van het wijnproeven in de wijnkelders en geniet je van een vijftal heerlijke wijnen. Na de proeverij breng je natuurlijk een bezoek aan het wijnmuseum!

Samen wijnproeven en het museum bezoeken!

Lees verder
65,- voor 2 personen

Zelf racen op circuit Assen of Zandvoort!

Minicursus circuitracen

Diverse circuits NL
(138)

Stap achter het stuur van een echte raceauto en race onder begeleiding van een professionele instructeur over het circuit. Tijdens deze spectaculaire belevenis ervaar jij hoe het is om het gaspedaal helemaal in te trappen en vlak voor scherpe bochten vol in de remmen te gaan. Kies jouw favoriete circuit en ga ervoor! 

Zelf racen op circuit Assen of Zandvoort!

Lees verder
155,- per persoon

Maak je eigen mes of briefopener!

Workshop: Messen smeden

Huizen
(13)

Beoefen een oud ambacht en smeed je eigen mes of briefopener. In deze unieke en onvergetelijke workshop ga je aan de slag met hamer en aambeeld om onder begeleiding van gediplomeerde smeden je eigen objecten te smeden. Natuurlijk mag jij je eigen creatie mee naar huis nemen! 

Maak je eigen mes of briefopener!

Lees verder
175,- per persoon

Geniet vanuit een luchtballon van de rust en het uitzicht!

Unieke ballonvaart

Diverse locaties
(68)

Je bent nog maar enkele ogenblikken verwijderd van een geweldig avontuur. Je stijgt op en ales op de grond wordt steeds kleiner. Langzaam bereikt de ballon grote hoogte. Je kijkt om je heen en geniet van het prachtige uitzicht, het natuurlijke landschap, alle gebouwen. Een ballonvaart is een onvergetelijke belevenis!

Geniet vanuit een luchtballon van de rust en het uitzicht!

Lees verder
199,- per persoon

Piloot, coureur of.... allebei?!

Combi: Helikoptervlucht en rijden in een Ferrari

Diverse locaties NL & BE (zie beschrijving)

Voel de adrenaline door je lijf gieren tijdens deze superbelevenis! Eerst kruip je achter het stuur van een van de meest geliefde sportwagen: de Ferrari! Vervolgens mag je zelf voor even piloot zijn en een vliegtuigje besturen. Hier vertel jij jaren later nog de mooiste verhalen over!

Piloot, coureur of.... allebei?!

Lees verder
119,- per persoon

Ontdek paragliding en maak een tandemvlucht!

Tandemvlucht Paragliding

Omgeving Utrecht
(48)

Ervaar de ultieme vrijheid en beleef het vogelperspectief tijdens een tandemvlucht paragliden. Voor velen een éénmalige sensationele ervaring, voor anderen het begin van een grote passie. Nieuwsgierig? Probeer het zelf en vlieg mee met een ervaren KNVvL-gebrevetteerde tandempiloot!

Ontdek paragliding en maak een tandemvlucht!

Lees verder

Beleef Rotterdam-Rijnmond vanaf het water en zet koers naar zee!

Dagtocht zeilen vanuit Rotterdam

Rotterdam
(17)

Pak je tas, want het is tijd om te zeilen! Leef je uit met het hijsen van de zeilen of sta aan het roer. Wil jij het wat rustiger aan doen? Zoek een relaxte plaats uit aan dek en geniet van het uitzicht op zee. Een heerlijk dagje erop uit: alleen, met familie of vrienden, laat het zeilavontuur beginnen!

Beleef Rotterdam-Rijnmond vanaf het water en zet koers naar zee!

Lees verder
127,50 per persoon

Vergroot je rijvaardigheid en veiligheid in het verkeer!

Slipcursus - 2 uur

Diverse locaties in Nederland
(3)

Schat jij de risico’s op de weg juist in? Weet jij bijvoorbeeld wat je moet doen, wanneer je uit het niets een noodstop moet maken terwijl de achterkant van je auto uitbreekt? Deze leerzame slipcursus van twee uur helpt je met een stukje extra bewustwording in het verkeer, zodat je op glad en nat wegdek risico’s beter kunt schatten.

Vergroot je rijvaardigheid en veiligheid in het verkeer!

Lees verder

Alle cadeaus bekijken
Twijfel, twijfel, twijfel...
Kun je niet kiezen? Laat de ontvanger zelf een keuze maken
Geef een waardebon cadeau

Verschillende soorten jubilea

Iedereen heeft wel eens een jubileum, maar welke soorten zijn er eigenlijk? We kennen het jubileum op het werk; wanneer je een x-aantal jaren in dienst bent of bij een zoveeljarig bestaan van een organisatie. En het huwelijksjubileum natuurlijk: 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd en 50 jaar getrouwd zijn de meest bijzondere. Deze huwelijksjubilea hebben zelfs speciale namen. Zo spreken we van een koperen huwelijk bij 12,5 jaar getrouwd, van een zilveren huwelijk als men 25 jaar getrouwd is en van een gouden huwelijk bij 50 jaar. Maar ook als je niet getrouwd bent, kun je vieren dat je bijvoorbeeld al tien jaar samen gelukkig bent!

Jubileumcadeau voor hem

Zijn jullie 10 jaar samen of misschien alweer 40 jaar getrouwd en wil je je vriend of man verrassen met een origineel cadeau voor jullie jubileum? Dat kan bij Belevenissen.nl. We hebben de meest leuke jubileumcadeaus voor hem hier voor je op een rijtje staan. Ga samen wijn proeven in het Nederlands Wijnmuseum of geniet van een lunch in het kleinste kasteeltje van Nederland. Is de verrassing niet voor je geliefde, maar voor je werknemer die al 25 jaar in dienst is? Geef hem een cadeaubon voor een belevenis naar keuze en bepaal zelf de waarde.

Jubileumcadeau voor haar

Ben je op zoek naar een jubileumcadeau voor je vrouw, omdat jullie 25 jaar getrouwd zijn, voor je collega, omdat zij alweer 10 jaar je collega is of ben je vijf jaar gelukkig met je lieve vriendin en wil je haar graag bedanken? Vind hier originele cadeaus voor een jubileum voor haar en verras haar met een leuk jubileumcadeau! Als je niet goed weet welke belevenis in de smaak valt, kies je een cadeaubon voor een ervaring naar keuze. Dat is gegarandeerd goed!

Gepersonaliseerd jubileumcadeau

Een persoonlijk cadeau is leuk om te geven én om te krijgen! Laat je persoonlijke tekst voor de gelukkige ontvanger achter op de cadeaubon en maak je jubileumcadeau extra origineel en bijzonder!

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?