• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0 0

De leukste en origineelste sinterklaascadeaus!

Sinterklaas alleen leuk voor kinderen? Nee hoor! Ook volwassenen hopen ieder jaar weer op een leuk cadeau van Sinterklaas en zijn Pieten. De leukste sinterklaascadeaus voor volwassenen en oudere kinderen vind je op deze pagina!

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

De Ferrari 360 Modena: de droom van iedere man

Zelf rijden in een Ferrari

Diverse locaties
(22)

Welke man droomt er nu niet van? Lekker scheuren in een Ferrari, voor één dag weer een jongen zijn. Dit is je kans om in de Ferrari 360 Modena te rijden, en binnen 4,3 seconden 100 km/u te bereiken...

Lees verder

Zelf racen op een Circuit naar keuze!

Mini cursus circuit racen op een circuit naar Keuze!

Circuit Park Zandvoort, Circuit Assen of Zolder
(37)

Stap achter het stuur van een echte raceauto en race onder begeleiding van professionele instructeur over het circuit. Je ervaart hoe het is om het gaspedaal helemaal in te trappen en vlak voor scherpe bochten vol in de remmen te gaan.

Lees verder
159,- 129,- per persoon

Genieten van de rust en het uitzicht vanuit een luchtballon

Unieke ballonvaart belevenis

Diverse locaties
(20)

Je bent nog maar enkele ogenblikken verwijderd van een geweldig avontuur. Je stijgt op. Alles op de grond wordt steeds kleiner. Langzaam bereikt de ballon grote hoogte. Je kijkt om je heen en geniet van het prachtige uitzicht, het natuurlijke landschap, alle gebouwen. Een ballonvaart is een onvergetelijke belevenis!

Lees verder
139,- per persoon

Leer driften als James Bond

Leer nu Driften!

Gouda, Eindhoven
(5)

Hoe gaaf is het om je auto onder de meest moeilijke condities onder controle te kunnen houden? En hoe cool is het om te kunnen inparkeren als James Bond? Je leert deze stuurmanskunsten van professionele instructeurs.

Lees verder
129,- 79,- per persoon

Ontdek Paragliding en maak een tandemvlucht!

Tandemvlucht Paragliding

Utrecht (Meerkerk, 5 minuten van de A27)
(27)

Ervaar de ultieme vrijheid en beleef het vogelperspectief tijdens een tandemvlucht paragliden. Voor velen een éénmalige sensationele ervaring, voor anderen het begin van een grote passie. Nieuwsgierig? Probeer het zelf en vlieg mee met een ervaren KNVvL gebrevetteerde tandempiloot!

Lees verder

Gezellig een dagje naar Londen!

Een dagje Londen!

Londen
(22)

Dit is jouw kans om een prachtige wereldstad te bezoeken. Ga mee op deze unieke, eendaagse reis naar Londen en geniet van de charme, het heerlijke eten, de sfeer, de kunst en de mooie winkels die deze stad te bieden heeft. Jij komt vast snel weer eens terug in Londen!

Lees verder
59,- 39,- per persoon

Gezellig een dagje naar Parijs!

Een dagje Parijs!

Parijs
(38)

Een eendaagse reis per luxe touringcar naar Parijs, de stad van romantiek, liefde en heerlijk eten. Breng een bezoek aan de beroemde Eiffeltoren, het Montmartre, de Sacre Coeur of het Louvre, ga winkelen in de Galeries Lafayette of wandel heerlijk langs de Seine. Parijs is genieten!

Lees verder
49,- 29,- per persoon

Een unieke pop-up-beleving in een als restaurant ingerichte trein!

Culinaire treinreis!

Diverse locaties NL
(7)

Dinner Train is een unieke pop-up-beleving in een als restaurant ingerichte trein die een jaar lang door Nederland rijdt en in 37 stations gasten verwelkomt voor een smakelijke reis. Iedere week vertrekt de Dinner Train uit een andere stad en verrassen we onze passagiers met een 4-gangen-menu met authentieke bier-spijs- en wijn-spijs-combinaties terwijl de trein zacht wiegend door het Nederlandse landschap snelt.

Lees verder
118,- voor 2 personen

Iemand verrassen met een origineel Sint cadeau?

Eigen keuze Sint cadeau

Diverse locaties in NL & BE

Met deze cadeaubon kan de ontvanger zelf een keuze maken. Van Indoor Skydiven tot romantisch overnachten... Het gekozen bedrag kan besteed worden aan ALLE belevenissen in Nederland & België.

Lees verder

Alle cadeaus bekijken

Sinterklaascadeau-ideeën

In de weken voor de intocht van Sint en Piet zijn de meeste kinderen druk met het knippen, plakken en schrijven van hun verlanglijstjes. Die moeten natuurlijk in hun schoen met wat hooi en een wortel, zodat de Pieten het meenemen en Sinterklaas precies weet wat de wensen zijn. Volwassenen maken meestal geen verlanglijstje voor Sinterklaas, dus het is wat lastiger om een leuk en origineel sinterklaascadeau voor volwassenen te bedenken. Sinterklaas kan natuurlijk ook iets leuks om te doen cadeau geven. Een dagje weg of bijzondere activiteit is super leuk om te krijgen!

Sinterklaascadeautjes voor volwassenen

Sinterklaas en zijn Pieten komen speciaal naar Nederland voor de kinderen, maar ook volwassenen verwachten een leuk cadeau van de goedheiligman. Op zoek naar een leuk sinterklaascadeau voor hem of haar en zijn een chocoladeletter en een gedicht niet speciaal genoeg? Belevenissen.nl helpt graag met originele cadeau-ideeën voor Sinterklaas. Voor mannen en voor vrouwen natuurlijk.

Waarom geeft Sinterklaas cadeautjes?

Vanaf het moment dat Sinterklaas in het land is, zetten kinderen hun schoen in de hoop er ’s ochtends wat lekkers of een cadeautje uit te halen. Deze traditie is ontstaan in de 15e eeuw. Arme mensen zetten hun schoen in de kerk en de rijken deden er iets in. Omdat de winter een moeilijke tijd was voor arme mensen, mochten ze met het feest van Sint Nicolaas officieel bedelen. Pakjesavond is pas na de Tweede Wereldoorlog ontstaan. Eerst waren de pakjes alleen voor kinderen bedoeld, maar tegenwoordig worden volwassenen ook niet overgeslagen door Sinterklaas.

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?