• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling:
4.2 3507
Senno
Geplaatst door Senno op 20-06-2018

Erg leuk en persoonlijk cadeau. een blijven herinnering

Jorik
Geplaatst door Jorik op 20-06-2018

Ik wilde de bon gebruiken, maar de activiteit was voor het hele jaar al volgeboekt! Hierdoor kon de bon niet binnen de expiratie termijn van 1 jaar gebruikt worden. Hier wordt geen begrip voor getoond.

Beste Jorik,

Dank voor uw bericht.

Wat u meldt is niet correct. Er zijn wel data beschikbaar voor uw vervaldatum! Hier hebben wij veelvuldig contact over gehad. Echter, u kunt zelf niet op de dagen dat het beschikbaar is. We hebben zelfs gekeken of het in de avond mogelijk is omdat u in de ochtend/middag aan het studeren bent. Ook dat was mogelijk maar daar wilt u (helaas) geen gebruik van maken. 

Vertrouwende u hiermee voldoende te hebben ingelicht.

Met vriendelijke groet,


Team webcare Belevenissen.nl

Asilah
Geplaatst door Asilah op 19-06-2018

Goede verhouding van prijs/kwaliteit product, snelle levering en hele gebruiksvriendelijke website. een echte aanrader!

Jantien
Geplaatst door Jantien op 19-06-2018

de personalisatie is leuk en mooi uitgevoerd

Lila
Geplaatst door Lila op 19-06-2018

Papa was heel blij met zijn cadeau! snelle service

Elisabeth
Geplaatst door Elisabeth op 19-06-2018

Goede en snelle afhandeling. tevreden met het resultaat...

Simone
Geplaatst door Simone op 18-06-2018

 Meermaals gepoogd contact op de te nemen via email, maar tot op heden geen enkele reactie. Slechte service waardoor ik in de toekomst niet meer voor deze organisatie zal kiezen.

Sylvia
Geplaatst door Sylvia op 18-06-2018

heerlijk om zo snel een origineel cadeau te kunnen vinden.

Joey
Geplaatst door Joey op 18-06-2018

Voor ons bedrijf een offerte aangevraagd. Na 10 minuten al een offerte ontvangen. Bestelling correct afgeleverd.

Ben
Geplaatst door Ben op 18-06-2018

vriendelijk personeel. Goede uitleg. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

R. Van Plateringen
Geplaatst door R. Van Plateringen op 17-06-2018

Snelle levering. Jammer dat bij overnachten onder de sterrenhemel voor een nacht niet vermeld is of het hier ook opgemaakte bedden betreft, zoals bij 2 nachten. De mogelijkheid voor een stoofpotje bij 1 nacht zou ook leuk zijn.

F.
Geplaatst door F. op 15-06-2018

Leuke site. Snelle levering! De QR code op de bon werkt helaas niet. Er staat op de bon niet duidelijk omschreven hoe en waar ik de bon kan inwisselen. Jammer!

Nelly
Geplaatst door Nelly op 14-06-2018

Leuke cadeau's op de website en de bon kun je persoonlijk maken, gemakkelijk te regelen, betaling via Ideal en direct de bon via de mail, super. Degene die ik de bon voor een slipcursus gaf, was erg blij, hopelijk geniet hij van de belevenis!!

Nienke
Geplaatst door Nienke op 14-06-2018

Totaal geen tegenvallers. Ik ben fan van de manier waarop jullie customer experience oppakken.

Ton Derks
Geplaatst door Ton Derks op 13-06-2018

Bestelling goed ontvangen met snelle toezending van de cadeau bon. De vermelde prijzen zijn zeer acceptabel.

J.
Geplaatst door J. op 11-06-2018

Zeer slecht. Ze bieden een aktie aan in een grote krant en vervolgens zegggen ze dat deze aktie niet bestaat en je het volle bedrag maar moet betalen!

Geachte heer/mevrouw "J",

Uw reactie verbaast ons ten zeerste!

Wij hebben helemaal geen actie lopen via een "grote krant". Dit hebben wij u al meerdere malen via de mail kenbaar gemaakt. Wij bieden belevenissen alleen aan via onze eigen platform en niet via derden.

Vertrouwende u hiermee voldoende te hebben ingelicht.


Team webcare Belevenissen.nl

Ajwar
Geplaatst door Ajwar op 09-06-2018

Kadootjes die voor een leuke prijs zijn aan te schaffen. Fijn dat het kado persoonlijk gemaakt kan worden met tekst

George
Geplaatst door George op 09-06-2018

Sgone winkel. De presentjes zijn leuk om te geven en krijgen

Geef jouw mening

Wat is jouw ervaring met Belevenissen.nl? Laat het weten!

Laat ook een beoordeling achter
Schrijf een review
Beoordeling
Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.

Personaliseren
Voorbeeld cadeaubon