• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling:
4.2 3787
Bart Holleman
Geplaatst door Bart Holleman op 16-10-2018

Na ontvangst van de voucher een datum willen reserveren deze waren telkens bezet met als gevolg dat genoemd voucher niet meer geldig was. Na een paar keer mailen nooit reactie gehad,teleurstellend.

Yvy
Geplaatst door Yvy op 16-10-2018

Prima en makkelijke site! Snel te vinden wat je evt wilt gaan doen! Overzichtelijk en duidelijk!

Geplaatst door op 16-10-2018

Smokey
Geplaatst door Smokey op 16-10-2018

Door het verkeerd opgeven van mijn mailadres, kreeg ik mijn cadeaubon niet na een paar minuten gemaild. Heb toen gebeld met klantenservice, die zag mijn verkeerde opgegeven mailadres. De juiste doorgegeven en inderdaad na 2 minuten mijn bestelling alsnog ontvangen! Chapeau voor de service.

Geplaatst door op 16-10-2018

Yvonne
Geplaatst door Yvonne op 16-10-2018

groot aanbod

N. Schram
Geplaatst door N. Schram op 12-10-2018

Tevreden over:
Aanbod en leuke originele mogelijkheden.

Kan beter:
Op de website staat dat de workshop Lachmeditatie gehouden wordt in Utrecht, Den Bosch, Nijmegen en Zwolle. Na bestelling en print van het voucher zag ik dat het alleen in Utrecht en Nijmegen is

Ina van den Berg
Geplaatst door Ina van den Berg op 12-10-2018

snelle service, goede keuzes

Wim
Geplaatst door Wim op 12-10-2018

Tevreden over:
super gave flyboard activiteit besteld

Kan beter:
weet niet.

M
Geplaatst door M op 11-10-2018

Prima geregeld

jackie
Geplaatst door jackie op 11-10-2018

Ik heb Belevenissen.nl al een paar keer gebruikt en ben tevreden met de ervaringen

Selma
Geplaatst door Selma op 11-10-2018

Eenvoudig bestellen en printen.

L
Geplaatst door L op 11-10-2018

Goede keuzes beschikbaar, eenvoudig proces, voucher kwam op tijd. Heel soepel tot nu toe.

Krisna
Geplaatst door Krisna op 11-10-2018

mijn man had een fantastische verrassing ontvangen voor een vluchtsimulator voor zijn 70e verjaardag - de geweldige ervaring zal voor altijd bij hem blijven

Geplaatst door op 10-10-2018

Tevreden over:
Gemak van gebruik van website Personaliseren van het cadeau

Kan beter:
Is misschien leuk als je iets meer ruimte hebt qua tekst om je cadeau te personaliseren (of ik ben gewoon langdradig hahahah)

Simon
Geplaatst door Simon op 10-10-2018

Grote verscheidenheid aan producten voor iedereen

Stef v. Brink
Geplaatst door Stef v. Brink op 10-10-2018

Kan niet meer zeggen, maar lijkt tot nu toe vrij eenvoudig proces.

Maureen
Geplaatst door Maureen op 10-10-2018

De website is heel gemakkelijk te gebruiken en de bevestigingsmails en e-vouchers komen snel door. Ik heb nog nooit problemen ondervonden.

Geef jouw mening

Wat is jouw ervaring met Belevenissen.nl? Laat het weten!

Laat ook een beoordeling achter
Schrijf een review
Beoordeling
Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.