• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0 0

Klantenbeoordelingen

Onze klanten geven ons een
8,5
4.2 4437
Levering
Producten
Service
Marianne via Trusted shops
14-07-2019

Wij hebben niks beleefd. De datum die wij hadden was al vol. Dus geen beoordeling

Anoniem via Trusted shops
14-07-2019

Snel,goed en netjes ontvangen.

Anoniem via Trusted shops
13-07-2019

Levering van het gekochte product was per direct via de mail. Over het product zelf en de service kan ik nog geen oordeel geven.

Anoniem via Trusted shops
13-07-2019

Je hebt keuze uit heel veel unieke en leuke uitjes. Tot nu toe prima en vlotte service. Wij zijn nog niet weg geweest dus verder kan ik nog geen ervaringen delen.

Anoniem via Trusted shops
12-07-2019

Algemene cadeaubon gekregen, te verzilveren voor elke belevenis. Op de site is niet duidelijk aangegeven hoe verzilveren in zijn werk gaat. Ook is niet altijd duidelijk wat de beschikbaarheid is, dit wil je wel voor aanschaf weten
Uiteindelijk gekozen voor Dineren op 135 meter hoogte. Blijkt dat de website op de bon niet correct is. Slordig. Telefonisch wel makkelijk kunnen reserveren gelukkig

Maureen via Trusted shops
12-07-2019

Alles ging correct en snel, alleen miet ik het cadeau nog geven en hij moet het nog gaan innen, maar ik heb alle goede hoop dat alles goed en gezellig wordt voor hem alvast bedankt maureen

Anoniem via Trusted shops
11-07-2019

Mijn vriend was dolblij met zijn kado dat ik voor hem kocht bij belevenissen.nl
Hij heeft de mini cursus racen op het circuit van zandvoort gekregen. Nu snel een datum prikken om hem te verzilveren

C via Trusted shops
11-07-2019

Zijn erg tevreden over belevenissen.nl
Er zouden wel meer hotelovernachtingen in mogen

Anoniem via Trusted shops
11-07-2019

Heb meerder malen mail contact gehad en overal werd snel en duidelijk op gereageerd. De bon is goed aangekomen en erg leuk dat je deze zelf kan personaliseren. Top service

Anoniem via Trusted shops
10-07-2019

Alles verliep zoals ik het verwacht

C via Trusted shops
10-07-2019

Leuke uitjes en makkelijk te bestellen.

Tom via Trusted shops
09-07-2019

Super service, wilde een bon omruilen, contact gehad met klantenservice en het was dezelfde dag nog geregeld.

AO via Trusted shops
07-07-2019

Perfect Was echt een enorm succes...
De ontvanger was er super blij mee. Fijn dat zulke belevenissen mogelijk gemaakt worden.
Een aanrader...

Petra via Trusted shops
05-07-2019

Levering; binnen vijf minuten na de betaling in mijn mailbox.
Producten; zeer ruime keuze, voor elk wat wils.
Service; duidelijke beschrijving op de website, geen verborgen lettertjes ook niet als je de bon uitprint.

Anoniem via Trusted shops
05-07-2019

alles zoals verwacht en snel

Bianca via Trusted shops
04-07-2019

Duidelijke uitleg, snelle levering.

Anoniem via Trusted shops
04-07-2019

Snel en goed

Anoniem via Trusted shops
04-07-2019

Snel en duidelijk