REVIEWS - ERVARINGEN - RECENSIES - BEOORDELINGEN - KLANTENREACTIES
menu 0 0

Klantenbeoordelingen

Onze klanten geven ons een
8,5
4.2 4917
Levering
Producten
Service
Tessa via Trusted shops
26-02-2021

Nette website en originele belevenissen.

W.G via Trusted shops
26-02-2021

Correct en snel geleverd.

Trudie via Trusted shops
25-02-2021

Goede keus ,veel afwisseling en snelle levering

Richard via Trusted shops
21-02-2021

Prima website duidelijke voorwaarden

Reactie van Belevenissen.nl
Fijn om te horen dat alles naar wens is.

Heel veel (geef) plezier!
Joke via Trusted shops
20-02-2021

Ik had een cadeau nodig dus een bon gekocht! Verliep vlekkeloos. Het personaliseren is net het puntje op de I! Uitgeprint op wat dikker papier dus helemaal af om te geven!

Reactie van Belevenissen.nl
Super leuke beoordeling, bedankt!!
Anoniem via Trusted shops
20-02-2021

Prima besteld en geleverd

Reactie van Belevenissen.nl
Tot je dienst en heel veel (geef) plezier!
Anoniem via Trusted shops
15-02-2021

Super

Reactie van Belevenissen.nl
Heel fijn om te horen, heel veel (geef) plezier!
Hilde via Trusted shops
15-02-2021

Gemakkelijk om te bestellen en snelle levering per mail. Tips: maak het mogelijk om ook emoji’s toe te voegen. En misschien een nog wat feestelijkere opmaak aangezien het toch vaak als cadeau gegeven zal worden

Reactie van Belevenissen.nl
Hartelijk dank voor je feedback, super!

Wat een leuk idee! Wij gaan kijken of we dit op korte termijn kunnen implementeren.
Frank via Trusted shops
14-02-2021

Was als valentijn voor mijn vriendin. Wilde iets speciaals. Is geslaagd

Reactie van Belevenissen.nl
Top dat het is ontvangen als een geslaagd cadeau, daar doen we het voor!
Anoniem via Trusted shops
13-02-2021

Snelle levering prima

Reactie van Belevenissen.nl
Met alle plezier, heel erg bedankt en heel veel (geef) plezier!
Anoniem via Trusted shops
12-02-2021

Snel en gemakkelijk

Reactie van Belevenissen.nl
Tot je dienst!
Anoniem via Trusted shops
11-02-2021

Makkelijk bestellen en onmiddelijk onze cadeaubon ontvangen via mail top!

Reactie van Belevenissen.nl
Kijk, dat is nou eens een super beoordeling, 5 sterren!!

Heel veel (geef) plezier!
Anoniem via Trusted shops
11-02-2021

Veel keuze, voor iedereen wat wils

Reactie van Belevenissen.nl
Heel erg bedankt en we wensen je veel plezier met het cadeau!
Daisy via Trusted shops
10-02-2021

Slecht er wordt geadverteerd met leuke uitstapjes je rekend af en vervolgens na betaling krijg ik een bon met waar ik moet reserveren helemaal blij krijg ik te horen dat op Valentijnsdag helemaal geen uitstapjes mag maken gesloten tot 2 maart wtf je wordt gewoon genaaid staat nergens bij ik vindt het misleidend!

Reactie van Belevenissen.nl
Hartelijk dank voor je bericht.

Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. Wat betreft onze dienstverlenging. Bij ons kun je niet boeken voor een specifieke dag en/of tijdstip. Alles gaat bij ons d.m.v. een cadeaubon en het cadeau heeft ook een lange geldigheid. Dit staat ook allemaal duidelijk op de website beschreven.

Desalniettemin wensen we je t.z.t. heel veel plezier met de belevenis!
Anoniem via Trusted shops
09-02-2021

Alles is duidelijk aangegeven!

Anoniem via Trusted shops
08-02-2021

prima en snelle service!

Anoniem via Trusted shops
07-02-2021

Super fijne winkel. Zocht een leuk halen Valentijns cadeau. Uitermate vriendelijk geholpen en de bestelling was zo geregeld.

Dominique via Trusted shops
03-02-2021

Zwaar ontevreden over de gegeven informatie en de klantenservice is eveneens erg triestig. Ik raad aan om ergens anders de diensten te kopen. Belevenissen.nl denkt totaal niet mee met klant en verstrekt verkeerde informatie.

Reactie van Belevenissen.nl
Beste Dominique,

Dank voor je bericht.

Je reactie was verbaast ons ten zeerste. Zowel per email als telefonisch contact gehad. Diegene die heeft gebeld was uitermate blij met de geboden oplossing.

Fijne dag toegewenst.