• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0 0

Beoordeeld met een 8,5 door onze klanten

Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling:
4.2 4085
Roos
Geplaatst door Roos op 15-12-2018

Duidelijk en snel

Diana
Geplaatst door Diana op 13-12-2018

Per telefoon en mail zeer vriendelijk en behulpzaam

Mai
Geplaatst door Mai op 13-12-2018

Eenvoudige keuze en een werkelijk razend snelle levering.

Paula de Bruin
Geplaatst door Paula de Bruin op 11-12-2018

De manier om een origineel cadeau te zoeken en te bestellen is heel handig.Hoe de dag zelf gaat verlopen weet ik nog niet.Het is een verjaardagscadeau voor mijn dochter.Maar de website van jullie werkt perfect ,snel en eenvoudig.

Roël
Geplaatst door Roël op 11-12-2018

Perfect ideas

Anoniem
Geplaatst door Anoniem op 10-12-2018

Tevreden over:
Originaliteit van de bonnen

Kan beter:
Meer keuze

Marcella
Geplaatst door Marcella op 10-12-2018

We hadden een dagje parijs geboekt. Ondanks de rellen rondom de demonstraties en dat alle bezienswaardigheden, winkel en restaurants gesloten stond er landelijk toch een positief reisadvies. Na meerdere malen contact te hebben gehad met de organisatie heeft onze trip op het laatste moment een andere bestemming gekregen. Wij hebben een top weekend gehad en vonden het heel fijn dat de organisatie ondanks het reisadvies toch begrip heeft getoond voor de situatie.

Jarod
Geplaatst door Jarod op 09-12-2018

Leuke kadootjes. Ik zou graag de optie willen om te kiezen voor een leuke verpakking die thuis wordt bezorgd. Misschien kunnen jullie dat nog toevoegen dan is het helemaal super:)

Peter Rijken
Geplaatst door Peter Rijken op 08-12-2018

misschien kun je een mogelijkheid opnemen dat de voucher in mooie verpakking als kado aan iemand per post gestuurd kan worden. Of ik heb iets over het hoofd gezien...

Alette
Geplaatst door Alette op 07-12-2018

Fijne website, snelle levering. Bij vragen vriendelijke uitleg. Misschien een idee om een belevenis App te lanceren

Tristam
Geplaatst door Tristam op 07-12-2018

Geweldig geregeld, top service en op tijd

Marcel Versterre
Geplaatst door Marcel Versterre op 06-12-2018

Tevreden over:
makkelijk en overzichtelijk!

Kan beter:
Weinig.

Ed
Geplaatst door Ed op 06-12-2018

Verassende uitjes waar je normaal niet op zou komen.

Anoniem
Geplaatst door Anoniem op 06-12-2018

Erg slecht geholpen!

Reactie Belevenissen.nl:

Beste Anoniem,

Dank voor je bericht.

Helaas kunnen we niets met je feedback. Je hebt geen naam achtergelaten. Het mail adres is tevens een verzonnen mail adres. 

Karin
Geplaatst door Karin op 06-12-2018

snel en gemakkelijk te bestellen. cadeaubon ziet er leuk uit.

sISI
Geplaatst door sISI op 05-12-2018

Tevreden over:
sdfsdf

Kan beter:
sfSDFD

Reactie Belevenissen.nl:

Beste Sisi,

Wij kunnen hier geen pepernoot van maken:). 

Nico
Geplaatst door Nico op 04-12-2018

Tevreden over:
Leuke activiteiten en belevenissen om weg te geven.

Kan beter:
Onduidelijk welk hotel en hoe het verder afgehandeld moet.

Reactie Belevenissen.nl:

Beste Nico,

Hartelijk dank voor je feedback. Wij gaan dit meenemen om onze pagina's nog beter te voorzien van informatie.

Marga
Geplaatst door Marga op 03-12-2018

Leuke sint cadeau s

Geef jouw mening

Wat is jouw ervaring met Belevenissen.nl? Laat het weten!

Laat ook een beoordeling achter
Schrijf een review
Beoordeling
Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.