REVIEWS - ERVARINGEN - RECENSIES - BEOORDELINGEN - KLANTENREACTIES
menu 0 0

Klantenbeoordelingen

Onze klanten geven ons een
8,5
4.2 5340
Levering
Producten
Service
P via Trusted shops
26-09-2021

Voor de Corona een belevenis besteld voor 2 pers. Door de corona kon ik hem niet inwisselen omdat de belevenissen niet doorgingen. Er was een plekje meteen geboekt. Bij het inleveren werd aangegeven, op de eventdag het ticket verlopen was. Ik heb gebeld en het kon. Het was zover, mail van de belevenis alles ok en letop geldig op de dag. Gebeld, nee kon niet, geen belevenis. opnieuw t. moeten kopen

Carine via Trusted shops
26-09-2021

Wat fijn dat er zoveel keuze is en dat het bedrag zelf bepaald kan worden. Wel jammer dat t maar 1 jaar geldig is

Lieve via Trusted shops
25-09-2021

De bon is niet toegekomen. Gisteren besteld en betaald geen bon ontvangen. Op de site staat dat hij binnen enkele minuten zou aankomen.

Reactie van Belevenissen.nl
Goedendag,

Wij hebben u inmiddels gesproken en de bestelling is nogmaals door ons verstuurd.

Heel veel (geef) plezier!
Anoniem via Trusted shops
25-09-2021

Een race bon voor mijn vriend gekocht om er dan achter te komen dat het komende half jaar alle race events zijn volgeboekt. En er worden geen nieuwe aangeboden.
Er zijn maar 2 events per maand, en waarschijnlijk honderden mensen die een kaartje hebben. Dus de kans dat je er tussen komt is heel klein.

Kijk op race planet voor de aangeboden activiteiten. Ik wou dat ik dit eerder had geweten.

Reactie van Belevenissen.nl
Goedendag,

Dank voor uw bericht.

Houdt de agenda goed in de gaten. Er komen steeds weer nieuwe data en tijdsblokken bij (o.b.v. beschikbaarheid).

Alsnog heel vee plezier gewenst!
Maria via Trusted shops
25-09-2021

Snelle digitale levering, goede omschrijving

Anoniem via Trusted shops
24-09-2021

Alles vlot afgehandeld!

Anoniem via Trusted shops
23-09-2021

wij hebben nog geen dag gepland maar in het verleden wel als cadeau gegeven en dat was zeer goed bevallen,

Met vriendelijke groet,

Farida Bakridi

José via Trusted shops
22-09-2021

Een helikopter beleving geboekt. Echter kan deze niet ingewisseld worden omdat de vluchten allemaal vol zitten. Heliflight heeft meerdere keren belevenissen.nl verzocht de boeking van de site te halen. Echter is dit blijkbaar niet gebeurt. We hebben gebeld met belevenissen.nl maar kregen niemand aan de lijn. Heel erg jammer dit.

Reactie van Belevenissen.nl
Hartelijk dank voor je bericht.

De belevenis is op basis van beschikbaarheid. De cadeaubon is een jaar geldig. Er is genoeg tijd om daar later een reservering voor te maken. We zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Team webcare
Anoniem via Trusted shops
22-09-2021

Gisteren bestelling geplaatst nog niets ontvangen. Vandaag 22/09 mail verstuurd nog geen response

Reactie van Belevenissen.nl
Hartelijk dank voor je bericht.

Wij hebben geen e-mail van u ontvangen en hebben zelf direct contact met u opgenomen. Uiteraard hebben we nogmaals de cadeaubon verstuurd. Controleer ook de ongewenste email.

Team webcare
Ans via Trusted shops
21-09-2021

Het ging makkelijk even afwachten of de rest ook zo goed gaat. Het eerste gedeelte ging erg goed.

Reactie van Belevenissen.nl
Hartelijk dank voor de maar liefst 5 sterren!

Heel veel (geef) plezier!
Anoniem via Trusted shops
21-09-2021

Super tevreden!

Anoniem via Trusted shops
16-09-2021

Alleen jammer dat het geen echte cadeaubon is maar zelf uit moet printen. Voor de rest helemaal top.

Anoniem via Trusted shops
16-09-2021

Mijn eerste reactie was: weer een aanbieding. Dus: naar de prullenbak. Het is dat mijn zoon belde of ik iets ontvangen had. Alsnog uit de prullenbak geplukt. Ik vroeg mij af hoe vaak zoiets gebeurd.

Anoniem via Trusted shops
16-09-2021

Snel

Anoniem via Trusted shops
15-09-2021

Hele duidelijke site, veel keuze wat betreft activiteiten, snel en makkelijk bestellen en betalen, supersnelle levering

Anoniem via Trusted shops
15-09-2021

Makkelijk geregeld

Anoniem via Trusted shops
15-09-2021

Makkelijk geregeld

Anoniem via Trusted shops
14-09-2021

Zeer complete en overzichtelijke website. Perfecte en snelle ondersteuning van het achterliggende team.

Reactie van Belevenissen.nl
We hebben je met alle plezier geholpen:)!