REVIEWS - ERVARINGEN - RECENSIES - BEOORDELINGEN - KLANTENREACTIES
menu 0 0

Klantenbeoordelingen

Onze klanten geven ons een
8,5
4.2 5002
Levering
Producten
Service
Herman via Trusted shops
11-06-2021

Het was eenvoudig te doen en te regelen voor ons

Hans via Trusted shops
11-06-2021

Variatie voor mijn leeftijdscategorie is matig, snelle levering, partnerorganisaties reageren niet snel op contact

Irma via Trusted shops
10-06-2021

Ik kwam op het idee voor mijn zoon en schoonzoon om een "off the road" te organiseren.....(zij zijn tenslotte ook vader)
Dus het leek me een goed idee zodat ze dit samen kunnen beleven.
Het was zò gevonden en betaald....ik kan het zelf uitprinten dus de belwving was snel in handen.
Ik grijp niet mis op deze snelle manier van zaken doen met mijn cadeau voor hun.

Anoniem via Trusted shops
10-06-2021

Super leuke activiteiten te vinden. Jammer dat de optie niet bestaat om het per post aan de ontvanger te laten bezorgen. Evt met een kaart erbij!
Digitaal is echt niet voor iedereen geschikt.

Anoniem via Trusted shops
08-06-2021

Super snel en makkelijk te bestellen. Moest nog even bellen voor een toelichting en werd direct te woord gestaan. Nu nog even afwachten of de belevenis ook als verwacht is maar daar vertrouw ik wel op.

Anoniem via Trusted shops
08-06-2021

rondvlucht helikopter bekeken alles goed geregeld betaald en dan zie je pas dat het uitverkocht was,nu maar afwachten wanneer we kunnen gaan vliegen moest maar een keer bellen na een maand of 3
Afwachten maar weer
jammer het was een leuke verrassing voor mijn vrouw eerst afwachten als ik over 3 maand bel wanneer het wel kan beetje teleurgesteld

Anoniem via Trusted shops
08-06-2021

Snel geregeld.

Eline via Trusted shops
07-06-2021

Makkelijk zoeken, goede omschrijving, snel geleverd. Nu hopen dat er plekjes vrij zijn!

Anoniem via Trusted shops
07-06-2021

Everything was fine!

Anoniem via Trusted shops
06-06-2021

Internet besteld, gelijk geleverd. Netjes!
Product natuurlijk afwachten??
Ik heb er een goed gevoel bij .

Anoniem via Trusted shops
02-06-2021

telefonisch niet bereikbaar. onduidelijke website.

Reactie van Belevenissen.nl
Dank voor je bericht.

In de weekenden en officiele vrije dagen zijn wij telefonisch inderdaad niet bereikbaar. Buiten de weekenden en officiele vrije dagen zijn wij op werkdagen iedere dag bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur en per email 24/7. Graag horen we wat je onduidelijk vindt op onze website.
Anoniem via Trusted shops
02-06-2021

Binnen 5 minuten geregeld! Vouchers in de mail. Top.

Reactie van Belevenissen.nl
Bedankt voor je positieve review!

Fijn dat je zo tevreden bent.
Anoniem via Trusted shops
01-06-2021

Duidelijk en goed verzorgd. Makkelijk aan te schaffen!

Reactie van Belevenissen.nl
Bedankt voor je positieve review!

Fijn dat je zo tevreden bent.
Anoniem via Trusted shops
28-05-2021

gewoon goed!!

Anoniem via Trusted shops
28-05-2021

Snel geregeld!

Karen via Trusted shops
27-05-2021

De belevenis was gemakkelijk te bestellen en reserveren. Wat ik wel als feedback zou willen meegeven, is dat jullie bij de omschrijving van de belevenis (in mijn geval een circuit training op Zandvoort) alvast aangeven via welke organisatie het te boeken is. Dan kun je op voorhand beschikbare data/tijden checken. Wel zo handig en klantvriendelijk!

Reactie van Belevenissen.nl
Dank voor je bericht.

Uiteraard nemen wij je verbeterpuntje ter harte in de verbetering van onze dienstverlening.
Anoniem via Trusted shops
25-05-2021

Duidelijke uitleg en makkelijk te bestellen en ontvangen

Reactie van Belevenissen.nl
Bedankt voor je positieve review!

Fijn dat je zo tevreden bent.
Anoniem via Trusted shops
24-05-2021

Heel makkelijk! Geen probleem

Reactie van Belevenissen.nl
Bedankt voor je positieve review!

Fijn dat je zo tevreden bent.