REVIEWS - ERVARINGEN - RECENSIES - BEOORDELINGEN - KLANTENREACTIES
menu 0 0

Klantenbeoordelingen

Onze klanten geven ons een
8,5
4.2 5591
Levering
Producten
Service
Anoniem via Trusted shops
15-01-2022

Anoniem via Trusted shops
11-01-2022

Remco Jan via Trusted shops
07-01-2022

Snel geleverd met duidelijke uitleg wat we mogen verwachten

Anoniem via Trusted shops
07-01-2022

Dit is bedoeld als cadeautje en in deze tijd is het niet mogelijk er gebruik van te maken. Beoordelen is dus heel moeilijk. Wel kan ik zeggen dat de afhandeling heel correct en supersnel ging. Dus tot nu toe top!

Anoniem via Trusted shops
07-01-2022

Anoniem via Trusted shops
04-01-2022

Leuke belevenissen en snel een leuk cadeau om te geven of te versturen!

Anoniem via Trusted shops
30-12-2021

Anoniem via Trusted shops
23-12-2021

Anoniem via Trusted shops
21-12-2021

Het contact en de hulp via telefoon was heel erg fijn, en ben ik zeer tevreden over.
Als je iets wil personaliseren en je besteld een belevenis voor 2 personen dat je dat ook apart kan personaliseren en niet zoals de man aan de telefoon zei voor 1 persoon. En nog iets meer geduld aan de telefoon omdat ik nog niet zover was.
verder super fijn en goed geholpen.

Anoniem via Trusted shops
13-12-2021

Leuke attractie.
De ervaring ligt nog in het verschiet!

Anoniem via Trusted shops
09-12-2021

Snelheid van afhandeling bestelling, in werktijd beantwoording van vragen. Email storing van de servicedienst beter monitoren.

Anoniem via Trusted shops
08-12-2021

Leuke en originele aanbiedingen. Ook de contact lijn was heel voorkomend en gedienstig.

Anoniem via Trusted shops
06-12-2021

Is erg duidelijk

Anoniem via Trusted shops
29-11-2021

Anoniem via Trusted shops
25-11-2021

Snelle levering, goede omschrijving

Anoniem via Trusted shops
23-11-2021

Anoniem via Trusted shops
23-11-2021

Met alle respect misschien is er iets fout gelopen ... maar ik heb nog altijd geen bevestingsmail trg gekregen maar geld is wel van de rekenig .. mvg

Reactie van Belevenissen.nl
Beste Sanne,

Dank voor je bericht.

De cadeaukaart is al reeds op 7 november verstuurd. Wij hebben het zojuist nogmaals verstuurd. Controleer tevens de ongewenste email.

Team webcare
Anoniem via Trusted shops
18-11-2021