REVIEWS - ERVARINGEN - RECENSIES - BEOORDELINGEN - KLANTENREACTIES
menu 0 0

Klantenbeoordelingen

Onze klanten geven ons een
8,5
4.2 6278
Levering
Producten
Service
Anoniem via Trusted shops
24-05-2022

Makkelijk en snel. Betrouwbaar.

Anoniem via Trusted shops
23-05-2022

Anoniem via Trusted shops
14-05-2022

Duidelijke site en meteen je bestelling in je mailbox. Snelle service

Anoniem via Trusted shops
14-05-2022

Simpel, makkelijk en snel

Anoniem via Trusted shops
06-05-2022

Nog geen gebruik van gemaakt.

Thea via Trusted shops
06-05-2022

De gemakkelijke bestel procedure . De verdere beoordeling wacht op de verzilvering van de waardebonnen .

Anoniem via Trusted shops
05-05-2022

Anoniem via Trusted shops
04-05-2022

Zeer beperkte informatie over de beschikbaarheid terwijl dit enorm makkelijk kenbaar te maken is, erg misleidend.

Reactie van Belevenissen.nl
Dank voor je bericht.

Wat vervelend om te horen. Bij ons kun je helaas niet boeken voor een specifieke dag en/of tijdstip. Dit geven wij ook aan op de website. Wij bieden cadeaukaarten aan met een lange geldigheidstermijn.

Mocht je nog verdere vragen hebben dan zijn we uiteraard telefonisch en per email altijd bereikbaar.

Team webcare
Anoniem via Trusted shops
24-04-2022

Anoniem via Trusted shops
23-04-2022

Anoniem via Trusted shops
20-04-2022

Anoniem via Trusted shops
18-04-2022

Was goed georganiseerd en kleindochter vond het geweldig ze wil ook dierenverzekering wordend

A via Trusted shops
16-04-2022

Leuke nieuwe ervaring!

Josee via Trusted shops
07-04-2022

Veel verschillende belevenissen voor iedereen

Reactie van Belevenissen.nl
Hartstikke leuk om te horen!

Heel veel (geef) plezier!
Anoniem via Trusted shops
05-04-2022

telefonisch contact was prettig over verschil tussen minicursus circuitracen en leer circuit rijden.
Geen verschil...... dus waarom 2 opties?

Reactie van Belevenissen.nl
Fijn om te horen dat je tevreden bent!

Inhoudelijk zit er geen verschil. Enkel de uitvoerende aanbieders verschillen.

Team webcare
Anoniem via Trusted shops
03-04-2022

Reactie van Belevenissen.nl
Tot je dienst!
Annegien via Trusted shops
02-04-2022

Leuk, racen op een circuit als cadeau! Gisteren besteld, notitie erbij geschreven, betaald, maar geen voucher in de mailbox. Telefonisch niet te bereiken, want nu is het weekend. Zondag is de verjaardag. Jammer deze service.

Reactie van Belevenissen.nl
Hartelijk dank voor je bericht.

Wat vervelend om te horen. Wij hebben het direct nagekeken. De bestelling was al reeds verstuurd op 01-04-2022 om 15:31. Uiteraard hebben wij het nogmaals verstuurd. Controleer tevens de ongewenste email.

Team webcare
Anoniem via Trusted shops
30-03-2022