REVIEWS - ERVARINGEN - RECENSIES - BEOORDELINGEN - KLANTENREACTIES
menu 0 0

Klantenbeoordelingen

Onze klanten geven ons een
8,5
4.2 5172
Levering
Producten
Service
Véronique via Trusted shops
05-07-2021

alles verliep vlot

Reactie van Belevenissen.nl
Tot je dienst en heel veel (geef) plezier!
Anoniem via Trusted shops
04-07-2021

Geen commentaar

Anoniem via Trusted shops
04-07-2021

Levering en service perfect of het product goed is gaan we nog beleven.

Reactie van Belevenissen.nl
Tot je dienst en heel veel (geef) plezier!
Anoniem via Trusted shops
28-06-2021

Goed ontvangen en duidelijk.

Anoniem via Trusted shops
26-06-2021

Onduidelijkheid in wat je koopt. In omschrijving staat dat voucher op meerdere locaties inzetbaar is maar eenmaal betaalt wordt een specifieke locatie toegewezen.

Reactie van Belevenissen.nl
Beste Marleen,

Dank voor je bericht.

Het klopt helaas niet wat je zegt. Op de cadeaubon staat het hoofdkantoor waar de reservering gemaakt moet worden. Uiteraard kun je dan een andere beschikbare locatie kiezen:).

Team webcare Belevenissen
Anoniem via Trusted shops
26-06-2021

Handig snelle afhandeling.

Reactie van Belevenissen.nl
Tot je dienst en heel veel (geef) plezier!
Sven via Trusted shops
26-06-2021

Wanneer je de belevenis op een specifieke datum wilt doen, krijg je hiervan niet het inzicht. Het is dan dus gokken of de datum nog vrij is. Niet klantgericht, puur commercieel belang van belevenissen.nl

Reactie van Belevenissen.nl
Beste Sven,

Dank voor je bericht. Bij ons is het niet mogelijk om te boeken voor een belevenis op een specifieke dag en/of tijdstip. Dit communiceren wij o.a. heel duidelijk op de website.

Team webcare Belevenissen
Harm via Trusted shops
25-06-2021

Je kunt volgens mij niet sneller iets bestellen en geleverd krijgen!

Reactie van Belevenissen.nl
Hier zijn wij het volledig mee eens!! Het kan naar onze bescheiden mening ook echt niet sneller:).
Anoniem via Trusted shops
24-06-2021

Top

Anoniem via Trusted shops
23-06-2021

Top!

Reactie van Belevenissen.nl
Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je zo tevreden bent.
Anoniem via Trusted shops
23-06-2021

Zeer goede, leuke en orginele uitjes tegen een leuke prijs! Erg leuk om cadeau te geven. Ons uitje is probleemloos verlopen.

Reactie van Belevenissen.nl
Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je zo tevreden bent.
Anoniem via Trusted shops
23-06-2021

Jammer dat er niks vermeld stond op de website, dat alles nog gesloten is vanwege de COVID-pandemie. Dus voorlopig kunnen we nog geen gebruik maken van de voucher.

Reactie van Belevenissen.nl
Dank voor je bericht.

Wat je zegt klopt niet:). De locaties zijn gewoon geopend!

Heel veel plezier!
Anoniem via Trusted shops
23-06-2021

Ik heb iets besteld dat ik niet kan gebruiken want reserveren is niet meer mogelijk op kort termijn. Dit hebben ze erbij mogen vermelden in de mail of via de telefoon, toen ik contact opnam!

Reactie van Belevenissen.nl
Dank voor je bericht. Bij ons is het niet mogelijk om te boeken voor een belevenis op een specifieke dag en/of tijdstip. Houdt de agenda goed in de gaten. Er komen steeds weer nieuwe data bij. De cadeaubon is een jaar geldig.
Anoniem via Trusted shops
20-06-2021

Via belevenissen een voucher voor een race pakket afgenomen. Nu blijken circuit Zandvoort en Assen al volgeboekt te zijn en alleen Zolder heeft nog maar een paar plekjes. Volgens de voucher kun je op 3 circuits terecht, terwijl je in feite alleen op Zolder terecht kan. Dit zijn geen eerlijke voorwaarden.

Reactie van Belevenissen.nl
Dank voor je bericht. Bij ons is het niet mogelijk om te boeken voor een belevenis op een specifieke dag en/of tijdstip. Houdt de agenda goed in de gaten. Er komen steeds weer nieuwe data. De cadeaubon is een jaar geldig.
Monique via Trusted shops
16-06-2021

Zoveel keus en allemaal leuk. We moeten het nog beleven!

Reactie van Belevenissen.nl
Tot je dienst en we horen later graag van je hoe je de belevenis hebt ervaren:)
Anoniem via Trusted shops
16-06-2021

Een 10
Beloofd besteld gekregen
Als iedereen zo zaken zou doen was dat een hele vooruitgang

Reactie van Belevenissen.nl
We hebben je met alle plezier geholpen!
John via Trusted shops
15-06-2021

Snel en makkelijk

Anoniem via Trusted shops
12-06-2021

Bestellen, betalen en ticket binnen