REVIEWS - ERVARINGEN - RECENSIES - BEOORDELINGEN - KLANTENREACTIES
menu 0 0

Klantenbeoordelingen

Onze klanten geven ons een
8,5
4.2 6278
Levering
Producten
Service
Anoniem via Trusted shops
08-07-2022

De keuze mogelijkheden

Anoniem via Trusted shops
04-07-2022

Anoniem via Trusted shops
04-07-2022

Anoniem via Trusted shops
03-07-2022

Anoniem via Trusted shops
02-07-2022

Anoniem via Trusted shops
02-07-2022

Veel keuze uit originele cadeaus.
Snelle afwikkeling

Anoniem via Trusted shops
26-06-2022

Leuke prijs
Leuk om te geven leuk in elkaar gezet

Anoniem via Trusted shops
21-06-2022

Duidelijke omschrijving vh product.
Eenvoudig te reserveren.

Anoniem via Trusted shops
20-06-2022

Stukken waren snel in huis. Ik zou deze enquête sturen nadat de belevenissen zijn 'uitgevoerd' dan kan daar ook wat over gezegd worden.

Anoniem via Trusted shops
19-06-2022

Anoniem via Trusted shops
16-06-2022

Uitstekend geholpen door de klanteservice. De bestelling direct na bestelling ontvangen. Ze hebben nu alle tijd om een dagje in te plannen.

Anoniem via Trusted shops
14-06-2022

Vantevoren de planning kunnen zien en niet achteraf na betalen pas. Er was in heel juni juli en augustus (verder heb ik niet gekeken), maar 1 dag beschikbaar om te boeken. In dit soort gevallen zou geld retour mogelijk moeten zijn. Dit kan gewoon echt niet.

Anoniem via Trusted shops
10-06-2022

Anoniem via Trusted shops
09-06-2022

Anoniem via Trusted shops
07-06-2022

Door Corona kon alles niet doorgaan, maar nu een jaar en twee maandjes later is het niet meer geldig. Erg onfatsoenlijk vind ik dat en ik zal dus ook zeker niemand aanraden om iets te bestellen op belevenissen.nl

Anoniem via Trusted shops
05-06-2022

Op de website stond dat de excursies op zondagen worden gehouden, maar hier stonden verder geen data bij. Nu blijken de meeste excursies op andere dagen gehouden te worden, dus dit kan duidelijker worden aangegeven. Bijvoorbeeld ook door al een link naar de website erbij te zetten met de mogelijke data.

Anoniem via Trusted shops
03-06-2022

Leuk om door de belevenissen te schollen en te bepalen wat een leuk cadeau was. Het zou leuk zijn als je een cadeauverpakking of zoiets zou kunnen kiezen.

Anoniem via Trusted shops
26-05-2022

een top idee om cadeau te doen met een redelijke prijs, super