• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0 0

Klantenbeoordelingen

Onze klanten geven ons een
8,5
4.2 4241
Levering
Producten
Service
Anoniem via Trusted shops
05-03-2019

Weinig (betaalbaars) te doen in omgeving Nijmegen. Prijs voor brunch voor 2 pers. bij Belevenissen duurder dan bij de zaak zelf.. Was een paar maanden geleden nog niet zo.

M.P. via Trusted shops
05-03-2019

Ik had een vraag over de bestelling voor 1 of 2 personen. Ik kreeg daar supersnel antwoord op.
Na mijn bestelling kreeg ik binnen 2 minuten mijn cadeaubon in mijn mailbox toegezonden.
De verzilvering moet nog plaatsvinden maar ik denk dat de bon heel erg in de smaak zal vallen en ik weet dus niet hoe die ervaring zal verlopen.
Kortom: leuke site met supersnelle levering én service.

Diny via Trusted shops
05-03-2019

Snel en goed verzorgt. Kind kan de was doen is het gezegde en hier klopt dat ook. Top

Anoniem via Trusted shops
03-03-2019

Prima service

Anoniem via Trusted shops
03-03-2019

Aankoopprocedure is prima verlopen. Product zal over een kleine 2 weken pas beoordeeld kunnen worden.

Anoniem via Trusted shops
02-03-2019

Prima website met leuke dingen

Anoniem via Trusted shops
01-03-2019

Hele leuke dag gehad. Hele aardige piloot en ik mocht heel lang zelf sturen. Heel gaaf Saunacomplex is heel uitgebreid en fijn. De lunch was wat minder door de weinige bediendes. Verder top

Anoniem via Trusted shops
01-03-2019

Ik had eigenlijk verwacht dat er een leuke cadeauverpakking bij zou komen o.i.d. Nu heb ik de bon geprint en er zelf een papiertje omheen moeten doen. Dat was iets minder. Verder top

Anoniem via Trusted shops
28-02-2019

Heb deze belevenis cadeau gegeven, dus voor mij moeilijk te beoordelen.

Anoniem via Trusted shops
28-02-2019

Erg snelle en goede klantenservice.

Anoniem via Trusted shops
28-02-2019

Ik woon in Nijmegen. Met belevenissen vind ik hier weinig te beleven in de buurt. Het meeste is in het westen. Dit vind ik erg jammer

Anoniem via Trusted shops
28-02-2019

Ik was mijn email kwijt met de bevestiging en binnen 5 minuten had ik, na bewijs van betaling, een nieuwe bevestiging toe gestuurd gekregen.

Marij via Trusted shops
28-02-2019

Dit is mijn beoordeling over het bestellen van de bonnen en vouchers. We hebben nog geen activiteit ondernomen. Die zitten er nog aan te komen. Maar de voorbereidingen zijn prima in orde. Ik heb contact gehad met 2 deelnemende organisaties vwb wat vragen van mijn kant en dat is uitstekend verlopen.

Anoniem via Trusted shops
27-02-2019

Het werkt gewoon heel simpel en snel

AFM via Trusted shops
26-02-2019

Krijg een kaart met 35 euro tegoed kado. Wil het tegoed inwisselen voor een diner-bon, dus ingelogd en besteld. Krijg ik een mail met opnieuw een tegoed om op jullie website te verzilveren. Hiermee kan ik alleen kookclinics bestellen en daar heb ik absoluut geen interesse in (was dit mij voortijdig bekend, dan had ik dit nooit op deze manier ingewisseld). Kortom waardeloos kado en weggegooid geld.

Reactie van Belevenissen.nl
Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. U heeft gekozen voor een diner naar keuze. Er staat op uw cadeaubon dat u kunt kiezen uit diners op onze website onder het kopje Verassend-uit-eten. Wij bieden enkel unieke diners aan. Uiteraard mag u de cadeaubon omzetten naar iets anders (en kunt u iets anders uitzoeken).
Richard via Trusted shops
26-02-2019

Gewoon goed

Anoniem via Trusted shops
25-02-2019

Bestellen ging snel, leuke persoonlijke boodschap bij kunnen voegen. Jammer is dat je de cadeaubon zelf uit moet printen; had liever (voor wat extra geld desnoods) een kaartje thuis gekregen, staat toch wat leuker dan een a4tje overhandigen als cadeau.

Anoniem via Trusted shops
22-02-2019

Prima