REVIEWS - ERVARINGEN - RECENSIES - BEOORDELINGEN - KLANTENREACTIES
menu 0 0

Klantenbeoordelingen

Onze klanten geven ons een
8,5
4.2 4938
Levering
Producten
Service
wj via Trusted shops
11-03-2021

we moeten nog zien /gebruik maken van de bon dus afwachten

Reactie van Belevenissen.nl
Heel veel (geef) plezier!
Anoniem via Trusted shops
10-03-2021

Makkelijk en snel. Duidelijke uitleg

Anoniem via Trusted shops
09-03-2021

Erg makkelijk, paar klikken en klaar!

Anoniem via Trusted shops
09-03-2021

jullie zetten er niet eens bij dat de bus niet eens rijd kan mn geld ook niet terugkrijgen

Reactie van Belevenissen.nl
Dank voor je bericht.

Wij snappen je vraag niet helemaal? Bij ons is het niet mogelijk om te boeken voor een belevenis op een specifieke dag en/of tijdstip. Mocht je nog vragen hebben stuur dan gerust een email naar info@belevenissen.nl.

Team webcare Belevenissen
Anoniem via Trusted shops
08-03-2021

Gemakkelijk te bestellen

Reactie van Belevenissen.nl
Dat horen we graag:)!

Heel veel (geef) plezier!
Anoniem via Trusted shops
08-03-2021

Duidelijke site, makkelijk te bestellen.

Anoniem via Trusted shops
07-03-2021

Mooie belevenissen, kon het alleen niet op mijn telefoon downloaden, ondanks pdf app, alleen via laptop. Verder snel geregeld.

Reactie van Belevenissen.nl
Dank voor je bericht.

Vreemd dat het niet via de telefoon te downloaden is. Mocht je dit blijven ervaren dan kun je altijd een email sturen naar info@belevenissen.nl.

Heel veel plezier met het cadeau
Anoniem via Trusted shops
06-03-2021

Mega slechte en onvriendeljjke klantenservice

Reactie van Belevenissen.nl
Dank voor je bericht.

Wat vervelend om te horen. We doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden. Helaas lukt dat niet altijd. We nemen wederom contact met je op.

Team webcare Belevenissen
Anoniem via Trusted shops
05-03-2021

Ging vlot en aan de telefoon snel geholpen.

Anoniem via Trusted shops
02-03-2021

Prima op orde

Anoniem via Trusted shops
28-02-2021

Hele leuke belevenissen om te kiezen.

Ad via Trusted shops
27-02-2021

Een heel tevreden klant. Veel mogelijkheden om iets leuks te doen

Reactie van Belevenissen.nl
Heel fijn om te lezen dat je het positief ervaren hebt!
Tessa via Trusted shops
26-02-2021

Nette website en originele belevenissen.

W.G via Trusted shops
26-02-2021

Correct en snel geleverd.

Trudie via Trusted shops
25-02-2021

Goede keus ,veel afwisseling en snelle levering

Richard via Trusted shops
21-02-2021

Prima website duidelijke voorwaarden

Reactie van Belevenissen.nl
Fijn om te horen dat alles naar wens is.

Heel veel (geef) plezier!
Joke via Trusted shops
20-02-2021

Ik had een cadeau nodig dus een bon gekocht! Verliep vlekkeloos. Het personaliseren is net het puntje op de I! Uitgeprint op wat dikker papier dus helemaal af om te geven!

Reactie van Belevenissen.nl
Super leuke beoordeling, bedankt!!
Anoniem via Trusted shops
20-02-2021

Prima besteld en geleverd

Reactie van Belevenissen.nl
Tot je dienst en heel veel (geef) plezier!