REVIEWS - ERVARINGEN - RECENSIES - BEOORDELINGEN - KLANTENREACTIES
menu 0 0

Klantenbeoordelingen

Onze klanten geven ons een
8,5
4.2 4938
Levering
Producten
Service
Anoniem via Trusted shops
10-04-2021

Was allemaal niet zo spannend, maar simpel en duidelijk. Bevestiging met vouchers binnen paar minuten ontvangen. Prima dus.

Anoniem via Trusted shops
09-04-2021

prima

Anoniem via Trusted shops
09-04-2021

Over het product kan ik nog niet veel zeggen, want de belevenis moet nog plaatsvinden. Verdere prima service en levering. Ik vind het wel een minpunt dat vooraf geen inzage mogelijk is in de te kiezen datums, maar pas na levering van het voucher. De eerste vrije datum is pas over 6,5 maand

corrie via Trusted shops
08-04-2021

Duidelijk en snel geleverd,
Kon her gelijk uitprinten.

Anoniem via Trusted shops
08-04-2021

Alles prima via internet en e ticket

Arjen via Trusted shops
06-04-2021

Zeer origineel voor een aantrekkelijke prijs

Reactie van Belevenissen.nl
Heel fijn om te horen.

Heel veel (geef) plezier!
Anoniem via Trusted shops
03-04-2021

Snelle service en duidelijk gebruik.

Anoniem via Trusted shops
03-04-2021

Binnen 5 minuten na reservering kreeg ik al een telefoontje. Twee ritten na elkaar gepland door mij, en telefonisch werd doorgegeven dat ze hun middagpauze wel zouden verzetten zodat wij achter elkaar in één keer door konden. Topservice!

Reactie van Belevenissen.nl
Tot je dienst!
Beatriz via Trusted shops
02-04-2021

Op de site stond iets wat niet helemaal juist en eerlijk. Had er over gebeld en proberen uit te leggen, maar werd heel onbeschoft en onredelijk gedaan.

Reactie van Belevenissen.nl
Dank voor je bericht.

Wij hebben het nagekeken. Voor de aankoop hebben wij per email uitgebreid antwoord gegeven op al uw vragen. Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dat uiteraard graag.

Team webcare
Anoniem via Trusted shops
01-04-2021

Erg slecht. Je kan pas de beschikbaarheid zien zodra je de bon besteld hebt. Ze geven ook niet aan dat de 2e partij ivm corona gesloten is, waardoor je dus een bon besteld die je pas een paar maanden later kunt nuttigen.

Vervolgens bel je en geven ze aan dat ze geen geld terug geven. Verder had deze meneer geen duidelijk antwoord op mijn vraag waarom het niet op de site aangegeven stond.

Reactie van Belevenissen.nl
Dank voor je bericht. Bij ons is het niet mogelijk om te boeken voor een belevenis op een specifieke dag en/of tijdstip. Op onze website staat duidelijk dat het om een cadeaubon gaat en de bon is maar liefst een jaar geldig.

Mocht je nog vragen hebben stuur dan gerust een email naar info@belevenissen.nl.

Team webcare Belevenissen
Petra via Trusted shops
01-04-2021

Makkelijke site, dus snel alles af te handelen. Bij vragen makkelijk te bereiken en duidelijk in antwoord. De belevenis zelf moet nog worden uitgevoerd.

Anoniem via Trusted shops
29-03-2021

Leuk idee die vogeltocht. Gemakkelijk bestellen

Reactie van Belevenissen.nl
Heel veel plezier!
Anoniem via Trusted shops
28-03-2021

duidelijk omschreven, eenvoudig te bestellen en af te rekenen

Anoniem via Trusted shops
26-03-2021

Op de site wordt gezegd, beschikbaar van de hele week.
Als je dan zelf bij eventsbakery kijkt, kan je alleen maar 2 dagen in de week boeken.
Telefonisch werd wel verteld dat er wel af en toe meer dagen open komen te staan.
Helaas kan je niet op korte termijn een uitje plannen. Ivm de gegeven dagen

Reactie van Belevenissen.nl
Dank voor je bericht.

Bij ons is het niet mogelijk om te boeken voor een belevenis op een specifieke dag en/of tijdstip. Het is jammer dat je vervolgens een 1 geeft wat betreft levering van de producten terwijl de levering aantoonbaar binnen 1 minuut bij je was afgeleverd.

Mocht je nog vragen hebben stuur dan gerust een email naar info@belevenissen.nl. Team webcare Belevenissen
Anoniem via Trusted shops
21-03-2021

Tot nu toe zijn wij tevreden veel keus in het uitzoeken van de producten.

Anoniem via Trusted shops
17-03-2021

Wat is hierover te zeggen? Inloggen, belevenis uit zoeken, betalen, de antwoordmail openen, pdf printen en klaar.

Reactie van Belevenissen.nl
En zo makkelijk is het:), bedankt!!
Anoniem via Trusted shops
15-03-2021

Geen klachten

Reactie van Belevenissen.nl
Fijn dat je tevreden bent!
Perry via Trusted shops
12-03-2021

Alles lekker snel en volgens beschrijving geleverd

Reactie van Belevenissen.nl
Hartelijk dank voor je 5 sterren!