REVIEWS - ERVARINGEN - RECENSIES - BEOORDELINGEN - KLANTENREACTIES
menu 0 0

Klantenbeoordelingen

Onze klanten geven ons een
8,5
4.2 6855
Levering
Producten
Service
Anoniem via Trusted shops
14-02-2024

Ik ben zeer tevreden met de aankoop , alsook met de vlugge service . Ik zal meer aankopen doen op jullie site , en raad het ook aan andere mensen aan .

Henk via Trusted shops
11-02-2024

Ik heb iets besteld en betaald, vervolgens geen reactie meer.
Pas na het weekend een reactie gekregen en alsnog de voucher.
In het weekend zijn ze niet bereikbaar.
Erg vervelend als je net voor het weekend een verjaardagscadeau regelt en er gaat iets mis.

Anoniem via Trusted shops
04-02-2024

Site waar je lekker eenvoudig doorheen scrolt op zoek naar een leuke belevenis.
Echt belevenissen waar je niet zo 1,2,3 aan denkt. Glasblazen huh? Dat is leuk!!
En degene die het als kado kreeg, had precies dezelfde reactie, maar dan in viervoud

Anoniem via Trusted shops
04-02-2024

Anoniem via Trusted shops
26-01-2024

Het concept vond ik verwarrend en onduidelijk en dat bleek wel uit mijn eerste bestelling dat niet helemaal goed ging. Gelukkig werd er snel gereageerd op mijn vraag en kwam het toch nog goed.

Anoniem via Trusted shops
15-01-2024

Leuke uitjes, snel geregeld

Anoniem via Trusted shops
14-01-2024

snelle levering

Anoniem via Trusted shops
10-01-2024

Makkelijk om te bestellen en met extra vragen kun je bellen.

Anoniem via Trusted shops
13-12-2023

Had niet in één keer mijn bestelling binnen, maar na een mailtje was het vlot opgelost.

Anoniem via Trusted shops
10-12-2023

Makkelijk te bestellen

Anoniem via Trusted shops
09-12-2023

Anoniem via Trusted shops
07-12-2023

Wat mijn contact met Cor heel was zeer prettig !!! Altijd snelle reactie !

Anoniem via Trusted shops
06-12-2023

Alles was perfect, dus daarom perfect

Anoniem via Trusted shops
05-12-2023

Bon al een aantal maanden niet inleverbaar omdat bij aankoop de datums al vol zaten. Had fijn geweest als dit vooraf word aangegeven aangezien het vaak kado word gedaan en dan is het toch leuk is om er snel gebruik van te maken. Wel werd mij aangeboden een duurdere belevenis te boeken en bij te betalen het gaat hier niet om maar €10,00. Nu is de oplossing om mijn bon in te wisselen voor een andere

Reactie van Belevenissen.nl
Dank voor je bericht. Sinds de aankoop van je cadeaubon t/m vandaag zijn er diverse keren de mogelijkheid geweest om hier een reservering voor te maken. Gelukkig is je cadeaubon nog ruimschoots geldig. Houdt de agenda goed in de gaten. Er komen steeds nieuwe data bij. Wat betreft "duurdere belevenis" hebben we niet aangeboden. We hebben aangegeven dat de bon altijd om te ruilen is voor iets ander
Anoniem via Trusted shops
04-12-2023

Anoniem via Trusted shops
28-11-2023

Anoniem via Trusted shops
24-11-2023

Alles goed geregeld. Afhandeling via email en downloaden voucher perfect

Anoniem via Trusted shops
21-11-2023

Bij het boeken van de beleving moest ik nogmaals 17,50 bijbetalen. Dat is niet leuk en de bedoeling als je iemand iets kado geeft!