REVIEWS - ERVARINGEN - RECENSIES - BEOORDELINGEN - KLANTENREACTIES
menu 0 0

Klantenbeoordelingen

Onze klanten geven ons een
8,5
4.2 5172
Levering
Producten
Service
Anoniem via Trusted shops
31-07-2021

Bestellen was simpel en de belevenis werd snel geleverd De aanbieding verrassend is compleet!

Anoniem via Trusted shops
28-07-2021

Telefonisch contact gehad voor een vraag, goed geholpen. En niet te vergeten een betaalbaar uitje kunnen boeken!

Anoniem via Trusted shops
27-07-2021

goede service, snelle reactie

Anoniem via Trusted shops
27-07-2021

Snel geleverd via internet.
Op de site staat dat de belevenis geruild kan worden voor een andere belevenis, wat een pluspunt is. Helaas staat specifiek op de bon dat deze niet geruild kan worden. Jammer!

Anoniem via Trusted shops
26-07-2021

Toen ik (77) de cursus besteld had kwam er n heel andere naam ( belevenissen) tevoorschijn. Cursus is toch wel in Eindhoven??
Beetje misleidend.

Anoniem via Trusted shops
25-07-2021

geen toevoeging....

Anoniem via Trusted shops
22-07-2021

Prima op tijd, nu kijken of het is zoals het wordt voorgesteld:-)

Anoniem via Trusted shops
22-07-2021

Zeer slecht er wordt geen rekening gehouden met de corobatijd en nu wil ik deze gebruiken en is het verlopen en kan er niets aan worden gedaan. Schandalig gewoon!!!

Anoniem via Trusted shops
19-07-2021

Site werkte prima

Joey via Trusted shops
15-07-2021

Beetje lastig reserveren. Op de site kun je wel reserveren. Maar dan moet je ticket kopen en die hebben we al

Birgit via Trusted shops
13-07-2021

Product omschrijven zou soms beter kunnen, sommige omschrijvingen lijken erg op elkaar maar verschillen van titel.
Verder goede dienstverlening!

Marcel via Trusted shops
12-07-2021

Tevreden

Diny via Trusted shops
12-07-2021

Het cadeau viel in de smaak

Anoniem via Trusted shops
12-07-2021

Meteen voucher in mail. Leuk om persoonlijk bericht te maken.

Anoniem via Trusted shops
09-07-2021

Was erg makkelijk, snelle levering.
7

Anoniem via Trusted shops
09-07-2021

Snel en duidelijk

Anoniem via Trusted shops
07-07-2021

Bestellen was makkelijk. Maar van tevoren gemaild met de vraag naar de actuele beschikbaarheid. Werd gezegd dat ze daarvan niet op de hoogte zijn. Pas na aankoop staat op je voucher de site met de actuele beschikbaarheid! Dit is gewoon misleiding want het is volstrekt ongeloofwaardig dat ze deze site zelf niet even konden doorgeven! Had ik dit geweten dan had ik niet besteld. Retourneren kan niet.

Reactie van Belevenissen.nl
Dank voor je bericht. Bij ons is het niet mogelijk om te boeken voor een belevenis op een specifieke dag en/of tijdstip. Dit communiceren wij o.a. heel duidelijk op de website.

Team webcare Belevenissen
Anoniem via Trusted shops
07-07-2021

Goed ger6

Reactie van Belevenissen.nl
Tot je dienst en heel veel (geef) plezier!