REVIEWS - ERVARINGEN - RECENSIES - BEOORDELINGEN - KLANTENREACTIES
menu 0 0

Klantenbeoordelingen

Onze klanten geven ons een
8,5
4.2 5172
Levering
Producten
Service
Anoniem via Trusted shops
24-05-2021

Helaas vond ik de man aan de telefoon heel kortaf, ik kon de antwoorden op mijn vragen allemaal op de website vinden.
Ik vind het fijn om soms mondeling toe gelicht te worden maar kreeg hier niet echt de kans voor, jammer!
Hopelijk is de dag zelf wel leuk daar gaat het om, toch?

Reactie van Belevenissen.nl
Dank voor je bericht.

Uiteraard nemen wij je verbeterpuntje ter harte in de verbetering van onze dienstverlening.
arie via Trusted shops
22-05-2021

Deze firma is kennelijk niet bereikbaar voor vragen. Continu doorverwijzing naar de website.

Reactie van Belevenissen.nl
Dank voor je bericht.

In de weekenden en officiele vrije dagen zijn wij telefonisch inderdaad niet bereikbaar. Buiten de weekenden en officiele vrije dagen zijn wij op werkdagen altijd bereikbaar:)
Anoniem via Trusted shops
21-05-2021

Allemaal prima

Anoniem via Trusted shops
21-05-2021

Duidelijke en snelle service!

Reactie van Belevenissen.nl
Bedankt voor je positieve review!

Fijn dat je zo tevreden bent.
Anoniem via Trusted shops
18-05-2021

goed geregeld

Anoniem via Trusted shops
18-05-2021

de belevenis moet nog plaatsvinden

Anoniem via Trusted shops
17-05-2021

Krijg altijd snel antwoord en word goed geholpen

Reactie van Belevenissen.nl
Bedankt voor je positieve review!

Fijn dat je zo tevreden bent.
Anoniem via Trusted shops
17-05-2021

gewoon snel en duidelijjk

Anoniem via Trusted shops
12-05-2021

Duidelijk en snelle levering, prima service.

Reactie van Belevenissen.nl
Heel graag gedaan en veel (geef) plezier:)!
D via Trusted shops
11-05-2021

Keurig binnen ontvanger was er blij mee

Anoniem via Trusted shops
11-05-2021

Goed

Anoniem via Trusted shops
10-05-2021

Nee

Anoniem via Trusted shops
06-05-2021

Jammer dat als je belt en vragen hebt over een voucher (vogel expeditie) ze er niet bij vertellen dat deze al bijna een jaar niet meer gegeven wordt ivm Corona.
Waarom verkopen jullie in hemelsnaam dit nog!!!
Zie maar eens een spaarzaam plekje te krijgen als iedereen hem straks wil inleveren.

En dan lees je de voorwaarden en dan kan het niet retour.
Wat een bagger bedrijf!!!!

Reactie van Belevenissen.nl
Beste Marloes,

Dank voor je bericht. De cursus staat gepland vanaf 25 mei. Je hebt dus alle tijd om daar een reservering voor te maken:).
Anoniem via Trusted shops
05-05-2021

Mijn vrouw hartstikke blij

Reactie van Belevenissen.nl
Heel fijn om te horen!
Anoniem via Trusted shops
05-05-2021

Makkelijk te bestellen
En te verzilveren.

Kim via Trusted shops
03-05-2021

Je moet eerst betalen, daarna kun je pas een afspraak maken. De helicopter bleek helemaal niet te vliegen in onze woonplaats, wat wel op de site stond. Ik kan nu opstappen ergens ver weg in Brabant en me dan naar onze woonplaats laten vliegen. Dan moet ik daar wel 2000 euro extra voor neertellen. Ik heb 125 euro betaald voor dit uitje en dat is dus weggegooid geld.

Reactie van Belevenissen.nl
Geachte heer/mevrouw,

Dank voor je bericht.

Helaas klopt je bericht niet. Door het jaar heen vliegen we vanuit alle locaties die op onze site worden beschreven. Wat betreft de 2.000 euro dat betreft een prive vlucht vanaf een eigen locatie en waarbij de helikopter volledig prive wordt gehuurd. Dat is iets heel anders dan wat wij aanbieden op onze website.
Anoniem via Trusted shops
30-04-2021

Leuk cadeau! Alles helder en snel via de mail ontvangen. Niets aan te merken.

Anoniem via Trusted shops
27-04-2021

Service ☆☆☆☆☆