REVIEWS - ERVARINGEN - RECENSIES - BEOORDELINGEN - KLANTENREACTIES
menu 0 0

Klantenbeoordelingen

Onze klanten geven ons een
8,5
4.2 4938
Levering
Producten
Service
Anoniem via Trusted shops
18-01-2021

Ik krijg jullie telefonisch niet te pakken ivm vragen mbt corona, jammer

Reactie van Belevenissen.nl
Beste Sylvia,

Wat vervelend om te horen. Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur of 24/7 via info@belevenissen.nl
Anoniem via Trusted shops
18-01-2021

De voucher is 1 jaar geldig, maar ik zie niets over de geldigheid in de coronatijd. Dat zou heel fijn zijn om erbij te vermelden.

Anoniem via Trusted shops
15-01-2021

Gewoon goed

esmiralda via Trusted shops
14-01-2021

leuke bijzondere belevenissen om jezelf of anderen cadeau te doen, heel makkelijk te bestellen en uit te printen. binnen een paar minuten eigenlijk alles geregeld. een kind kan de was doen. in no time een super leuk origineel cadeau. ik doe de uitgeprinte voucher in een fotolijst en geef ze dan cadeau. vooral nu in de coronatijd geven deze cadeaus een positief vooruitzicht waar je je op verheugd.

Reactie van Belevenissen.nl
Beste Esmiralda,

Wat een lovende woorden, wij zijn trots!!

Super bedankt!
Anoniem via Trusted shops
12-01-2021

Duidelijk

Anoniem via Trusted shops
11-01-2021

Gebruiksvriendelijk en ongecompliceerd. Het online proces werkt goed!

Reactie van Belevenissen.nl
Bedankt voor je positieve review!

Fijn om te horen dat alles vlekkeloos verliep.

Heel veel (geef) plezier!
Anoniem via Trusted shops
11-01-2021

Het was supersnel geregeld. Uitzoeken, betalen en meteen de voucher in de mail. Top!

Reactie van Belevenissen.nl
Bedankt voor je positieve review!

Fijn om te horen dat alles vlekkeloos verliep.

Heel veel (geef) plezier!
Ben via Trusted shops
10-01-2021

Goed geleverd nu afwachten op product

Reactie van Belevenissen.nl
Top, bedankt voor je positieve reactie!
Tonny via Trusted shops
06-01-2021

Het was allemaal perfect in orde voor mij.

Reactie van Belevenissen.nl
Dat horen we graag:).

Heel veel (geef) plezier!
Anoniem via Trusted shops
06-01-2021

top

Anoniem via Trusted shops
05-01-2021

Abc

Anoniem via Trusted shops
03-01-2021

De internet pagina is heel gebruiksvriendelijk en de levering super snel.

Reactie van Belevenissen.nl
Heel erg bedankt voor je mooie review. Wij wensen je heel veel (geef) plezier met de belevenis!
Anoniem via Trusted shops
03-01-2021

snel en duidelijk te regelen!

Reactie van Belevenissen.nl
Fijn om te horen dat je tevreden bent!
Anoniem via Trusted shops
03-01-2021

Ik had een fout gemaakt met de bestelling en nu had ik dubbele kaartjes, maar dat kon niet meer geannuleerd. Jammer!

Reactie van Belevenissen.nl
Dank voor je bericht.

Je kunt de cadeaubon bij ons altijd omruilen. Uiteraard wensen we je heel veel (geef) plezier met de belevenisbon.

Team webcare
b via Trusted shops
02-01-2021

uitgebreid wat producten betreft. Prima levering en service.

Anoniem via Trusted shops
28-12-2020

Top

Anoniem via Trusted shops
25-12-2020

Duidelijke site, snel de bestelling in de mailbox!

Anoniem via Trusted shops
22-12-2020

Makkelijke site om een beleving cadeau te doen