REVIEWS - ERVARINGEN - RECENSIES - BEOORDELINGEN - KLANTENREACTIES
menu 0 0

Klantenbeoordelingen

Onze klanten geven ons een
8,5
4.2 6278
Levering
Producten
Service
Anoniem via Trusted shops
24-03-2022

Anoniem via Trusted shops
21-03-2022

Anoniem via Trusted shops
19-03-2022

Snelle makkelijke boeking. En heel vlug de voucher in de mail. En leuk dat je een persoonlijke boodschap op de voucher kan achterlaten.

Anoniem via Trusted shops
15-03-2022

Wacht sinds gisteren 22 uur (betaling) op mijn bevestiging???
Het zou maar een paar minuten duren?

Reactie van Belevenissen.nl
Dank voor uw bericht.

Wat vervelend oom te horen. Bij ons staat de bestelling als reeds verstuurd. Wij gaan het nogmaals versturen en nemen even contact met u op!

Team webcare
Anoniem via Trusted shops
11-03-2022

Nvt

Anoniem via Trusted shops
10-03-2022

netjes geregeld, de ballonvaart werd wel verschoven, maar de beleving voor mijn vrouw was positief

Anoniem via Trusted shops
10-03-2022

helaas is de geldigheid door Covid perikelen en prive omstandigheden verlopen
belevenissen geeft geen ruimte om tot elkaar te komen, ook het beloofde telefoontje terug is er niet van gekomen.
jammer dit, ook de andere ''belevenis'' 0099172 kunnen we dus op ons buik schrijven.
waar blijft het geld ? geen antwoord, geen optie dus
nogmaals: jammer dit

Anoniem via Trusted shops
09-03-2022

Veel aanbod, veel bijzondere dingen

Anoniem via Trusted shops
05-03-2022

Afwachten. Bestelproces is voldoende.

Anoniem via Trusted shops
04-03-2022

Een cadeaubon gekregen vorige jaar, wilde dit jaar gebruik van gaan maken, bleek dat ie verlopen is! Een cadeaubon kan/mag niet zo kort geldig zijn, zeker niet in deze onzekere (corona) tijd. Men moet gebruik van kunnen maken. Maar goed, gebeld met de klantenservice kreeg een code met 30% korting bij volgende aankoop! Dit had niet gehoeven als de bon wat langer geldig was. Ontzettend jammer.
Verd

Anoniem via Trusted shops
28-02-2022

Lekker snel.
Ideaal voor last minute cadeautje

Anoniem via Trusted shops
26-02-2022

Anoniem via Trusted shops
25-02-2022

We moesten ons 15 minuten eerder melden. Dus 9.45 uur hebben we ons gemeld. We kregen te horen dat we een half uur later zouden beginnen omdat een collega uit Dordrecht moest komen omdat er zieken waren. Kan gebeuren. We hebben even een bakkie koffie genomen. Om half 11 vertelde een collega ons dat het nog even zou duren. Vreemd we hadden al een half uur gewacht. Om 11.10 was er nog steeds niemand

Anoniem via Trusted shops
23-02-2022

Ik vind de uitleg heel duidelijk. Verder kan ik nog niet veel van zeggen omdat ik er nog lang mee werk.

Anoniem via Trusted shops
16-02-2022

Anoniem via Trusted shops
16-02-2022

Anoniem via Trusted shops
15-02-2022

Top

Anoniem via Trusted shops
14-02-2022

Het is gemakkelijk om de belevenis te zoeken en te bestellen. Ook zijn er leuke belevenissen te vinden op deze site