Cadeautips voor hem en haar
menu 0 0

Cadeautips voor hem en haar

Is het lastig om een leuk cadeau voor hem of haar te vinden? De origineelste cadeau-ideeën en -tips vind je hier!

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

Zelf vliegen in een Cessna!

Vlieg zelf boven de Veluwe

Teuge
(32)

Heb jij altijd al zelf een vliegtuig willen besturen? Dat ga jij doen tijdens deze belevenis! De aarde onder je wordt kleiner en kleiner, het vliegtuig klimt hoger en hoger. Je vliegt over de bosrijke Veluwe en geniet van een adembenemend uitzicht. Manoeuvreer je vliegtuig over de mooiste plekjes en bekijk paleis 't Loo en de Apenheul vanuit de lucht.

Zelf vliegen in een Cessna!

Lees verder
57,50 per persoon

Houd je auto onder controle in extreme omstandigheden!

Leer driften!

Gouda, Eindhoven
(82)

In films zie je chauffeurs gladjes driften door de ene na de andere bocht. Wat je niet ziet is hoeveel adrenaline daarbij vrijkomt. Jouw auto beheersen onder de meest extreme omstandigheden geeft een enorm goed gevoel. Een driftcursus doe je voor de kick, maar ook om een zelfverzekerdere en betere chauffeur te worden. Naast een geweldige ervaring, heb je er in het dagelijkse leven ook wat aan!

Houd je auto onder controle in extreme omstandigheden!

Lees verder
129,- 89,- per persoon

Bezoek dierentuin inclusief kijkje achter de schermen

Dierentuinbelevenis Zie-ZOO

Volkel
(68)

Met deze dierentuinbelevenis van Dierenpark Zie-ZOO krijg je niet alleen toegang tot het dierenpark, maar mag jij nog veel meer! Je gaat namelijk samen met een dierverzorger aan de slag. Je bereidt het voer voor de dieren voor en gaat zelf dieren voeren. Een supergave dierentuinbelevenis dus!

Bezoek dierentuin inclusief kijkje achter de schermen

Lees verder
89,50 voor 2 personen

Zweefvliegen of lekker UIT-eten...? Kies zelf een Dagje-UIT

Belevenis naar KEUZE

Diverse locaties in NL & BE
(8)

Wat leuk, een belevenis naar keuze! Met deze cadeaubon zoek jij jouw favoriete belevenis uit binnen het aanbod van Belevenissen.nl. Ga jij voor een wellness-overnachting, een heerlijk diner, een leuke workshop of een andere bijzondere activiteit? Eén ding is zeker: het wordt een unieke belevenis om nooit te vergeten!

Zweefvliegen of lekker UIT-eten...? Kies zelf een Dagje-UIT

Lees verder

Alle cadeaus bekijken
Twijfel, twijfel, twijfel...
Kun je niet kiezen? Laat de ontvanger zelf een keuze maken
Geef een waardebon cadeau

Cadeau voor hem – tips en ideeën

Er zijn nogal wat gelegenheden die vragen om een leuk cadeautje voor hem. Denk bijvoorbeeld aan Vaderdag, Valentijnsdag en natuurlijk de verjaardag. Hoe blijf je je vader, man, opa, broer of vriend verrassen met een origineel cadeau? Belevenissen.nl maakt het je gemakkelijk met een groot aanbod aan cadeaus voor mannen.

Cadeau voor haar – tips en ideeën

Moederdagcadeaus, valentijnscadeaus en verjaardagscadeaus. Steeds weer wil je een origineel, leuk cadeau voor je moeder, vrouw of vriendin vinden, maar dat kan moeilijk zijn! De beste cadeautips voor vrouwen staan hier allemaal onder elkaar; dat is handig!

Gepersonaliseerd cadeau

Een belevenis ontvang je in de vorm van een leuke cadeaubon. Maak er een origineel cadeau van door de bon te personaliseren met je eigen bericht. Plaats een romantisch bericht op je valentijnscadeau en schrijf op het afscheidscadeau van je collega dat je hem gaat missen. Bedank je vader bijvoorbeeld met een lief berichtje op zijn vaderdagcadeau en wens het bruidspaar alle geluk van de wereld toe op de cadeaubon van het huwelijkscadeau. Een persoonlijk bericht maakt een cadeaubon bijzonder!

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?