• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0 0

Het leukste cadeau voor iedereen die van natuur houdt!

Het leukste cadeau voor een natuurliefhebber vind je hier! Unieke natuurlijke belevenissen voor hem en haar!

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

Natuurgek of sportieveling: joggen in het wild!

Safari joggen

Zuidelijk Veluwe (Arnhem)
(1)

Ben jij dol op de natuur? Tijdens deze belevenis ga je hardlopen onder begeleiding van een gids en ontdek je op een sportieve manier het leefgebied van de ree, het damhert, het wild zwijn, de das of de koning van de Veluwe.

Lees verder
14,50 per persoon

Vaar in een fluisterboot door de Biesbosch!

Varen in een fluisterboot

Giessenburg
(31)

Geniet geruisloos van de prachtige natuur en ga varen in een fluisterboot. Dobber jij romantisch met z’n tweetjes over de rivier, ga je gezellig met een groep of maak jij er een familie-uitje van? Een unieke belevenis in de Biesbosch!

Lees verder
47,- voor 8 personen

Wadlopen & Wellness

Wadloop zwerftocht in Pieterburen incl. wellness

Pieterburen
(16)

Beleef een puur Hollandse ervaring! Tijdens de tocht tot de knieën in de blubber... en af en toe tot de borst in het water. Een unieke belevenis! Na de tocht ga je heerlijk relaxen in het zwembad en in de sauna.

Lees verder

Spot de mooiste vogels van Nederland!

Vogelexcursie Oostvaardersplassen

Oostvaardersplassen
(27)

Ga onder leiding van twee vogelkenners mee op een leuke en leerzame excursie in Natuurgebied de Oostvaardersplassen. Daar broeden onder meer de zeearend en de ijsvogel. Ook kun je er edelherten, konikpaarden en vossen zien. Een geweldige ervaring!

Lees verder
18,75 per persoon

Natuurtocht met consumptie door het prachtige Giethoorn

Natuurtocht per boot

Giethoorn
(1)

Ervaar de prachtige omgeving van Giethoorn vanuit een rondvaartboot. Na ontvangst met koffie, thee en appelgebak bij restaurant De Rietstulp vertrek je onder begeleiding van een deskundige gids voor de rondvaart. De gids vertelt je alles over de historie, flora en fauna van deze schitterende omgeving.

Lees verder
17,50 per persoon

Wadlopen bij de Waddenzee en zeehonden spotten

Wadlopen en zeehonden spotten

Den Oever
(1)

Ontdek de wereld van de Waddenzee. Ga mee uit varen met het schip de WR 117 en spot de zeehonden bij laag water. Daarna ga je wadlopen op het voormalig eiland Wieringen, gelegen aan de Waddenzee. Een ervaren gids neemt je mee door dit prachtige gebied. Één en al genieten!

Lees verder
18,50 per persoon

Zeehonden kijken op de Oosterschelde

Zeehondensafari

Bruinisse
(5)

Wie wil dat nu niet: even oog in oog met een lievelingsdier, zoals de zeehond. Hij in het water, of op een zandbank, en jij op een fijne boot. Tijdens deze leuke en ontspannende zeehondensafari van dik drie uur over de Oosterschelde ga je hopelijk veel zeehonden zien!

Lees verder

Wildplukken in de natuur onder deskundige begeleiding

Workshop paddenstoelen zoeken

Arnhem (Veluwezoom)

Ga mee op ontdekkingstocht in de natuur. Tijdens een mooie wandeling leer je over de verschillende landschappen, paddenstoelen, planten, noten en vruchten. Je leert waar je paddenstoelen kunt vinden en hoe je ze kunt determineren. Na afloop geniet je samen van een warme maaltijd.

Lees verder

Vogels spotten in natuurgebied De Biesbosch!

Vogelexcursie Biesbosch

De Biesbosch
(2)

Onder leiding van een ervaren gids ga je mee op een leuke en leerzame excursie in Natuurgebied De Biesbosch. Je maakt een wandeling van 3 tot 4 uur en komt op plaatsen met grote aantallen watervogels. Misschien zie je zelfs de visarend of de zeearend. Een geweldige ervaring!

Lees verder
18,75 per persoon

Zweefvliegen of lekker UIT-eten...? Kies zelf een Dagje-UIT

Belevenis naar KEUZE

Diverse locaties in NL & BE
(4)

Met deze cadeaubon kan de ontvanger zelf een keuze maken. Van Indoor Skydiven tot romantisch overnachten... Het gekozen bedrag kan besteed worden aan ALLE belevenissen in Nederland & België.

Lees verder

Alle cadeaus bekijken

De leukste cadeaus voor een natuurliefhebber!

Belevenissen kado

Bij Belevenissen.nl vind je de leukste belevenissen in de natuur. Leuk voor jezelf en nog leuker om cadeau te doen! Het leukste kado voor een natuurliefhebber is natuurlijk een bijzondere activiteit in de natuur. Doordat je jouw cadeaubon kunt voorzien van een tekst en een foto zorg je voor een uniek, origineel én persoonlijk cadeau. Hiermee ga je hem of haar zeker verrassen!

Belevenissen in de natuur

Wij hebben de leukste natuurcadeaus voor je op een rijtje gezet. Een uniek natuurcadeau voor hem of haar! Stap bijvoorbeeld op de boot en geniet van een prachtige rondvaart door Giethoorn met een heerlijke High Tea. Een ontspannende en mooie belevenis! Of wat dacht je van wadlopen onder begeleiding van een ervaren gids? Je gaat ook nog zeehonden van dichtbij spotten!

Je vindt hier al onze cadeaus voor natuurliefhebbers. In het ruime assortiment natuurcadeaus zit er zeker iets tussen voor hem of haar. Een unieke belevenis in de natuur is het leukste kado voor iemand die van natuur houdt!

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?