De leukste cadeaus voor een dierenliefhebber
menu 0 0

De leukste cadeaus voor een dierenliefhebber

De leukste cadeaus voor een echte dierenliefhebber vind je hier! Unieke belevenissen met dieren, voor hem en voor haar!

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

Ervaar hoe het is om valkenier te zijn!

Roofvogelworkshop

Langenboom
(54)

Zou jij wel eens oog in oog willen staan met een roofvogel? Tijdens deze roofvogelworkshop kan dat! Je maakt kennis met verschillende roofvogels en uilen en leert de beginselen van de valkerij. Daarna maak je een wandeling met een roofvogel op je arm. Gaaf!

Ervaar hoe het is om valkenier te zijn!

Lees verder

Spot de mooiste vogels van Nederland!

Vogelexcursie Oostvaardersplassen

Oostvaardersplassen
(152)

Ga onder leiding van twee vogelkenners mee op een leuke en leerzame excursie in Natuurgebied de Oostvaardersplassen. Daar broeden onder meer de zeearend en de ijsvogel. Ook kun je er edelherten, konikpaarden en vossen zien. Een geweldige ervaring!

Spot de mooiste vogels van Nederland!

Lees verder
24,75 per persoon

Leer alles over kamelen, krijg een rondleiding en geef kalfjes de fles!

Bezoek een kamelenmelkerij

Berlicum
(8)

Breng een bezoek aan de enige kamelenmelkerij in Europa en leer er alles over kamelen. Je krijgt een rondleiding door de stallen en de kans om kamelen te verzorgen, kalfjes de fles te geven en op een kameel te zitten. Een verrassend leuke en leerzame dag op een unieke locatie!

Leer alles over kamelen, krijg een rondleiding en geef kalfjes de fles!

Lees verder
24,95 voor 2 personen

Bezoek dierentuin inclusief kijkje achter de schermen

Dierentuinbelevenis Zie-ZOO

Volkel
(53)

Met deze dierentuinbelevenis van Dierenpark Zie-ZOO krijg je niet alleen toegang tot het dierenpark, maar je gaat ook samen met een dierverzorger aan de slag. Je bereidt het voer voor de dieren voor en gaat zelf dieren voeren. Ook mag je met je favoriete dier op de foto! Een super gave dierentuinbelevenis dus!

Bezoek dierentuin inclusief kijkje achter de schermen

Lees verder
59,90 voor 2 personen

Zeehonden spotten per schip en wadlopen in de natuur van de Waddenzee!

Wadlopen en zeehonden spotten

Den Oever
(20)

Ontdek de wereld van de Waddenzee. Ga mee uit varen met het schip de WR 117 en spot de zeehonden bij laag water. Daarna ga je wadlopen op het voormalig eiland Wieringen, gelegen aan de Waddenzee. Een ervaren gids neemt je mee door dit prachtige gebied. Één en al genieten!

Zeehonden spotten per schip en wadlopen in de natuur van de Waddenzee!

Lees verder
22,50 per persoon

Knuffel een koe en ontdek het boerenleven!

Workshop: Koeknuffelen met boerderijbezoek

Poppel
(3)

 Je bezoekt de boerderij en je ziet hoe een dag als boer eruit ziet. Na de uitgebreide rondleiding krijg je uitleg over het koeknuffelen. Uiteindelijk kies je je eigen koe uit de wei en krijg je een workshop koeknuffelen!

Knuffel een koe en ontdek het boerenleven!

Lees verder

Zweefvliegen of lekker UIT-eten...? Kies zelf een Dagje-UIT

Belevenis naar KEUZE

Diverse locaties in NL & BE
(8)

Met deze cadeaubon kan de ontvanger zelf een keuze maken. Van Indoor Skydiven tot romantisch overnachten... Het gekozen bedrag kan besteed worden aan ALLE belevenissen in Nederland & België.

Zweefvliegen of lekker UIT-eten...? Kies zelf een Dagje-UIT

Lees verder

Alle cadeaus bekijken
Twijfel, twijfel, twijfel...
Kun je niet kiezen? Laat de ontvanger zelf een keuze maken
Geef een waardebon cadeau

DE LEUKSTE DIERENCADEAUS

Op zoek naar een cadeau voor iemand die helemaal gek is van dieren? Geef hem of haar een unieke belevenis cadeau en laat diegene kennis maken met de dieren! Zo bezorg je je vriend, vriendin, vader, moeder, broer of zus een onvergetelijke dag!

Belevenis met dieren voor hem en haar
Hier vind je de meest bijzondere belevenissen met dieren, echt unieke cadeaus voor hem en haar! Zoals bijvoorbeeld de zeehondensafari op de Oosterschelde. Je ziet vanaf je boot de zeehonden relaxen op een zandbank, en als je een beetje geluk hebt komen ze zelfs nog even richting de bood gezwommen! Of wat dacht je van de unieke sledehondentocht. Na een korte kennismaking met de husky’s bestuur je zelf de vierwieler die door de krachtige honden getrokken wordt! We hebben nog veel meer, bekijk hier al onze verschillende belevenissen met dieren.

Unieke belevenis met vogels

Een perfect cadeau voor iemand die van dieren houdt is bijvoorbeeld de roofvogelworkshop. Tijdens deze workshop maak je kennis met verschillende roofvogels en uilen en voor je het weet maak je een wandeling met een roofvogel op je eigen handschoen! En wat dacht je van een workshop papegaaien knuffelen of onder begeleiding van echte vogelkenners de mooiste vogels van Nederland spotten? Naast deze voorbeelden van cadeaus met dieren vind je hier het gehele assortiment wat betreft de dierenbelevenissen!

Het leukste cadeau voor een dierenliefhebber is natuurlijk dat hij of zij zelf in contact kan komen met de dieren. Een onvergetelijke en unieke ervaring! Schenk iemand een gepersonaliseerde cadeaubon voor een dieren belevenis, zo zorg je voor een speciaal cadeau!

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?