• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0 0

De leukste cadeaus voor een dierenliefhebber

De leukste cadeaus voor een echte dierenliefhebber vind je hier! Unieke belevenissen met dieren, voor hem en voor haar!

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

Een valkerij in vogelvlucht!

Ervaar het valkenier zijn

Langenboom
(25)

Zou jij wel eens oog in oog willen staan met een roofvogel? Tijdens deze roofvogelworkshop kan dat! Je maakt kennis met verschillende roofvogels en uilen en leert de beginselen van de valkerij. Daarna maak je een wandeling met een roofvogel op je arm. Gaaf!

Lees verder

Klaar voor de start? Doe een sledehondentocht!

Rijden met sledehonden

Koningslust
(30)

Droom jij ervan om op reis te gaan naar Noorwegen en mee te doen aan een sledehondentocht? Dan is deze unieke belevenis iets voor jou. Je ervaart een echte sledehondentocht vanuit een vierwielkar die je zelf gaat besturen. Gaaf!

Lees verder

Spot de mooiste vogels van Nederland!

Vogelexcursie Oostvaardersplassen

Oostvaardersplassen
(27)

Ga onder leiding van twee vogelkenners mee op een leuke en leerzame excursie in Natuurgebied de Oostvaardersplassen. Daar broeden onder meer de zeearend en de ijsvogel. Ook kun je er edelherten, konikpaarden en vossen zien. Een geweldige ervaring!

Lees verder
18,75 per persoon

Bezoek een kamelenmelkerij en ga op kamelensafari!

Kamelensafari

Berlicum
(4)

Breng een bezoek aan de enige kamelenmelkerij in Europa en leer er alles over kamelen. Je krijgt een rondleiding door de stallen en de kans om kamelen te verzorgen, kalfjes de fles te geven en op een kameel te zitten. Een verrassend leuke en leerzame dag op een unieke locatie!

Lees verder
24,95 voor 2 personen

Bezoek dierentuin inclusief kijkje achter de schermen

Dierentuinbelevenis Zie-ZOO

Volkel
(14)

Met deze Dierentuinbelevenis van Dierenpark Zie-ZOO krijg je niet alleen toegang tot het dierenpark, maar je gaat ook samen met een dierverzorger aan de slag. Je bereidt het voer voor de dieren voor en gaat zelf dieren voeren. Ook mag je met je favoriete dier op de foto! Een super gave Dierentuinbelevenis dus!

Lees verder
49,- voor 2 personen

Wadlopen bij de Waddenzee en zeehonden spotten

Wadlopen en zeehonden spotten

Den Oever
(1)

Ontdek de wereld van de Waddenzee. Ga mee uit varen met het schip de WR 117 en spot de zeehonden bij laag water. Daarna ga je wadlopen op het voormalig eiland Wieringen, gelegen aan de Waddenzee. Een ervaren gids neemt je mee door dit prachtige gebied. Één en al genieten!

Lees verder
18,50 per persoon

Knuffelen met Papegaaien!

Papegaaien workshop

Berkel en Rodenrijs

In deze geweldige workshop maak je van dichtbij kennis met prachtig gekleurde gevederde vrienden: de papegaaien. De Hybride Ara Harlekijn, Witte Kaketoe, Blauw voorhoofd Amazone en de Blauwgele Ara’s, allemaal komen ze voorbij. En naar je toe. Ze komen op je hand zitten, je kunt ze knuffelen en gaat zelfs met ze vliegen!

Lees verder

Knuffel een koe en ontdek de boerderij!

Koeknuffelen en boerderijbezoek

Poppel
(1)

 Je bezoekt de boerderij en je ziet hoe een dag als boer eruit ziet. Na de uitgebreide rondleiding krijg je uitleg over het koeknuffelen. Uiteindelijk kies je je eigen koe uit de wei en krijg je een workshop koeknuffelen!

Lees verder

Zweefvliegen of lekker UIT-eten...? Kies zelf een Dagje-UIT

Belevenis naar KEUZE

Diverse locaties in NL & BE
(4)

Met deze cadeaubon kan de ontvanger zelf een keuze maken. Van Indoor Skydiven tot romantisch overnachten... Het gekozen bedrag kan besteed worden aan ALLE belevenissen in Nederland & België.

Lees verder

Alle cadeaus bekijken

DE LEUKSTE DIERENCADEAUS

Op zoek naar een cadeau voor iemand die helemaal gek is van dieren? Geef hem of haar een unieke belevenis cadeau en laat diegene kennis maken met de dieren! Zo bezorg je je vriend, vriendin, vader, moeder, broer of zus een onvergetelijke dag!

Belevenis met dieren voor hem en haar
Hier vind je de meest bijzondere belevenissen met dieren, echt unieke cadeaus voor hem en haar! Zoals bijvoorbeeld de zeehondensafari op de Oosterschelde. Je ziet vanaf je boot de zeehonden relaxen op een zandbank, en als je een beetje geluk hebt komen ze zelfs nog even richting de bood gezwommen! Of wat dacht je van de unieke sledehondentocht. Na een korte kennismaking met de husky’s bestuur je zelf de vierwieler die door de krachtige honden getrokken wordt! We hebben nog veel meer, bekijk hier al onze verschillende belevenissen met dieren.

Unieke belevenis met vogels

Een perfect cadeau voor iemand die van dieren houdt is bijvoorbeeld de roofvogelworkshop. Tijdens deze workshop maak je kennis met verschillende roofvogels en uilen en voor je het weet maak je een wandeling met een roofvogel op je eigen handschoen! En wat dacht je van een workshop papegaaien knuffelen of onder begeleiding van echte vogelkenners de mooiste vogels van Nederland spotten? Naast deze voorbeelden van cadeaus met dieren vind je hier het gehele assortiment wat betreft de dierenbelevenissen!

Het leukste cadeau voor een dierenliefhebber is natuurlijk dat hij of zij zelf in contact kan komen met de dieren. Een onvergetelijke en unieke ervaring! Schenk iemand een gepersonaliseerde cadeaubon voor een dieren belevenis, zo zorg je voor een speciaal cadeau!

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?