KADO 50 JAAR
menu 0 0

KADO 50 JAAR

Op zoek naar een kado 50 jaar? Voor iemand die 50 jaar wordt of voor een jubileum vind je hier de leukste belevenis cadeaus. Bestel nu en ontvang het cadeau direct!

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

Samen wijnproeven en het museum bezoeken!

Wijnproeven in het Nederlands Wijnmuseum

Arnhem
(92)

Samen wijnproeven op een unieke locatie in het Nederlands wijnmuseum in Arnhem. Onder leiding van een wijndeskundige leer je de kunst van het wijnproeven in de wijnkelders en geniet je van een vijftal heerlijke wijnen. Na de proeverij breng je natuurlijk een bezoek aan het wijnmuseum!

Samen wijnproeven en het museum bezoeken!

Lees verder
59,- voor 2 personen

Op en top genieten in het prachtige Valkenburg!

Valkenburg Wellness Arrangement

Valkenburg
(18)

Kom lekker genieten van het mooie en rustgevende Valkenburg! Jullie gaan overnachten in de parel van Limburg en ontspannen in een van Nederlands grootste wellnesscentra. Na deze belevenis kunnen jullie er weer voor honderd procent tegenaan!

Op en top genieten in het prachtige Valkenburg!

Lees verder
179,- voor 2 personen

Dagje toeren in een bijzonder en leuk autootje!

Dagje toeren in een Eend

Hoogblokland
(21)

Ga een dagje toeren in een echte ouderwetse Eend, ook wel bekend als een 2CV. Jullie rijden langs het water, door de bossen en tussen de boomgaarden. Dit leuke voertuig is een klassieker onder de auto's. Je gaat niet alleen, maar je mag drie vrienden meenemen!

Dagje toeren in een bijzonder en leuk autootje!

Lees verder
139,- voor 4 personen

Zelf vliegen in een Cessna!

Vlieg zelf boven de Veluwe

Teuge
(15)

De aarde onder je wordt kleiner en kleiner, het vliegtuig klimt hoger en hoger. Je vliegt over de bosrijke Veluwe en geniet van een adembenemend uitzicht! Manoeuvreer je vliegtuig over de mooiste plekjes en bekijk paleis 't Loo en de Apenheul vanuit de lucht.

Zelf vliegen in een Cessna!

Lees verder

Ontdek de wonderschone flora en fauna van Nationaal Park De Biesbosch!

Rondvaart door De Biesbosch

Drimmelen
(3)

Beleef de natuur van dichtbij met een rondvaart door Nationaal Park de Biesbosch. Je vaart over prachtige rivieren en door kreken en je komt er oog in oog met een grote verscheidenheid aan flora en fauna. De Biesbosch moet je gezien hebben!

Ontdek de wonderschone flora en fauna van Nationaal Park De Biesbosch!

Lees verder

Vaar mee met de WR117 en vang, pel en proef garnalen uit de Noordzee!

Garnalen vissen

Den Oever
(7)

Ontdek de wereld van vissersschepen, garnalenvissers en de Waddenzee. Ga mee op vaartocht en vang je eigen garnalen. Je vaart uit bij Den Oever en ziet zo'n twee uur lang hoe garnalen worden gevangen, gepeld en verwerkt. En je krijgt natuurlijk wat garnalen mee voor thuis!

Vaar mee met de WR117 en vang, pel en proef garnalen uit de Noordzee!

Lees verder
14,50 per persoon

Heerlijk toeren op een trike en genieten van het landschap!

Een dag trike rijden

Venlo
(13)

Ideaal voor de warmere dagen in het lente- en zomerseizoen en een sensatie voor wie dit nog nooit heeft gedaan: een dag heerlijk toeren op een trike! Geniet op een zacht knorrende motorfiets van het Nederlandse landschap. Trike rijden geeft een gevoel van vrijheid! 

Heerlijk toeren op een trike en genieten van het landschap!

Lees verder
149,- per persoon

Ervaar de omgeving en het landschap vanuit de lucht!

Helikopter Experience

Diverse locaties
(5)

Deze geweldige helikopter-experience biedt jou de mogelijkheid de omgeving vanuit de lucht te bekijken. De crew ontvangt je hartelijk, je checkt in en krijgt een korte briefing. Daarna stijg je op in de helikopter en geniet van het uitzicht.

Ervaar de omgeving en het landschap vanuit de lucht!

Lees verder

Alle cadeaus bekijken
Twijfel, twijfel, twijfel...
Kun je niet kiezen? Laat de ontvanger zelf een keuze maken
Geef een waardebon cadeau

Een kado 50 jaar zoeken is een leuke opgave, vooral als er veel keuzemogelijkheden worden geboden. Die keuzemogelijkheden kun je in elk geval vinden bij Belevenissen.nl. Bij het zoeken naar een kado 50 jaar gaat het vaak om een verjaardagskado, maar er zijn natuurlijk ook andere jubilea mogelijk van 50 jaar en alle kado's zijn ook daarop van toepassing.

50 jaar is een lange periode en welk thema er ook op van toepassing is, dat moet natuurlijk op een gepaste wijze gevierd worden met een kado 50 jaar. In het overweldigende aanbod van leuke uitjes en belevenissen, kan er dan ook een origineel kado 50 jaar worden gekozen. Om een indruk te geven van de mogelijkheden kun je denken aan spanning en avontuur, maar ook aan ontspanning of een van de vele leuke workshops. Het is dan ook aan te raden om eens rustig door het veelzijdige aanbod heen te lopen en de geschenken te bekijken. Ook met de prijzen is rekening gehouden en dus kan er en keuze worden gemaakt tussen kado's in verschillende prijsklassen. Voor elk wat wils is dan ook de opzet bij het aanbod van kado's voor 50 jaar in combinatie met de gehanteerde prijzen.

Een kado 50 jaar bestellen neemt slechts een paar minuten van jouw tijd in beslag. Waarschijnlijk ben je langer bezig met het uitzoeken van een kado 50 jaar dan met het bestellen van het kado 50 jaar. Er is namelijk zoveel keus op Belevenissen.nl, dat winkelen op zich al een avontuur is. Met het gekozen kado 50 jaar in het winkelmandje, kan de weg naar de kassa vervolgd worden.

Een kado 50 jaar ontvang je in de vorm van een kadobon. Deze wordt direct na betaling digitaal naar het door jou opgegeven e-mail adres gestuurd. Zo heb je het kado 50 jaar direct in huis! Bovendien kun je er bij Belevenissen.nl voor kiezen om de kadobon te personaliseren. Op deze manier wordt jouw kado 50 jaar nog unieker!

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?