Geef een uniek cadeau, geef een gepersonaliseerd cadeau!
menu 0 0

Geef een uniek cadeau, geef een gepersonaliseerd cadeau!

Wil jij graag een persoonlijk cadeau geven? De cadeaus van Belevenissen.nl kun jij zo persoonlijk maken als jij wilt. Voeg een foto en tekst aan het cadeau toe!

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

Samen wijnproeven en het museum bezoeken!

Wijnproeven in het Nederlands Wijnmuseum

Arnhem
(159)

Samen wijnproeven op een unieke locatie, namelijk in het Nederlands wijnmuseum in Arnhem. Onder leiding van een wijndeskundige leer je de kunst van het wijnproeven in de wijnkelders en geniet je van een vijftal heerlijke wijnen. Na de proeverij breng je natuurlijk een bezoek aan het wijnmuseum!

Samen wijnproeven en het museum bezoeken!

Lees verder
65,- voor 2 personen

Op en top genieten in het prachtige Valkenburg!

Valkenburg Wellness Arrangement

Valkenburg
(25)

Kom lekker genieten van het mooie en rustgevende Valkenburg! Jullie gaan samen overnachten in de parel van Limburg en dat is niet alles. Een dagje ontspannen in een van Nederlands grootste wellnesscentra hoort er ook bij. Na deze belevenis kunnen jullie er weer voor honderd procent tegenaan!

Op en top genieten in het prachtige Valkenburg!

Lees verder
212,- voor 2 personen

15 minuten zelf vliegen: zo licht als een veertje!

Vlieg zelf in een MicroLight-vliegtuig

Stadtlohn (Winterswijk)
(38)

Heb je altijd al een keer zelf willen vliegen? Dat ga jij doen met deze spectaculaire belevenis! Na een korte uitleg over het vliegen, ga je samen met een ervaren piloot de lucht in. Vlieg vijftien minuten zelf in dit speciale MicroLight-vliegtuig en ervaar de wereld vanuit de lucht. Vergeet ook niet van het uitzicht te genieten! 

15 minuten zelf vliegen: zo licht als een veertje!

Lees verder

Met een Ferrari 360 Modena de weg op!

Rijd zelf in een Ferrari

Diverse locaties
(54)

Wie droomt er nu niet van? Lekker scheuren in een Ferrari, voor één dag weer een kind zijn. Met deze belevenis mag jij zelf achter het stuur kruipen van de Ferrari 360 Modena en binnen 4,3 seconden 100 km/u te bereiken. Je voelt de adrenaline binnen no-time door je lichaam stromen! Dat klinkt goed, toch? 

Met een Ferrari 360 Modena de weg op!

Lees verder
62,50 per persoon

Ervaar de geweldige rijprestaties van de Audi R8!

Audi R8 Experience - 15 minuten zelf rijden

Diverse locaties

Stap zelf achter het stuur van de Audi R8 en ervaar de geweldige rijprestaties van deze Duitse sportwagen. Hij heeft 420 PK onder de motorkap en een topsnelheid van maar liefst 301 kilometer per uur. Geniet van het gebrul van de 4.2 liter motor bij het opstarten en zoef heerlijk over de wegen!

Ervaar de geweldige rijprestaties van de Audi R8!

Lees verder

Vergroot je rijvaardigheid en veiligheid in het verkeer!

Slipcursus - 2 uur

Diverse locaties in Nederland
(3)

Schat jij de risico’s op de weg juist in? Weet jij bijvoorbeeld wat je moet doen, wanneer je uit het niets een noodstop moet maken terwijl de achterkant van je auto uitbreekt? Deze leerzame slipcursus van twee uur helpt je met een stukje extra bewustwording in het verkeer, zodat je op glad en nat wegdek risico’s beter kunt schatten.

Vergroot je rijvaardigheid en veiligheid in het verkeer!

Lees verder

Alle cadeaus bekijken
Twijfel, twijfel, twijfel...
Kun je niet kiezen? Laat de ontvanger zelf een keuze maken
Geef een waardebon cadeau

PERSONALISEER JE CADEAU MET FOTO EN TEKST!

Een gepersonaliseerd cadeau geeft net wat extra glans aan het cadeau en kan bij verschillende gelegenheden gegeven worden. Zo kan een gepersonaliseerd cadeau voor een verjaardag worden gegeven, maar ook ter ere van een jubileum. Bij Belevenissen.nl vind je een gevarieerd aanbod cadeaus die je zelf kunt aanpassen tot een gepersonaliseerd cadeau.

Op de website van Belevenissen.nl worden uiteenlopende cadeaus aangeboden die jij kunt omtoveren tot een gepersonaliseerd cadeau. Je maakt het cadeau tot een gepersonaliseerd cadeau door er zelf een persoonlijke tekst en foto bij te voegen. Met deze tekst en foto weet je zeker dat dit gepersonaliseerd cadeau helemaal uniek is!

Als de ontvanger van het gepersonaliseerd cadeau een drukke agenda heeft is dat geen probleem. Een gepersonaliseerd cadeau bij Belevenissen.nl heeft een geldigheidsduur van één jaar. De ontvanger kan dus zelf beslissen wanneer het gepersonaliseerd cadeau wordt verzilverd.

Tijdens de personalisatie van jouw cadeau wordt een voorbeeld getoond van het eindresultaat. Op het moment dat je tevreden bent met het resultaat kun je verder gaan naar de volgende stap. Als de bestelling is voltooid, ontvang jij het gepersonaliseerde cadeau direct in jouw mailbox in de vorm van een cadeaubon. Nu ben jij klaar om het gepersonaliseerde cadeau te geven!

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?