• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0 0

Leuke cadeaus voor Abraham!

Je vader, man, broer of vriend wordt 50 jaar en dat verdient een speciaal cadeau. Maar wat is een origineel cadeau voor Abraham? We helpen je graag een handje met leuke cadeaus voor mannen van 50 jaar en hebben de beste cadeau-ideeën voor Abraham hier voor je onder elkaar gezet.

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten


Alle cadeaus bekijken

Cadeautips man 50 jaar

Een grote opblaaspop in de voortuin, grappige foto’s van de jarige en een groot feest. Dat hoort er allemaal bij als iemand Abraham heeft gezien. Clichécadeaus als bierpakketten, glazen en spaarpotten met een Abraham-opdruk zijn er in overvloed. Dat kan ook anders! We hebben grappige, originele en leuke cadeaus voor mannen van 50 jaar verzameld; daarmee verras je Abraham écht! Een belevenis is toch veel leuker om te krijgen dan een standaard cadeautje? Denk bijvoorbeeld aan een race arrangement of een mooie vlucht boven de Veluwe; hij mag zelf vliegen!

Staat het perfecte cadeau voor Abraham er niet tussen? Kijk dan bij het complete aanbod aan cadeaus voor hem

Persoonlijk cadeau voor Abraham

Een persoonlijk cadeau is leuk om te krijgen, ook voor mannen van 50 jaar. Er is extra aandacht besteed aan een leuk cadeau speciaal voor hem en dat wordt gewaardeerd! Cadeaus van Belevenissen.nl ontvang je in de vorm van een cadeaubon. Het is mogelijk om de cadeaubon te personaliseren met je eigen persoonlijke tekst voor Abraham. Zeker weten dat je jouw vader, man, broer of vriend verrast met jouw lieve of grappige bericht en de unieke belevenis die hij cadeau krijgt!

50 jaar: Abraham zien

Als een man 50 jaar wordt, heeft hij ‘Abraham gezien’. Abraham wordt vanuit vroeger gezien als de stamvader van veel volken en wordt gelinkt aan begrippen als wijsheid en waardigheid. In de jaren 50 is het gebruik ontstaan om iemand een brood of koek in de vorm van een abrahampop te geven op zijn 50e verjaardag. Tegenwoordig verschijnt deze pop in allerlei soorten en maten. Denk maar aan alle cadeautjes met een opdruk van Abraham en natuurlijk de (opblaas)pop in de voortuin van de jarige. De 50e verjaardag: een bijzondere mijlpaal waar we veel aandacht aan besteden!

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?