Abraham Cadeau
menu 0 0

Abraham Cadeau

Op zoek naar een cadeau voor Abraham? Belevenissen.nl heeft de meest inspirerende Abraham cadeaus. Een cadeau om nooit meer te vergeten!

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

Samen wijnproeven en het museum bezoeken!

Wijnproeven in het Nederlands Wijnmuseum

Arnhem
(92)

Samen wijnproeven op een unieke locatie in het Nederlands wijnmuseum in Arnhem. Onder leiding van een wijndeskundige leer je de kunst van het wijnproeven in de wijnkelders en geniet je van een vijftal heerlijke wijnen. Na de proeverij breng je natuurlijk een bezoek aan het wijnmuseum!

Samen wijnproeven en het museum bezoeken!

Lees verder
59,- voor 2 personen

Zelf vliegen in een Cessna!

Vlieg zelf boven de Veluwe

Teuge
(15)

De aarde onder je wordt kleiner en kleiner, het vliegtuig klimt hoger en hoger. Je vliegt over de bosrijke Veluwe en geniet van een adembenemend uitzicht! Manoeuvreer je vliegtuig over de mooiste plekjes en bekijk paleis 't Loo en de Apenheul vanuit de lucht.

Zelf vliegen in een Cessna!

Lees verder

Zelf racen op circuit Assen, Zandvoort of Zolder!

Minicursus circuitracen

Diverse circuits NL/BE
(47)

Stap achter het stuur van een echte raceauto en race onder begeleiding van een professionele instructeur over het circuit. Je ervaart hoe het is om het gaspedaal helemaal in te trappen en vlak voor scherpe bochten vol in de remmen te gaan.

Zelf racen op circuit Assen, Zandvoort of Zolder!

Lees verder
159,- 129,- per persoon

Houd je auto onder controle in extreme omstandigheden!

Leer driften!

Gouda, Eindhoven
(40)

In films zie je chauffeurs gladjes en cool driften door de ene na de andere bocht. Wat je niet ziet is hoeveel adrenaline daarbij vrijkomt. Jouw auto beheersen onder de meest extreme omstandigheden geeft een enorme kick! Leer speciale drifttechnieken tijdens deze belevenis en pronk tegenover je vrienden. Een driftcursus doe je voor de kick en adrenaline, maar ook om een zelfverzekerdere en betere chauffeur te worden. Naast een geweldige ervaring, heb je er ook in het dagelijkse leven nog wat aan!

Houd je auto onder controle in extreme omstandigheden!

Lees verder
129,- 79,- per persoon

Piloot, coureur of.... allebei?!

Combi: vlieg in een Cessna en rijd in een Ferrari

Teuge

Voel de adrenaline door je lijf gieren tijdens deze superbelevenis! Eerst kruip je achter het stuur van de meest geliefde sportwagen: de Ferrari! Vervolgens mag je zelf voor even piloot zijn en een vliegtuigje besturen. Hier vertel jij jaren later nog verhalen over! 

Piloot, coureur of.... allebei?!

Lees verder

Gezellig een dagje naar Londen!

Een dagje Londen!

Londen
(22)

Dit is jouw kans om een prachtige wereldstad te bezoeken. Ga mee op deze unieke, eendaagse reis naar Londen en geniet van de charme, het heerlijke eten, de sfeer, de kunst en de mooie winkels die deze stad te bieden heeft. Jij komt vast snel weer eens terug in Londen!

Gezellig een dagje naar Londen!

Lees verder

Ervaar de omgeving en het landschap vanuit de lucht!

Helikopter Experience

Diverse locaties
(5)

Deze geweldige helikopter-experience biedt jou de mogelijkheid de omgeving vanuit de lucht te bekijken. De crew ontvangt je hartelijk, je checkt in en krijgt een korte briefing. Daarna stijg je op in de helikopter en geniet van het uitzicht.

Ervaar de omgeving en het landschap vanuit de lucht!

Lees verder

Zweefvliegen of lekker UIT-eten...? Kies zelf een Dagje-UIT

Belevenis naar KEUZE

Diverse locaties in NL & BE
(8)

Met deze cadeaubon kan de ontvanger zelf een keuze maken. Van Indoor Skydiven tot romantisch overnachten... Het gekozen bedrag kan besteed worden aan ALLE belevenissen in Nederland & België.

Zweefvliegen of lekker UIT-eten...? Kies zelf een Dagje-UIT

Lees verder

Alle cadeaus bekijken
Twijfel, twijfel, twijfel...
Kun je niet kiezen? Laat de ontvanger zelf een keuze maken
Geef een waardebon cadeau

Als iemand Abraham gaat zien, wil dat zeggen dat hij 50 jaar wordt! Dat is toch een bijzondere dag. Je wordt immers maar één keer in je leven 50. Nou is zo’n Abraham pop in de tuin best leuk en een nieuwe voorraad mosterd (Abraham weet waar hij de mosterd haalt) is ook nog wel te doen, maar natuurlijk draait het om de echte cadeaus! Tussen al die cliché cadeaus is het natuurlijk leuk als jouw cadeau opvalt! Bezorg Abraham een bijzondere ervaring waar hij de volgende 50 jaar nog prettige herinneringen aan zal hebben!

Iemand mag dan wel Abraham gezien hebben, maar iedereen is zo oud als hij zich voelt! Daarom kan je de Abraham van nu ook nog prima verrassen met een actief en avontuurlijk cadeau! Voor alle Abrahams die dat niet leuk vinden of niet kunnen doen, hebben we nog genoeg alternatieven!

Je kan kiezen uit verschillende categorieën die ieder gevuld zijn met een zeer ruim aanbod!
Het hangt van de persoon af welk cadeau bij hem past. Gelukkig heeft Belevenissen.nl voor elke Abraham een geschikte belevenis! Omdat een keuze maken toch altijd wel lastig is, hebben wij hieronder een aantal cadeautips gegeven. De prijzen van een belevenis variëren van € 9,50 tot € 1.200,- hier zit voor ieder budget een unieke belevenis tussen!

Verras Abraham en geef hem een bijzondere en onvergetelijke belevenis!

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?