Heb jij al een mooi en origineel cadeau voor jouw vader?
menu 0 0

Heb jij al een mooi en origineel cadeau voor jouw vader?

Ben je opzoek naar een cadeau voor je vader? Of je nu een stoere of een lieve vader hebt, Belevenissen.nl heeft voor iedere vader de leukste, originele cadeaus!

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

Bewonder de Veluwe vanuit een vliegtuig!

Zelf vliegen boven de Veluwe

Teuge
(37)

Altijd al eens zelf een vliegtuigje willen besturen? Stap dan aan boord van een C172 en geniet van een mooie vlucht over de Veluwe. Samen met twee andere passagiers naar keuze vlieg je steeds hoger en hoger. Voordat je het weet zit je hoog genoeg en wordt het tijd om zelf de touwtjes in handen te nemen!

Bewonder de Veluwe vanuit een vliegtuig!

Lees verder
123,50 voor 3 personen

Paragliden zonder cursus? Maak een tandemvlucht!

Tandemvlucht paragliding

Almelo
(13)

Wil je graag een keer paragliden zonder meteen een hele cursus te volgen? Met deze belevenis maak je kennis met paragliden door een tandemvlucht te maken met een gebrevetteerde tandempiloot. Je hangt dan voor de piloot aan een grote paraglider, die speciaal ontwikkeld is voor twee personen.

Paragliden zonder cursus? Maak een tandemvlucht!

Lees verder

Heerlijk toeren op een trike en genieten van het landschap!

Een dag trike rijden

Venlo
(29)

Ideaal voor de warmere dagen in het lente- en zomerseizoen en een sensatie voor wie dit nog nooit heeft gedaan: een dag heerlijk toeren op een stoere trike! Geniet op een zacht knorrende motorfiets van het mooie Nederlandse landschap. Trike rijden geeft een gevoel van vrijheid, dat wil je ervaren!  

Heerlijk toeren op een trike en genieten van het landschap!

Lees verder
180,- per persoon

Race zelf in een BMW op circuit Assen of Zandvoort!

Racen op een circuit naar keuze

Diverse circuits NL/BE
(31)

Dit is dé kans voor een echte raceliefhebber om de sfeer te proeven van een echt circuit! Na een korte theoretische uitleg rijd je eerst mee met een ervaren instructeur. Hierna neem je zelf plaats achter het stuur en mag je onder begeleiding van de instructeur racen op het circuit van jouw keuze. Geniet ervan! 

Race zelf in een BMW op circuit Assen of Zandvoort!

Lees verder
155,- per persoon

Alle cadeaus bekijken
Twijfel, twijfel, twijfel...
Kun je niet kiezen? Laat de ontvanger zelf een keuze maken
Geef een waardebon cadeau

BEKIJK ONS OVERZICHT ORIGINELE CADEAUS VOOR JOUW VADER!

Heb jij jarenlang gereedschap of after shave cadeau gedaan aan jouw vader? Dan is het nu echt tijd voor iets anders! Het is tijd om je vader een belevenis cadeau te doen. Een belevenis die jullie samen kunnen doen, of een die jouw vader helemaal voor zichzelf mag houden.

En is het moeilijk om een cadeau voor jouw vader uit te zoeken? Nee. Helemaal niet! Op Belevenissen.nl vindt je namelijk niet alleen een groot aanbod aan verrassende en originele geschenken, er zijn ook genoegd handvatten om je een eindje op weg te brengen. Je kunt bijvoorbeeld een categorie kiezen in het menu links op de homepage van onze website. Is jouw vader een actieve en stoere man? Of houdt hij meer van rust en ontspanning? Je vindt het allemaal onder de verschillende categorieën.

Enkele voorbeelden: Wat dacht je er van om je vader op een culinaire verrassing te trakteren? Of een weekend weg, samen met je moeder, of met jou? Heeft je vader een goede zangstem? Laat hem dan eens professioneel een lied opnemen.

Ben je last minute op zoek naar een cadeau voor jouw vader? Ook dat is bij Belevenissen.nl geen probleem. Je kiest het cadeau dat je het mooiste vindt, maakt het persoonlijk door er een foto en tekst aan toe te voegen en rekent het daarna af. Direct na ontvangst van de betaling ontvang jij het cadeau voor je vader in je mailbox in de vorm van een cadeaubon. Zo heb je het cadeau voor je vader toch nog op tijd in huis!

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?