CADEAU 30 JAAR
menu 0 0

CADEAU 30 JAAR

Zoek je een cadeau voor iemand die 30 jaar wordt? Voor elke cadeau gelegenheid heeft Belevenissen.nl de leukste en meest originele cadeaus.

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

Edelsmid voor één dag: maak je eigen zilveren ring!

Workshop: Zilveren ring maken

Amsterdam
(19)

Heb jij niet altijd al eens je eigen sieraad willen maken? Was je altijd al goed in handvaardigheid? Maak je graag mooie dingen? Als het antwoord op deze vragen 'ja' is, is dit dé belevenis voor jou. Stap eens in de wereld van de edelsmeden en maak je eigen zilveren sieraad in één dag! Je krijgt natuurlijk goede begeleiding, dus ook als je wat minder creatief bent, ga je met een mooi sieraad naar huis. 

Edelsmid voor één dag: maak je eigen zilveren ring!

Lees verder
175,- per persoon

Bedwing de hindernissen van dit spectaculaire parcours!

Off-Road rijden in een 4x4 terreinwagen

Gouda, Eindhoven
(48)

Een belevenis voor de durfals! Bedwing de hindernissen van een spectaculair, onverhard parcours met een vierwielaangedreven voertuig, een echte terreinwagen. Je stuurkunsten en behendigheid worden uitgebreid op de proef gesteld en je concentratievermogen wordt tot het uiterste getest. Geniet ervan! 

Bedwing de hindernissen van dit spectaculaire parcours!

Lees verder

Houd je auto onder controle in extreme omstandigheden!

Leer driften!

Gouda, Eindhoven
(82)

In films zie je chauffeurs gladjes driften door de ene na de andere bocht. Wat je niet ziet is hoeveel adrenaline daarbij vrijkomt. Jouw auto beheersen onder de meest extreme omstandigheden geeft een enorm goed gevoel. Een driftcursus doe je voor de kick, maar ook om een zelfverzekerdere en betere chauffeur te worden. Naast een geweldige ervaring, heb je er in het dagelijkse leven ook wat aan!

Houd je auto onder controle in extreme omstandigheden!

Lees verder
129,- 89,- per persoon

Ontdek paragliding en maak een tandemvlucht!

Tandemvlucht Paragliding

Omgeving Utrecht
(48)

Ervaar de ultieme vrijheid en beleef het vogelperspectief tijdens een tandemvlucht paragliden. Voor velen een éénmalige sensationele ervaring, voor anderen het begin van een grote passie. Nieuwsgierig? Probeer het zelf en vlieg mee met een ervaren KNVvL-gebrevetteerde tandempiloot!

Ontdek paragliding en maak een tandemvlucht!

Lees verder

Zweefvliegen of lekker UIT-eten...? Kies zelf een Dagje-UIT

Belevenis naar KEUZE

Diverse locaties in NL & BE
(8)

Wat leuk, een belevenis naar keuze! Met deze cadeaubon zoek jij jouw favoriete belevenis uit binnen het aanbod van Belevenissen.nl. Ga jij voor een wellness-overnachting, een heerlijk diner, een leuke workshop of een andere bijzondere activiteit? Eén ding is zeker: het wordt een unieke belevenis om nooit te vergeten!

Zweefvliegen of lekker UIT-eten...? Kies zelf een Dagje-UIT

Lees verder

Alle cadeaus bekijken
Twijfel, twijfel, twijfel...
Kun je niet kiezen? Laat de ontvanger zelf een keuze maken
Geef een waardebon cadeau

De leeftijd van 30 jaar bereiken kan een mijlpaal betekenen in het leven. Speciaal voor dit feest kan er een cadeau 30 jaar op Belevenissen.nl worden gekocht. Er kan echter ook sprake zijn van een jubileum op het gebied van werk dat al 30 jaar verricht wordt of van een huwelijk dat al 30 jaar stand houdt. Een cadeau 30 jaar kan dus op meerdere feestelijkheden van toepassing zijn en daarom is het aanbod ook op al deze mogelijkheden afgestemd.

Belevenissen.nl wil jouw natuurlijk zoveel mogelijk kunnen bieden op het gebied van cadeaus 30 jaar. Om die reden is het assortiment ook zo samengesteld dat er een cadeau 30 jaar gevonden kan worden, dat afgestemd is op de betreffende gelegenheid. Dus voor een verjaardag van een persoon die 30 jaar wordt biedt Belevenissen.nl meerdere mogelijkheden, maar het assortiment is zo gevarieerd dat er ook cadeaus gevonden kunnen worden voor een 30 jarig huwelijk. Bij het bereiken van een mijlpaal van 30 jaar is het natuurlijk extra origineel om er een persoonlijk element aan toe te voegen. Je kunt dan ook van de mogelijkheid gebruik maken om een grappige of originele foto met een zelf bedachte tekst te laten verwerken tot een superleuk cadeau 30 jaar.

Neem vooral de tijd om het uitgebreide assortiment van cadeaus te bekijken, want het ene cadeau is nog leuker en origineler dan het andere cadeau. Pas als jij denkt dat u het ultieme cadeau 30 jaar hebt gevonden, is het tijd om het cadeau daadwerkelijk te bestellen. Het bestellen van het cadeau 30 jaar is heel simpel, want je hoeft alleen maar het uitgekozen cadeau in het winkelmandje te leggen en naar de kassa te gaan. Bij de kassa wijst het bestelproces zich verder vanzelf en wordt jouw gevraagd om enkele gegevens. Er zijn maar enkele stappen voor nodig om het bestelproces af te ronden. Als het cadeau betaald is, ontvang je het cadeau direct in jouw e-mail in de vorm van een cadeaubon.

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?