CADEAU 30 JAAR
menu 0 0

CADEAU 30 JAAR

Zoek je een cadeau voor iemand die 30 jaar wordt? Voor elke cadeau gelegenheid heeft Belevenissen.nl de leukste en meest originele cadeaus.

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

Leer elkaar masseren vanuit gevoel, respect en liefde!

Workshop: Romantische partnermassage

Weert
(8)

Weinig geschenken zijn zo romantisch als deze privéworkshop partnermassage: een belevenis waar je de rest van jullie relatie heel veel plezier van hebt. Je leert om elkaar vanuit gevoel, respect en liefde voor elkaar te masseren. Zacht en ontspannen samen genieten van je liefde voor elkaar. 

Leer elkaar masseren vanuit gevoel, respect en liefde!

Lees verder
125,- voor 2 personen

Actie in de lucht en ontspannen in een resort!

Samen vliegen en naar de sauna

Teuge
(10)

Dit is wat je noemt een perfecte combinatie: inspannen en ontspannen! Jullie stappen met z'n tweeën in een vliegtuig en één van jullie mag zelf een stukje vliegen. Na deze inspanning gaan jullie de rest van de dag heerlijk ontspannen in de sauna. Genieten!

Actie in de lucht en ontspannen in een resort!

Lees verder
170,- voor 2 personen

Edelsmid voor één dag: maak je eigen zilveren ring!

Workshop: Zilveren ring maken

Amsterdam
(17)

Heb jij niet altijd al eens je eigen sieraad willen maken? Was je altijd al goed in handvaardigheid? Maak je graag mooie dingen? Stap dan eens in de wereld van de edelsmeden en maak je eigen zilveren sieraad in één dag!

Edelsmid voor één dag: maak je eigen zilveren ring!

Lees verder
175,- per persoon

Bedwing de hindernissen van dit spectaculaire parcours!

Off-Road rijden in een 4x4 terreinwagen

Gouda, Eindhoven
(27)

Een belevenis voor durfals! Bedwing de hindernissen van een spectaculair, onverhard parcours met een vierwielaangedreven voertuig. Je stuurkunsten en behendigheid worden uitgebreid op de proef gesteld en je concentratievermogen wordt tot het uiterste getest!

Bedwing de hindernissen van dit spectaculaire parcours!

Lees verder

Houd je auto onder controle in extreme omstandigheden!

Leer driften!

Gouda, Eindhoven
(39)

In films zie je chauffeurs gladjes en cool driften door de ene na de andere bocht. Wat je niet ziet is hoeveel adrenaline daarbij vrijkomt. Jouw auto beheersen onder de meest extreme omstandigheden geeft een enorme kick! Leer speciale drifttechnieken tijdens deze belevenis en pronk tegenover je vrienden. Een driftcursus doe je voor de kick en adrenaline, maar ook om een zelfverzekerdere en betere chauffeur te worden. Naast een geweldige ervaring, heb je er ook in het dagelijkse leven nog wat aan!

Houd je auto onder controle in extreme omstandigheden!

Lees verder
129,- 79,- per persoon

Zweefvliegen of lekker UIT-eten...? Kies zelf een Dagje-UIT

Belevenis naar KEUZE

Diverse locaties in NL & BE
(8)

Met deze cadeaubon kan de ontvanger zelf een keuze maken. Van Indoor Skydiven tot romantisch overnachten... Het gekozen bedrag kan besteed worden aan ALLE belevenissen in Nederland & België.

Zweefvliegen of lekker UIT-eten...? Kies zelf een Dagje-UIT

Lees verder

Alle cadeaus bekijken
Twijfel, twijfel, twijfel...
Kun je niet kiezen? Laat de ontvanger zelf een keuze maken
Geef een waardebon cadeau

De leeftijd van 30 jaar bereiken kan een mijlpaal betekenen in het leven. Speciaal voor dit feest kan er een cadeau 30 jaar op Belevenissen.nl worden gekocht. Er kan echter ook sprake zijn van een jubileum op het gebied van werk dat al 30 jaar verricht wordt of van een huwelijk dat al 30 jaar stand houdt. Een cadeau 30 jaar kan dus op meerdere feestelijkheden van toepassing zijn en daarom is het aanbod ook op al deze mogelijkheden afgestemd.

Belevenissen.nl wil jouw natuurlijk zoveel mogelijk kunnen bieden op het gebied van cadeaus 30 jaar. Om die reden is het assortiment ook zo samengesteld dat er een cadeau 30 jaar gevonden kan worden, dat afgestemd is op de betreffende gelegenheid. Dus voor een verjaardag van een persoon die 30 jaar wordt biedt Belevenissen.nl meerdere mogelijkheden, maar het assortiment is zo gevarieerd dat er ook cadeaus gevonden kunnen worden voor een 30 jarig huwelijk. Bij het bereiken van een mijlpaal van 30 jaar is het natuurlijk extra origineel om er een persoonlijk element aan toe te voegen. Je kunt dan ook van de mogelijkheid gebruik maken om een grappige of originele foto met een zelf bedachte tekst te laten verwerken tot een superleuk cadeau 30 jaar.

Neem vooral de tijd om het uitgebreide assortiment van cadeaus te bekijken, want het ene cadeau is nog leuker en origineler dan het andere cadeau. Pas als jij denkt dat u het ultieme cadeau 30 jaar hebt gevonden, is het tijd om het cadeau daadwerkelijk te bestellen. Het bestellen van het cadeau 30 jaar is heel simpel, want je hoeft alleen maar het uitgekozen cadeau in het winkelmandje te leggen en naar de kassa te gaan. Bij de kassa wijst het bestelproces zich verder vanzelf en wordt jouw gevraagd om enkele gegevens. Er zijn maar enkele stappen voor nodig om het bestelproces af te ronden. Als het cadeau betaald is, ontvang je het cadeau direct in jouw e-mail in de vorm van een cadeaubon.

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?