25 Jaar getrouwd - Zilveren huwelijk
menu 0 0

25 Jaar getrouwd - Zilveren huwelijk

Zoek je een 25 jaar getrouwd cadeau? Of je nu 1, 5, 10, 25 of 50 jaar getrouwd bent. Belevenissen.nl heeft voor elke gelegenheid de leukste cadeaus!

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

Samen wijnproeven en het museum bezoeken!

Wijnproeven in het Nederlands Wijnmuseum

Arnhem
(86)

Samen wijnproeven op een unieke locatie in het Nederlands wijnmuseum in Arnhem. Onder leiding van een wijndeskundige leer je de kunst van het wijnproeven in de wijnkelders en geniet je van een vijftal heerlijke wijnen. Na de proeverij breng je natuurlijk een bezoek aan het wijnmuseum!

Samen wijnproeven en het museum bezoeken!

Lees verder
59,- voor 2 personen

Op en top genieten in het prachtige Valkenburg!

Valkenburg Wellness Arrangement

Valkenburg
(17)

Kom lekker genieten van het mooie en rustgevende Valkenburg! Jullie gaan overnachten in de parel van Limburg en ontspannen in een van Nederlands grootste wellnesscentra. Na deze belevenis kunnen jullie er weer voor honderd procent tegenaan!

Op en top genieten in het prachtige Valkenburg!

Lees verder
179,- voor 2 personen

Actie in de lucht en ontspannen in een resort!

Samen vliegen en naar de sauna

Teuge
(10)

Dit is wat je noemt een perfecte combinatie: inspannen en ontspannen! Jullie stappen met z'n tweeën in een vliegtuig en één van jullie mag zelf een stukje vliegen. Na deze inspanning gaan jullie de rest van de dag heerlijk ontspannen in de sauna. Genieten!

Actie in de lucht en ontspannen in een resort!

Lees verder
170,- voor 2 personen

Vaar in een fluisterboot door de Biesbosch!

Varen in een fluisterboot

Giessenburg
(32)

Geniet geruisloos van de prachtige natuur en ga varen in een fluisterboot. Dobber jij romantisch met z’n tweetjes over de rivier, ga je gezellig met een groep of maak jij er een familie-uitje van? Een unieke belevenis in de Biesbosch!

Vaar in een fluisterboot door de Biesbosch!

Lees verder
47,- voor 8 personen

Geniet vanuit een luchtballon van de rust en het uitzicht!

Unieke ballonvaart

Diverse locaties
(51)

Je bent nog maar enkele ogenblikken verwijderd van een geweldig avontuur. Je stijgt op. Alles op de grond wordt steeds kleiner. Langzaam bereikt de ballon grote hoogte. Je kijkt om je heen en geniet van het prachtige uitzicht, het natuurlijke landschap, alle gebouwen. Een ballonvaart is een onvergetelijke belevenis!

Geniet vanuit een luchtballon van de rust en het uitzicht!

Lees verder
155,- per persoon

WOW! Dinnershow vol magie en verwondering

Dinnershow: WOW!

Breda
(5)

Geniet van een smakelijk viergangendiner en een avondvullend spektakel waarin illusie en misleiding centraal staan. Joe Pequerrucho laat je met zijn mysterieuze acts van de ene verbazing in de andere vallen. De avond wordt omlijst met prachtige live vertolkingen van hits uit heden en verleden.

WOW! Dinnershow vol magie en verwondering

Lees verder
59,90 per persoon

Ontdek Parijs in één dag per luxe touringcar!

Een dagje Parijs!

Parijs
(46)

Een eendaagse reis per luxe touringcar naar Parijs, de stad van romantiek, liefde en heerlijk eten. Breng een bezoek aan de beroemde Eiffeltoren, het Montmartre, de Sacre Coeur of het Louvre, ga winkelen in de Galeries Lafayette of wandel heerlijk langs de Seine. Parijs is genieten!

Ontdek Parijs in één dag per luxe touringcar!

Lees verder
49,- 29,- per persoon

Wadlopen in Pieterburen met hotel, ontbijt, zwembad en sauna!

Wadlopen & hotelovernachting

Pieterburen
(10)

Ervaar hoe het is om een wadlooptocht te maken. Ervaren gidsen voeren je tijdens een tocht van zo'n 8 kilometer langs kwelders, slikvelden, zandbanken en diepe geulen. Na de tocht geniet je van wellness of zwembad. 's Avonds blijf je overnachten.

Wadlopen in Pieterburen met hotel, ontbijt, zwembad en sauna!

Lees verder

Zweefvliegen of lekker UIT-eten...? Kies zelf een Dagje-UIT

Belevenis naar KEUZE

Diverse locaties in NL & BE
(8)

Met deze cadeaubon kan de ontvanger zelf een keuze maken. Van Indoor Skydiven tot romantisch overnachten... Het gekozen bedrag kan besteed worden aan ALLE belevenissen in Nederland & België.

Zweefvliegen of lekker UIT-eten...? Kies zelf een Dagje-UIT

Lees verder

Alle cadeaus bekijken
Twijfel, twijfel, twijfel...
Kun je niet kiezen? Laat de ontvanger zelf een keuze maken
Geef een waardebon cadeau

Als een stel al 25 jaar gelukkig getrouwd is, dan is er reden genoeg om dit 25 jaar getrouwde stel een cadeau te geven. Maar wat geef je nou voor zo'n prachtig jubileum? Bloemen zijn mooi, maar liggen erg voor de hand. Je wilt het echtpaar natuurlijk écht verrassen met een bijzonder 25 jaar getrouwd cadeau.

Je kunt het stel dat 25 jaar getrouwd is via Belevenissen.nl op een heel bijzondere manier verrassen. Je doet dit door een heel speciaal cadeau uit te kiezen uit het ruime assortiment. Geef een stel dat 25 jaar getrouwd is eens een origineel cadeau: geef een belevenis cadeau! Wat dacht je van een romantische overnachting in een strokasteel? Er zijn genoeg mogelijkheden om een geschikt 25 jaar getrouwd cadeau te vinden. Maak het jezelf nog makkelijker door van de zoekfuncties gebruik te maken! Je kunt op vele manieren een geschikt 25 jaar getrouwd cadeau vinden.

Het ligt natuurlijk aan het stel dat 25 jaar getrouwd is wat voor cadeau je moet kopen. Het ene stel is ontzettend sportief en het andere stel houdt juist van lekker eten. Het is voor Belevenissen.nl daarom moeilijk om een concrete suggestie te doen voor een 25 jaar getrouwd cadeau. Alles zou geschikt kunnen zijn. Kijk daarom eens rustig in het complete assortiment of er voor de ontvangers van jouw cadeau een geschikt 25 jaar getrouwd cadeau tussen zit!

Een 25 jaar getrouwd cadeau van Belevenissen.nl ontvang je in de vorm van een cadeaubon. Op deze manier kunnen de ontvangers zelf kiezen wanneer ze het cadeau gaan beleven. Een cadeaubon is één jaar geldig, dus de ontvangers hebben genoeg tijd om de belevenis te ervaren! Extra leuk aan Belevenissen.nl is dat je er voor kunt kiezen om de cadeaubon van het 25 jaar getrouwd cadeau te personaliseren. Dit kan door een leuke foto en een originele tekst toe te voegen aan de cadeaubon.

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?