• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0 0

Originele cadeaus voor Sarah!

De 50e verjaardag is een bijzondere mijlpaal die extra aandacht verdient. Wordt je moeder, zus, vrouw of vriendin 50 jaar en weet je niet wat je haar cadeau wil geven? Wij hebben de leukste cadeau-ideeën voor Sarah hier voor je onder elkaar gezet.

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten


Alle cadeaus bekijken

Cadeautips vrouw 50 jaar

Overal zie je dezelfde standaard cadeaus voor een vrouw die 50 wordt. Grappige cadeautjes met Sarah-opdruk, zoals keukenschorten, spaarpotten en kleine spelletjes of een flesje advocaat. Leuk, die cadeaus, maar niet echt origineel. Bij Belevenissen.nl vind je bijzondere dagjes uit en originele activiteiten: écht leuke cadeaus om Sarah mee te verrassen dus. Wat denk je van een Yoghurt Barn high tea? Of neem haar een dagje mee naar Parijs of Londen. Geef haar een bijzondere ervaring cadeau om nooit meer te vergeten!

Staat het perfecte cadeau voor Sarah er niet tussen? Kijk dan bij het complete aanbod aan cadeaus voor haar.

Persoonlijk cadeau voor Sarah

Het wordt altijd gewaardeerd als er extra aandacht besteed is aan een speciaal cadeau voor haar. Een persoonlijk cadeau is super leuk om te krijgen. Het leuke aan de cadeaus van Belevenissen.nl is dat je deze kunt laten personaliseren met jouw persoonlijke bericht voor je moeder, vrouw, vriendin of zus. Als je hét cadeau voor haar hebt gevonden en besteld, ontvang je de belevenis in de vorm van een cadeaubon. Wedden dat je haar verrast met de unieke belevenis en jouw bericht op de cadeaubon?

50 jaar: Sarah zien

Wist je dat vrouwen vroeger ook ‘Abraham’ zagen? Vrouwen kregen in de jaren 50, zoals mannen die 50 werden, een brood of koek in de vorm van een oude wijze man. Het gezegde ‘Sarah zien’ is pas jaren later ontstaan. Inmiddels zijn de (opblaas)poppen en cadeautjes met Sarah-opdruk niet meer weg te denken bij de 50e verjaardag van een vrouw en is Sarah net zo bekend als Abraham.

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?