• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0 0

Geef iemand een bijzondere belevenis cadeau!

Wanneer je iemand wilt verrassen met een bijzonder cadeau dan moet je echt een kijkje nemen op Belevenissen.nl! Voor elk moment een uniek en bijzonder cadeau!

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

Paragliding Tandem Introductieles: Zweven zo vrij als een vogel!

Paragliding Tandem Introductieles

Sterksel (Eindhoven)
(41)

Voel je zo vrij als een vogel en maak samen met een ervaren instructeur een tandemvlucht met een paraglider. Je begint met een uitgebreide instructie. Daarna maak je ongevergetelijke tandemvlucht.

Lees verder

Ontdek ondergronds Valkenburg!

Ondergrond Valkenburg arrangement

Valkenburg
(18)

Valkenburg is een mooi en autheniek stadje in het zuiden van Limburg. Jullie overnachten hier in een prachtig hotel en ontdekken de ondergrondse wereld van de stad: jullie krijgen gratis toegang tot de Steenkolenmijn, Gemeentegrot, Fluweelengrot én Kasteelruïne.

Lees verder
179,- voor 2 personen

Bewonder de Veluwe vanuit een vliegtuig!

Zelf vliegen boven de Veluwe

Teuge
(22)

Stap aan boord van een C172 en geniet van een mooie vlucht over de Veluwe. Samen met twee andere passagiers naar keuze vlieg je steeds hoger en hoger en voordat je het weet zit je hoog genoeg en wordt het tijd om zelf de touwtjes in handen te nemen!

Lees verder
115,- voor 3 personen

Oehoe, neem ook eens een uil op je hand!

Moonlight met uilen

Berkel en Rodenrijs, Antwerpen & Larum (Geel)

Tijdens deze workshop krijg je uitleg over diverse uilen en maak je van dichtbij kennis met deze fantastische vogels. Leer om te gaan met diverse uilen, trek een valkeniershandschoen aan, neem ze op je hand en laat ze naar je hand vliegen.

Lees verder

Ben jij de nieuwe Choco Jeroen Bosch?

Workshop schilderen met chocolade

Den Bosch

De stad Den Bosch altijd al eens willen vastleggen met chocola? Dat kan met deze unieke workshop Schilderen met chocolade. Ontdek de Jeroen Bosch in jezelf en maak je eigen choco-kunstwerk. Je wordt begeleid door een professional en mag het resultaat mee naar huis nemen.

Lees verder

Adrenaline kick: varen op een rib powerboat!

Powerboat varen

Scheveningen
(22)

Varen op een rib powerboat is een echte adrenaline kick. Kom naar de haven van Scheveningen en ga aan boord van de rib powerboat. Op volle zee gaat het gas van de powerboat open en kan het spektakel beginnen. Na een half uur flink uitwaaien ben jij een onvergetelijke ervaring rijker!

Lees verder

Beproef je stuurkunsten, behendigheid en concentratievermogen!

Quad en Off-Road rijden

Gouda & Eindhoven
(8)

Deze combinatie van quad en off-road rijden is de ultieme uitdaging voor durfals. Heb jij het lef om de coole parcoursen door te komen? Test je stuurkunsten, behendigheid en concentratievermogen bij deze spectaculaire belevenis.

Lees verder

Rondvaart met lekkers door het prachtige Giethoorn

Romantisch Fluisterarrangement

Giethoorn

Na ontvangst met koffie, thee en appelgebak vertrekken jullie samen in een fluisterboot voor een romantische rondvaart in Giethoorn. Jullie krijgen van het restaurant alle benodigdheden mee voor een picknick, zodat je onderweg kunt genieten van heerlijke lekkernijen.

Lees verder
79,50 voor 2 personen

Twee uur kitebuggyen aan het Noordzeestrand!

Kitebuggyen

Ouddorp-Brouwersdam

Op zoek naar een leuke activiteit tijdens een dagje strand? Ga kitebuggyen en beleef een onvergetelijke dag. Bij kitebuggyen rijd je in een kleine buggy met daarop een grote kite-vlieger die de wind vangt. In een mum van tijd race je zo hard mogelijk over het strand!

Lees verder

Genieten van de rust en het uitzicht vanuit een luchtballon

Unieke ballonvaart belevenis

Diverse locaties
(20)

Je bent nog maar enkele ogenblikken verwijderd van een geweldig avontuur. Je stijgt op. Alles op de grond wordt steeds kleiner. Langzaam bereikt de ballon grote hoogte. Je kijkt om je heen en geniet van het prachtige uitzicht, het natuurlijke landschap, alle gebouwen. Een ballonvaart is een onvergetelijke belevenis!

Lees verder
139,- per persoon

Knuffel een koe en ontdek de boerderij!

Koeknuffelen en boerderijbezoek

Poppel
(1)

 Je bezoekt de boerderij en je ziet hoe een dag als boer eruit ziet. Na de uitgebreide rondleiding krijg je uitleg over het koeknuffelen. Uiteindelijk kies je je eigen koe uit de wei en krijg je een workshop koeknuffelen!

Lees verder

Alle cadeaus bekijken

DE MOOISTE EN MEEST BIJZONDERE CADEAUS VIND JE HIER!

Ben jij op zoek naar bijzondere cadeaus? Dan kan Belevenissen.nl jou wellicht een handje helpen! Je vindt op de website namelijk meer dan 200 bijzondere cadeaus. Wat de cadeaus zo bijzonder maakt is dat het ware belevenissen zijn. Het zijn cadeaus die mensen kunnen ervaren en er blijvende herinneringen aan over houden. Bekijk eens het totale aanbod van alle bijzondere cadeaus en je zult gegarandeerd het cadeau tegenkomen waar jij naar op zoek bent en iemand erg gelukkig mee gaat maken.

Het aanbod van alle bijzondere cadeaus is zeer ruim en gevarieerd. De originele en bijzondere cadeaus verschillen in prijs. Duur, locatie en thema en dat maakt dat er voor iedereen een passend cadeau tussenzit. Alle belevenissen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën waardoor je gemakkelijk het juiste cadeau kunt vinden. Ben je op zoek naar een bijzondere workshop, dagje uit of overnachting? Belevenissen.nl heeft de meest bijzondere cadeaus voor jou verzameld! Je kunt ook een persoonlijke boodschap en foto aan jouw cadeau toevoegen om zo het cadeau nog bijzonderder te maken.

De ontvanger heeft tevens na het ontvangen van de cadeau één jaar de tijd om de belevenis te gaan beleven. Verras daarom iemand op een bijzondere manier en kies uit één van de meer dan 200 bijzondere cadeaus.

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?