• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0 0

Klantenbeoordelingen

Onze klanten geven ons een
8,5
4.2 4291
Levering
Producten
Service
Lilian via Belevenissen.nl
12-09-2013

Ik krijg alleen een beoordelingsformulier per email. De bestelling heb ik nog niet ontvangen terwijl ik die vandaag kado wil geven??

Beste mevrouw Lilian, Bedankt voor uw reactie! Wij hebben direct contact opgenomen met de collega's van de ICT. De bestelling is zojuist nogmaals naar u toe verstuurd. Wij hebben u zojuist tevens telefonisch gecontacteerd om te kijken of u de bestelling heeft ontvangen. U heeft bevestigd dat u de cadeaubon nu in goede orde heeft mogen ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Team Belevenissen.nl

Toon via Belevenissen.nl
12-09-2013

Goed dat jullie alles gratis verzenden. Alles liep vlotjes met het maken van de bestelling tot aan de betaling/levering. Misschien een tip dat jullie tot 's avonds laat ook nog telefonisch bereikbaar zijn (bijv. tot 21.00 uur).

Vromans via Belevenissen.nl
12-09-2013

Heb een leuk arrangement gevonde. Eerst gebeld met de klantenservice. Goed geholpen en duidelijke infrmatie. Bestelt en cadeau s gelijk ontvangen. Echt goed

J.K. Jacks via Belevenissen.nl
12-09-2013

Praktische website met uitermate leuke kadootjes om te geven (helemaal voor typetjes zoals mezelf die meestal inspiratieloos is wat betreft kadootjes geven is dit een ideale website)

Frits via Belevenissen.nl
10-09-2013

Snel klaar en netjes gedaan op tijd binnen zeer te vreden

Paula via Belevenissen.nl
10-09-2013

Snelle service ontzettend veel kado mogelijkheden eerlijke prijs

Rien via Belevenissen.nl
10-09-2013

Supersnelle levering en een mooi product voor weinig geld

Ton via Belevenissen.nl
06-09-2013

Voor onze medewerkers waren we op zoek naar een uniek cadeau voor de behaalde resultaten van het afgelopen kwartaal. De medewerkers zijn dol enthousiast over het cadeau en gaan zelf kiezen wat ze zelf willen gaan beleven. We gaan dit cadeau zeer waarschijnlijk ook inzetten als kerstcadeau voor 2013. Bedankt voor de goede (na) zorg.

Jean Paul via Belevenissen.nl
04-09-2013

Werkwijze site duidelijk. klantondersteuning bereikbaar en goed. Nazorg i.v.m. afleveringsproblemen correct..

Marga via Belevenissen.nl
04-09-2013

Goede scherpe prijzen / divers en wisselend aanbod

Chris via Belevenissen.nl
04-09-2013

Veel keuze, site is overzichtelijk , functioneel en snelle levertijd

Wytske via Belevenissen.nl
04-09-2013

Twee keer naar tevredenheid besteld. het komt wel eens onder de familie ter sprake hoe leuk de surprise overgekomen was

Chivelle via Belevenissen.nl
02-09-2013

Leuke cadeau inspiratie gedaan en uiteindelijk een vaartocht aangekocht, super!

Eef via Belevenissen.nl
02-09-2013

Cadeaubonnen zijn helemaal perfect, de ontwerp van de cadeaubon is super net zoals de snelle bezorging en de klantenservice.

Ariana via Belevenissen.nl
02-09-2013

Originelere cadeaus kan je 'gewoon' niet geven! weer helemaal blij mee!!

Vincent via Belevenissen.nl
30-08-2013

Altijd leuke ervaringen om te beleven, beloftes over levertijd worden nagekomen en het assortiment is zeer ruim: voor ieder wat wils.

Pascal via Belevenissen.nl
30-08-2013

De bestelling is heel snel en adequaat afgehandeld. We zijn erg tevreden ook doordat de verzending helemaal gratis en direct is.

van Houten via Belevenissen.nl
29-08-2013

Het contact verloopt heel prettig. En op het moment dat er iets niet goed loopt wordt dat perfect opgelost (had nl. wat computerproblemen).