• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0 0

Kerstkado - Originele en persoonlijke Kerstkado's vind je op Belevenissen.nl

Voor de leukste en persoonlijkste Kerstkado's kijk je op Belevenissen.nl! Ieder Kerstkado kun je personaliseren met een mooie tekst en een leuke foto!

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

Uniek, speciaal én romantisch: grottenbrunch!

Brunchen in een grot

Valkenburg
(14)

Het beste uit bourgondisch Limburg op een wel heel bijzondere locatie! Voor deze belevenis krijgen jullie een heerlijk romantische of gezellige 5-gangenbrunch in de grotten van Valkenburg. Een zalig cadeau!

Lees verder
119,- voor 2 personen

Vlieg zo licht als een veertje!

15 minuten zelf vliegen

Stadtlohn (omgeving Winterswijk)
(29)

Heb je altijd al een keer zelf willen vliegen? Dit is je kans! Na een korte uitleg over het vliegen, ga je samen met een ervaren piloot de lucht in. Vlieg vijftien minuten in dit speciale MicroLight vliegtuig en ervaar de wereld vanuit de lucht!

Lees verder

Met GPS op zoek naar bier in de Ardennen

GPS Bierentocht

Steinbach (België)

Je maakt met zijn tweeën een mooie wandeling met GPS  apparatuur in de Belgische Ardennen. Onderweg zijn flessen Belgisch bier verstopt, die je met behulp van de GPS-apparatuur kunt vinden. Slagen jullie er in om alle flessen te vinden? Proost!

Lees verder
35,- voor 2 personen

Helikoptervlucht boven je eigen huis of woonomgeving

Helikoptervlucht van 15 minuten

Diverse locaties
(46)

Je eigen woonomgeving en zelfs je eigen huis bewonderen vanuit de lucht? Dat kan met deze unieke helikoptervlucht. Ervaar zelf hoe het is om bekend gebied van boven te zien. Je vertrekt daarbij niet van een vliegveld, maar vanaf een weiland bij jou in de buurt!

Lees verder
129,- per persoon

Genieten van de rust en het uitzicht vanuit een luchtballon

Unieke ballonvaart belevenis

Diverse locaties
(20)

Je bent nog maar enkele ogenblikken verwijderd van een geweldig avontuur. Je stijgt op. Alles op de grond wordt steeds kleiner. Langzaam bereikt de ballon grote hoogte. Je kijkt om je heen en geniet van het prachtige uitzicht, het natuurlijke landschap, alle gebouwen. Een ballonvaart is een onvergetelijke belevenis!

Lees verder
139,- per persoon

Ga mee op een schip en vang je eigen garnalen!

Garnalenvissen

Den Oever
(1)

Ontdek de wereld van vissersschepen, garnalenvissers en de Waddenzee. Ga mee op vaartocht en vang je eigen garnalen. Je vaart uit bij Den Oever en ziet zo'n twee uur lang hoe garnalen worden gevangen, gepeld en verwerkt. En je krijgt natuurlijk wat garnalen mee voor thuis!

Lees verder
13,50 per persoon

Trike rijden: een gevoel van vrijheid!

1 dag Trike huur

Venlo
(2)

Ideaal voor de warmere dagen in het lente- en zomerseizoen en een sensatie voor wie dit nog nooit heeft gedaan: een dag heerlijk toeren op een trike! Geniet op een zacht knorrende motorfiets van het Nederlandse landschap. Trike rijden geeft een gevoel van vrijheid! 

Lees verder
135,- per persoon

Lekker uit eten op het water in Rotterdam

Beren Boot rondvaart incl. buffet

Rotterdam
(26)

Vaar mee met de Beren Boot en maak een mooie rondvaart van twee en een half uur door de Rotterdamse havens. Verbaas je over de bedrijvigheid op het water en de verschillende bezienswaardigheden die je tegenkomt. Tijdens de vaart geniet je van een heerlijk en uitgebreid Beren Buffet.

Lees verder
34,50 per persoon

Race zelf in een BMW op een circuit naar keuze!

Racen over het circuit

Circuit Assen, Zandvoort of Zolder
(2)

Dit is dé kans voor een echte raceliefhebber om de sfeer te proeven van een echt circuit! Na een korte theoretische uitleg rijdt je eerst mee met een ervaren instructeur. Hierna neem je zelf plaats achter het stuur en ga je onder begeleiding van de instructeur racen.

Lees verder
129,- per persoon

Alle cadeaus bekijken

KLIK HIER VOOR HET LEUKSTE KERSTKADO VAN BELEVENISSEN.NL!

Kerst is de tijd van het jaar waarin de gezelligheid en saamhorigheid de boventoon voert en waar inmiddels een grote traditie in Nederland is ontstaan om elkaar een Kerstkado te geven. Ook voor het kopen van een Kerstkado kan je uiteraard bij Belevenissen.nl terecht om een keuze te maken uit het enorme aanbod van belevenissen.

Belevenissen.nl probeert haar klanten op zoveel mogelijk gebieden tegemoet te komen en wil dat onder meer bereiken door voor elk budget een passend Kerstkado te bieden, uiteraard in combinatie met een ruim aanbod van Kerstkado's. De Kerstkado's die Belevenissen.nl aanbiedt variëren dan ook van een luxe Kerstkado tot een lief kado voor de Kerst waaruit genegenheid blijkt. Door een zo breed mogelijk publiek van dienst te zijn, zijn er niet alleen specifieke Kerstkado's te koop maar kunnen er voor iedere gelegenheid kado's gekocht worden. Bekijk het hele aanbod van Kerstkado's op jouw gemak en selecteer jouw voorkeur die je in het winkelmandje kan plaatsen.

De kans bestaat natuurlijk dat je niet op zoek bent naar één Kerstkado, maar graag meerdere kadootjes voor de Kerst wenst te kopen. Je kunt dan nadat je het eerste kadootje voor de Kerst hebt geselecteerd gewoon weer verder gaan met het winkelen in de online shop. Pas als je tevreden bent met de geselecteerde Kerstkado's is het tijd om naar de kassa te gaan en de producten af te rekenen. Het kopen en bestellen van een Kerstkado is zeer eenvoudig en wijst zich dan ook vanzelf. Op het scherm wordt gevraagd om enkele gegevens in te voeren en heb je de mogelijkheid om een van onze betaalmethoden te kiezen.

Als extra service biedt Belevenissen jou de mogelijkheid om het Kerstkado te personaliseren. Je kunt het Kerstkado dan opleuken met een mooie foto en een persoonlijke tekst.

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?