• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

Kerstkado - Originele en persoonlijke Kerstkado's vind je op Belevenissen.nl

15 minuten zelf vliegen

Stadtlohn (omgeving Winterswijk)
(30)

Heb je altijd al een keer zelf willen vliegen? Dit is je kans! Na een korte uitleg over het vliegen, ga je samen met een ervaren piloot de lucht in. Vlieg vijftien minuten in dit speciale MicroLight vliegtuig en ervaar de wereld vanuit de lucht!

59,- per persoon
Bekijk cadeaus ›

Heerlijke kasteelbrunch

Doorwerth
(25)

Iedere laatste zondag van de maand kun jij in een prachtige omgeving genieten van een heerlijke kasteelbrunch. In het romantische koetshuis word je omringd door meer dan 150 kaarsen in kroonluchters. Na de brunch neem je gratis een kijkje in het kasteel museum.

34,50 per persoon
Bekijk cadeaus ›

Helikoptervlucht van 15 minuten

Diverse locaties
(45)

Je eigen woonomgeving en zelfs je eigen huis bewonderen vanuit de lucht? Dat kan met deze unieke helikoptervlucht. Ervaar zelf hoe het is om bekend gebied van boven te zien. Je vertrekt daarbij niet van een vliegveld, maar vanaf een weiland bij jou in de buurt!

125,- per persoon
Bekijk cadeaus ›

Unieke ballonvaart belevenis

Diverse locaties
(20)

Je bent nog maar enkele ogenblikken verwijderd van een geweldig avontuur. Je stijgt op. Alles op de grond wordt steeds kleiner. Langzaam bereikt de ballon grote hoogte. Je kijkt om je heen en geniet van het prachtige uitzicht, het natuurlijke landschap, alle gebouwen. Een ballonvaart is een onvergetelijke belevenis!

139,- per persoon
Bekijk cadeaus ›

Garnalenvissen

Den Oever

Ontdek de wereld van vissersschepen, garnalenvissers en de Waddenzee. Ga mee op vaartocht en vang je eigen garnalen. Je vaart uit bij Den Oever en ziet zo'n twee uur lang hoe garnalen worden gevangen, gepeld en verwerkt. En je krijgt natuurlijk wat garnalen mee voor thuis!

13,50 per persoon
Bekijk cadeaus ›

1 dag Trike huur

Venlo
(1)

Ideaal voor de warmere dagen in het lente- en zomerseizoen en een sensatie voor wie dit nog nooit heeft gedaan: een dag heerlijk toeren op een trike! Geniet op een zacht knorrende motorfiets van het Nederlandse landschap. Trike rijden geeft een gevoel van vrijheid! 

135,- per persoon
Bekijk cadeaus ›

Beren Boot rondvaart incl. buffet

Rotterdam
(24)

Vaar mee met de Beren Boot en maak een mooie rondvaart van twee en een half uur door de Rotterdamse havens. Verbaas je over de bedrijvigheid op het water en de verschillende bezienswaardigheden die je tegenkomt. Tijdens de vaart geniet je van een heerlijk en uitgebreid Beren Buffet.

29,95 per persoon
Bekijk cadeaus ›

Racen over het circuit

Circuit Assen, Zandvoort of Zolder
(2)

Dit is dé kans voor een echte raceliefhebber om de sfeer te proeven van een echt circuit! Na een korte theoretische uitleg rijdt je eerst mee met een ervaren instructeur. Hierna neem je zelf plaats achter het stuur en ga je onder begeleiding van de instructeur racen.

119,- per persoon
Bekijk cadeaus ›

KLIK HIER VOOR HET LEUKSTE KERSTKADO VAN BELEVENISSEN.NL!

Kerst is de tijd van het jaar waarin de gezelligheid en saamhorigheid de boventoon voert en waar inmiddels een grote traditie in Nederland is ontstaan om elkaar een Kerstkado te geven. Ook voor het kopen van een Kerstkado kan je uiteraard bij Belevenissen.nl terecht om een keuze te maken uit het enorme aanbod van belevenissen.

Belevenissen.nl probeert haar klanten op zoveel mogelijk gebieden tegemoet te komen en wil dat onder meer bereiken door voor elk budget een passend Kerstkado te bieden, uiteraard in combinatie met een ruim aanbod van Kerstkado's. De Kerstkado's die Belevenissen.nl aanbiedt variëren dan ook van een luxe Kerstkado tot een lief kado voor de Kerst waaruit genegenheid blijkt. Door een zo breed mogelijk publiek van dienst te zijn, zijn er niet alleen specifieke Kerstkado's te koop maar kunnen er voor iedere gelegenheid kado's gekocht worden. Bekijk het hele aanbod van Kerstkado's op jouw gemak en selecteer jouw voorkeur die je in het winkelmandje kan plaatsen.

De kans bestaat natuurlijk dat je niet op zoek bent naar één Kerstkado, maar graag meerdere kadootjes voor de Kerst wenst te kopen. Je kunt dan nadat je het eerste kadootje voor de Kerst hebt geselecteerd gewoon weer verder gaan met het winkelen in de online shop. Pas als je tevreden bent met de geselecteerde Kerstkado's is het tijd om naar de kassa te gaan en de producten af te rekenen. Het kopen en bestellen van een Kerstkado is zeer eenvoudig en wijst zich dan ook vanzelf. Op het scherm wordt gevraagd om enkele gegevens in te voeren en heb je de mogelijkheid om een van onze betaalmethoden te kiezen.

Als extra service biedt Belevenissen jou de mogelijkheid om het Kerstkado te personaliseren. Je kunt het Kerstkado dan opleuken met een mooie foto en een persoonlijke tekst.

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

3703 beoordelingen

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.