• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0 0

Beoordeeld met een 8,5 door onze klanten

KERST KADO - Op Belevenissen.nl vind je altijd een origineel kerst kado!

Het is niet altijd makkelijk om een mooi kerst kado voor iemand te vinden, veel dingen zijn zo standaard. Op Belevenissen.nl vind je altijd een origineel kerst kado!

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

Ga voor een vrije val tijdens het indoor skydiven!

Indoor Skydiven

Roosendaal
(31)

Bijzonder, avontuurlijk en helemaal veilig: tijdens deze belevenis ervaar jij de kick van het indoor skydiven. Geen vrije val uit een vliegtuig, maar een krachtige windtunnel waarbij de wind ervoor zorgt dat je zweeft. Een opvallend cadeau om nooit te vergeten! 

70,- per persoon

Helikoptervlucht boven je eigen huis of woonomgeving

Helikoptervlucht van 15 minuten

Diverse locaties
(45)

Je eigen woonomgeving en zelfs je eigen huis bewonderen vanuit de lucht? Dat kan met deze unieke helikoptervlucht. Ervaar zelf hoe het is om bekend gebied van boven te zien. Je vertrekt daarbij niet van een vliegveld, maar vanaf een weiland bij jou in de buurt!

125,- per persoon

Hight Tea met Rondvaart door het prachtige Giethoorn

High Tea Arrangement

Giethoorn
(2)

Ervaar de prachtige omgeving van Giethoorn vanuit een rondvaartboot. Na ontvangst met een warme drank plus speculaas bij restaurant De Rietstulp vertrekken jullie onder begeleiding van een deskundige gids voor een mooie rondvaart. Na de rondvaart gaan jullie genieten van een heerlijke High Tea.

60,- voor 2 personen

Genieten van de rust en het uitzicht vanuit een luchtballon

Unieke ballonvaart belevenis

Diverse locaties
(20)

Je bent nog maar enkele ogenblikken verwijderd van een geweldig avontuur. Je stijgt op. Alles op de grond wordt steeds kleiner. Langzaam bereikt de ballon grote hoogte. Je kijkt om je heen en geniet van het prachtige uitzicht, het natuurlijke landschap, alle gebouwen. Een ballonvaart is een onvergetelijke belevenis!

139,- per persoon

Unieke cursus kitesurfen met barbecue na afloop

Kitesurfen met barbecue

Ouddorp

Leer in korte tijd de basisprincipes van het kitesurfen op de Zuid-Hollandse golven en beleef deze gave sport op een mooie en veilige manier. Na afloop van de cursus ga je genieten van gegrilde lekkernijnen op de barbecue. Sporten en smullen dus!

99,- per persoon

Yoga, probeer het maar eens!

3 yogalessen naar keuze

Amsterdam

Wat is yoga? Op de grond zitten met zweverige muziek? Vaak wordt bij het woord yoga gedacht aan dit soort taferelen. Het is echter iets heel anders. Yoga beoefenen helpt stress te verminderen en zorgt voor een positief effect op lichaam en geest. Ervaar zelf wat yoga is met dit introductiepakket!

25,- per persoon

Leer driften als James Bond

Leer nu Driften!

Gouda, Eindhoven
(2)

Hoe gaaf is het om je auto onder de meest moeilijke condities onder controle te kunnen houden? En hoe cool is het om te kunnen inparkeren als James Bond? Je leert deze stuurmanskunsten van professionele instructeurs.

129,- 79,- per persoon

Gezellig een dagje naar Parijs!

Een dagje Parijs!

Parijs
(30)

Een eendaagse reis per luxe touringcar naar Parijs, de stad van romantiek, liefde en heerlijk eten. Breng een bezoek aan de beroemde Eiffeltoren, het Montmartre, de Sacre Coeur of het Louvre, ga winkelen in de Galeries Lafayette of wandel heerlijk langs de Seine. Parijs is genieten!

49,- 29,- per persoon

Wadlopen in Pieterburen incl. hotelovernachting

Wadlopen inclusief hotel

Pieterburen
(1)

Ervaar hoe het is om een wadlooptocht te maken. Ervaren gidsen voeren je tijdens een tocht van zo'n 8 kilometer langs kwelders, slikvelden, zandbanken en diepe geulen. Na de tocht geniet je van wellness of zwembad. 's Avonds blijf je overnachten.

59,- per persoon

Was deze lijst niet genoeg? We hebben nog meer in de aanbieding, hoor.

Alle cadeaus bekijken

KLIK HIER VOOR HET LEUSKTE KERST KADO!

Voor het kopen van een kerst kado ben je bij Belevenissen.nl op het juiste adres beland. Hier vind je namelijk een assortiment vol met leuke, originele en unieke geschenken voor kerst. Voor het perfecte kerst kado is het dan ook aan te raden om onderstaande informatie eens door te nemen en vervolgens het aanbod van kado's voor kerst te bekijken.

Het kopen van een kerst kado op de website kan natuurlijk simpel zijn op het moment dat je al weet waarnaar je op zoek bent. In dat geval kun je rechtstreeks in het assortiment van kerst kado's het gewenste geschenk selecteren en in jouw virtuele winkelmandje leggen. In andere gevallen is het zeker de moeite waard om rustig het aanbod van kado's voor kerst eens door te lopen en te kijken welke geschenken het meest aanspreken. Ondertussen kun je als je een leuk kerst kado op het oog hebt, deze altijd in het mandje plaatsen en daarna weer doorgaan met winkelen.

Wanneer je bent uitgewinkeld is het tijd om het kerst kado te betalen. Wanneer de betaling in goede orde is ontvangen wordt het kerst kado direct naar jouw mailbox verstuurd. Heel handig voor als je het kerst kado gelijk nodig hebt. Even uitprinten en je kunt het kerst kado overhandigen.

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?