TOP 10 Kerstcadeaus voor Hem: Origineel, Persoonlijk en onvergetelijk!
menu 0 0

Top 10 kerstcadeaus voor hem: origineel, persoonlijk en onvergetelijk!

Kijk hier voor het ideale kerstcadeau voor je man, vriend, vader, broer of opa. We hebben de meest leuke, populaire en speciale kerstcadeaus voor mannen voor je geselecteerd. De beste tips en ideeën voor het perfecte kerstcadeau voor hem!

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

Met een Ferrari 360 Modena de weg op!

Rijd zelf in een Ferrari

Diverse locaties
(50)

Welke man droomt er nu niet van? Lekker scheuren in een Ferrari, voor één dag weer een kind zijn. Dit is je kans om in de Ferrari 360 Modena te rijden en binnen 4,3 seconden 100 km/u te bereiken...

Met een Ferrari 360 Modena de weg op!

Lees verder
62,50 per persoon

Ontdek de wonderschone flora en fauna van Nationaal Park De Biesbosch!

Rondvaart door De Biesbosch

Drimmelen
(5)

Beleef de natuur van dichtbij met een rondvaart door Nationaal Park de Biesbosch. Je vaart over prachtige rivieren en door kreken en je komt er oog in oog met een grote verscheidenheid aan flora en fauna. De Biesbosch moet je gezien hebben!

Ontdek de wonderschone flora en fauna van Nationaal Park De Biesbosch!

Lees verder

Spot de mooiste vogels van Nederland!

Vogelexcursie Oostvaardersplassen

Oostvaardersplassen
(172)

Ga onder leiding van twee vogelkenners mee op een leuke en leerzame excursie in Natuurgebied de Oostvaardersplassen. Daar broeden onder meer de zeearend en de ijsvogel. Ook kun je er edelherten, konikpaarden en vossen zien. Een geweldige ervaring!

Spot de mooiste vogels van Nederland!

Lees verder
24,75 per persoon

Geniet vanuit een luchtballon van de rust en het uitzicht!

Unieke ballonvaart

Diverse locaties
(63)

Je bent nog maar enkele ogenblikken verwijderd van een geweldig avontuur. Je stijgt op. Alles op de grond wordt steeds kleiner. Langzaam bereikt de ballon grote hoogte. Je kijkt om je heen en geniet van het prachtige uitzicht, het natuurlijke landschap, alle gebouwen. Een ballonvaart is een onvergetelijke belevenis!

Geniet vanuit een luchtballon van de rust en het uitzicht!

Lees verder
169,- per persoon

Houd je auto onder controle in extreme omstandigheden!

Leer driften!

Gouda, Eindhoven
(67)

In films zie je chauffeurs gladjes en cool driften door de ene na de andere bocht. Wat je niet ziet is hoeveel adrenaline daarbij vrijkomt. Jouw auto beheersen onder de meest extreme omstandigheden geeft een enorme kick! Leer speciale drifttechnieken tijdens deze belevenis en pronk tegenover je vrienden. Een driftcursus doe je voor de kick en adrenaline, maar ook om een zelfverzekerdere en betere chauffeur te worden. Naast een geweldige ervaring, heb je er ook in het dagelijkse leven nog wat aan!

Houd je auto onder controle in extreme omstandigheden!

Lees verder
129,- 89,- per persoon

Ontdek de Valkenburgse Grotten‎ op een mountainbike!

Uniek in heel Europa... Grotbiken!

Sibbergroeve Valkenburg
(67)

In de grotten van Valkenburg fiets je op een mountainbike door een bijzondere mergelgroeve! Onder leiding van een ervaren gids ga je op zoek naar de mooiste plekjes van de grot. Een fietstocht van 5 à 10 kilometer voert je door het immense gangenstelsel (70 kilometer lang!) van de mysterieuze Sibbergroeve, het grootste ondergrondse gangenstelsel van Europa.

Ontdek de Valkenburgse Grotten‎ op een mountainbike!

Lees verder

Met deze cadeaubon zoekt de ontvanger zelf het cadeau uit!

Eigen keuze Kerstcadeau

Diverse locaties in NL & BE
(1)

Met deze cadeaubon kan de ontvanger zelf een keuze maken. Van Indoor Skydiven tot romantisch overnachten... Het gekozen bedrag kan besteed worden aan ALLE belevenissen in Nederland & België.

Met deze cadeaubon zoekt de ontvanger zelf het cadeau uit!

Lees verder

Alle cadeaus bekijken
Twijfel, twijfel, twijfel...
Kun je niet kiezen? Laat de ontvanger zelf een keuze maken
Geef een waardebon cadeau

Tips & ideeën: kerstcadeau voor hem

Ben je op zoek naar een origineel kerstcadeau voor hem? Belevenissen.nl helpt je graag om je vader, vriend, man, broer of opa te verrassen met een uniek cadeau voor kerst. Een whisky proeverij is wellicht een origineel kerstcadeau voor hem. Of geef hem een rit in een Ferrari 360 Modena; hij mag zelf rijden! Staat er op deze pagina geen leuk kerstcadeau voor hem bij? Kijk dan eens bij ons complete aanbod aan cadeaus voor mannen.

Unieke kerstcadeaus voor mannen

Of je nu een romantisch cadeau of gewoon een leuk en origineel kerstcadeau voor hem zoekt, Belevenissen.nl heeft voor iedere man het perfecte kerstcadeau. Geef hem een romantisch diner in een privé lounge cadeau voor kerst en ga zelf gezellig mee! Is hij een autoliefhebber? Dan vindt hij het vast leuk om een rondleiding door de Mercedes-fabriek te krijgen.

Cadeaubon als kerstcadeau

Het handige aan de cadeaubonnen van Belevenissen.nl is dat je het cadeau nu koopt en als kerstcadeau kunt geven, maar de gelukkige ontvanger later pas een specifieke datum kiest. Je hoeft nu dus nog niets te plannen. De bon is een jaar geldig, dus er is altijd een geschikt moment om de cadeaubon te verzilveren. Je kunt een cadeaubon kopen voor een bepaalde belevenis of je kunt een cadeaubon kopen voor een belevenis naar keuze. Je bepaalt in het laatste geval alleen de waarde van de cadeaubon. Ben je last minute op zoek naar een kerstcadeau voor hem? Geen probleem! Je bestelt de cadeaubon online en hebt deze direct in huis!

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?