Black Friday 2020 - Originele Cadeaus en Dagjes Weg
menu 0 0

Black Friday 2020

Overgewaaid uit Amerika, maar inmiddels in Nederland ook niet meer weg te denken: Black Friday. Aanbiedingen vliegen je om de oren en het inkopen voor de feestdagen kan beginnen. Goed dat je hier bent, want naast dat we je altijd de laagsteprijsgarantie geven, krijg je op Black Friday extra korting op alles! We vinden één dag wel erg kort, daarom organiseren wij een Black Friday Week. Grijp je kans en koop je sinterklaas- en kerstcadeaus bij de goedkoopste van Nederland voor de allerlaagste prijzen!

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten


Alle cadeaus bekijken
Twijfel, twijfel, twijfel...
Kun je niet kiezen? Laat de ontvanger zelf een keuze maken
Geef een waardebon cadeau

Black Friday: vierde vrijdag van november

De laatste of een-na-laatste vrijdag van de maand november, de dag waarop mensen wachten met het doen van inkopen voor de dure decembermaand vanwege de verrassende acties en hoge kortingen. Consumenten en (web)winkeliers kunnen er niet meer omheen. Off- en online is Black Friday niet meer te missen, of je het wil of niet. Maar hoe is Black Friday eigenlijk ontstaan?

‘Zwarte’ vrijdag - Thanksgiving

Op de vierde donderdag van de maand november is het Thanksgiving, een nationale feestdag in de Verenigde Staten en Canada. De dag daarna is voor velen een vrije dag en dus de perfecte dag voor het kopen van cadeaus voor december. Door de extreme drukte wordt deze dag Black Friday genoemd. Winkeliers spelen hier natuurlijk op in door op deze specifieke datum met aantrekkelijke aanbiedingen voor de dag te komen: Black Friday!

Black Friday in Nederland

In Nederland wordt Thanksgiving bijna niet gevierd. Misschien door een enkeling, maar het is geen nationale feestdag. We zijn ook niet vrij de dag erna. In ons land wordt Black Friday dus alleen commercieel gebruikt om grote kortingsacties te houden en op die manier meer te verkopen voor de feestdagen. En dat is helemaal niet vervelend: als consument is het absoluut niet erg om sinterklaas- en kerstcadeaus met extra korting te kopen!

Black Friday 2020

Dit jaar valt Black Friday op 27 november, ongeveer een week voor Sinterklaas. Vijf jaar geleden was Black Friday nog niet eens bekend in Nederland en nu zijn er honderden winkeliers, off- en online, die de beste acties van het jaar bewaren voor deze vierde vrijdag van november. Ook wij kunnen natuurlijk niet achterblijven en hebben een aantal originele belevenissen uitgezocht en voor een extra voordelige prijs aangeboden. Kijk snel of een van de dagjes uit in de smaak valt. Om cadeau te geven of wellicht voor op je eigen verlanglijstje..! Pssst: we hebben meer dan 300 verschillende dagjes uit in ons aanbod. Ben je op deze pagina niets tegengekomen? Kijk dan bij alle cadeaus voor het perfecte dagje uit!

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?