• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0 0

Bijzonder kerstpakket

Op zoek naar een bijzonder kerstpakket? Geef je collega's of medewerkers een onvergetelijk belevenis cadeau! Voor ieder wat wils!

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

Zweefvliegen of lekker UIT-eten...? Kies zelf een Dagje-UIT

Belevenis naar KEUZE

Diverse locaties in NL & BE
(4)

Met deze cadeaubon kan de ontvanger zelf een keuze maken. Van Indoor Skydiven tot romantisch overnachten... Het gekozen bedrag kan besteed worden aan ALLE belevenissen in Nederland & België.

Vanaf 5,-

Alle cadeaus bekijken

Een bijzonder kerstpakket om nooit meer te vergeten

Bent u op zoek naar een bijzonder kerstpakket om uw collega’s mee te verrassen? Stop maar met zoeken en bestel uw bijzondere geschenk bij Belevenissen.nl. Zo maakt u uw kerstpakket nog iets specialer. Een bijzonder kerstpakket geven was nog nooit zo makkelijk.


Laat uw relaties en medewerkers zélf hun cadeaus uitkiezen!


Voor iedereen bijzonder

Wat maakt een kerstgeschenk van Belevenissen nu zo bijzonder? Dat is niet zo moeilijk. Om te beginnen hoeft u zelf niet te kiezen wat u uw collega’s cadeau wilt doen. U geeft uw collega’s een algemene cadeaubon, waarmee ze zelf een keuze kunnen maken uit ons uitgebreide assortiment van 1001 belevenissen. Gewone belevenissen? Bijzondere belevenissen. Denkt u bijvoorbeeld aan een romantische brunch, of een romantisch diner. Dat zijn toch bijzondere gebeurtenissen die je je later nog herinnert. Maar er zijn ook spannender en avontuurlijker belevenissen. Wat te denken van paragliden? Of even zelf achter de stuurknuppel van een vliegtuig kruipen? Dit zijn maar een paar voorbeelden. Op onze website vindt u legio voorbeelden van bijzondere dagjes uit. 

In een bijzondere verpakking

Een ander aspect dat een kerstcadeau van Belevenissen.nl zo bijzonder maakt, is dat u de geschenkverpakking kunt personaliseren. Zo kunt u de giftbox in de huisstijl van uw bedrijf laten ontwerpen. En: u hoeft daar verder niets voor te doen. Wij maken de verpakking voor u. Ook bijzonder aan dit kerstpakket is dat het verzilverd kan worden op uw eigen pagina in onze webshop. Hier kunt u een persoonlijke bijzondere boodschap achterlaten voor uw collega’s in de vorm van een tekst, foto, of zelfs video. Met een kerstpakket van Belevenissen maakt u de kerstdagen extra bijzonder.

Neem direct contact op via zakelijk@belevenissen.nl of telefoonnummer 024 - 711 06 27 voor de mogelijkheden & een passende offerte. 

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?