Top 10 Sinterklaascadeaus voor Hem
menu 0 0

Sinterklaas: Cadeau Top 10 voor Hem

De populairste sinterklaascadeaus voor mannen zijn hier voor je verzameld. Kun je nog wel wat tips en ideeën gebruiken voor Sinterklaas? Cadeaus voor je man, vriend, vader, opa, broer, oom of neef vind je hier!

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

Overnachting, eten en een bezoek aan de kasteelruïne en steenkolenmijn

Ontdek ondergronds Valkenburg met overnachting

Valkenburg
(20)

Zijn jullie al eens in Valkenburg geweest? Valkenburg is een mooi en autheniek stadje in het zuiden van Limburg. Jullie overnachten hier samen in een prachtig viersterrenhotel en ontdekken de ondergrondse wereld van de stad. Valkenburg heeft veel bezienswaardigheden te bieden om jullie te vermaken! 

Overnachting, eten en een bezoek aan de kasteelruïne en steenkolenmijn

Lees verder
225,- voor 2 personen

Met de bus naar Berlijn, een stadstour en 9 vrije uren!

Een dagje Berlijn!

Diverse opstaplocaties
(1)

Breng een bezoek aan Berlijn. Een populaire, bruisende en gastvrije wereldstad met een rijke historie. Berlijn heeft alles: luxe winkelstraten, een rijke cultuur en een roerig verleden. Het is allemaal te veel om in één dag te bekijken, maar toch: je kunt in één dag Berlijn heel veel leuke en mooie dingen zien en doen!

Met de bus naar Berlijn, een stadstour en 9 vrije uren!

Lees verder
59,- 55,- per persoon

Rondleiding door de fabriek in Bremen, een lunch en rijden in een 4x4!

Bezoek de Mercedes-fabriek

Bremen (Duitsland)
(5)

Je bezoekt de prachtige autofabriek van Mercedes-Benz in Bremen. Na een heerlijke, exclusieve lunch krijg je een rondleiding door de fabriek. Je ontdekt in detail wat de auto's van Mercedes zo uniek maakt. Tot slot mag je in een terreinwagen mee op The Rock - met een 70% helling en 80% verloop.

Rondleiding door de fabriek in Bremen, een lunch en rijden in een 4x4!

Lees verder
149,- per persoon

Klauteren, klimmen, abseilen en je grenzen verleggen in Valkenburg!

Grot klautertocht

Valkenburg
(1)

Tijdens deze belevenis ontdek je de Fluweelengrot in Valkenburg wel op een heel bijzondere manier. Klimmend, klauterend en abseilend! Maak je klaar voor een spannende, uitdagende tocht die zich afspeelt in en om de kasteelruïne en het doolhof van vluchtgangen. Het verleggen van je grenzen staat centraal!

Klauteren, klimmen, abseilen en je grenzen verleggen in Valkenburg!

Lees verder
37,50 per persoon

Alle cadeaus bekijken
Twijfel, twijfel, twijfel...
Kun je niet kiezen? Laat de ontvanger zelf een keuze maken
Geef een waardebon cadeau

Sinterklaascadeau-ideeën voor mannen

Helaas maken mannen meestal geen verlanglijstjes voor de goedheiligman en kan het lastig zijn om een origineel sinterklaascadeau voor hem te kopen. Wij helpen graag met unieke cadeautips voor Sinterklaas en hebben hier de 10 beste ideeën voor sinterklaas voor hem. Er zijn avontuurlijke, sensationele, actieve, smakelijke of romantische belevenissen. Voor ieder type man sinterklaascadeaus die in de smaak vallen. Racen in een sportauto, wilde dieren spotten, een bier- of whiskyproeverij: je vindt hier meer dan genoeg inspiratie voor sinterklaas. Cadeautjes voor 5 december voor ieder budget, in veel verschillende thema’s.

Top 10 Sinterklaas: cadeau voor hem

Op deze pagina staat een top 10 van sinterklaascadeaus voor mannen. Het zijn cadeaus die in de smaak vallen bij veel mannen en wellicht geschikt zijn als cadeautje op 5 december voor je man, zoon, vader of opa!

Sint-cadeautjes voor ieder budget

Zoek je een klein sinterklaascadeautje voor een man van 5 euro, 10 euro, 15 euro of 20 euro? Bijvoorbeeld als schoencadeau of een surprise-cadeautje? Dat kan! Ze staan niet in deze top 10, maar als je alle cadeaus bekijkt, kun je daar belevenissen filteren op prijs en zo alle cadeaus van 20 euro of minder zien.

Surprise voor een man

Voor het bedrag waar je een surprise-cadeau van mag kopen, zijn vaak weinig bijzondere cadeaus te vinden. Wij hebben al leuke cadeaus vanaf 5 euro. En mocht je er echt niet uitkomen, dan kun je altijd nog een cadeaubon geven voor een belevenis naar keuze. Speciaal voor 5 december hebben we Sinterklaas-waardebonnen. Deze zijn een jaar geldig en online in te wisselen.

Persoonlijk sinterklaascadeau voor hem

Heb je een leuk sinterklaascadeau voor hem gevonden? Je bestelt de belevenis eenvoudig online en ontvangt deze in de vorm van een cadeaubon. De cadeaubon kan later verzilverd worden door de ontvanger op een moment dat het hem schikt. Je hoeft nu dus nog niets te plannen. Het bijzondere aan de waardebonnen is dat je er een persoonlijk bericht (of gedicht!) kan achterlaten voor de gelukkige. Wist je trouwens dat het dichten met Sinterklaas echt Nederlands is? Het begon als een kleine pesterij. Wanneer de boer de laatste oogst binnenhaalde, gaven de buren hem een ui of een aardappel met een plagend gedichtje erbij. Dat is de oorsprong van surprises en gedichten.

Het perfecte sinterklaascadeautje voor hem

Ben je het perfecte sinterklaascadeau voor hem nog niet tegengekomen? Kijk dan snel bij het complete aanbod aan cadeaus voor hem.

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?