• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0 0

Cadeaubon kopen? Geef een ervaring cadeau!

Heb je geen idee wat je nu weer cadeau moet geven en kun je nog wel wat tips gebruiken om iemand écht te verrassen? Belevenissen.nl heeft honderden originele cadeaubonnen!

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

Zweefvliegen of lekker UIT-eten...? Kies zelf een Dagje-UIT

Belevenis naar KEUZE

Diverse locaties in NL & BE
(4)

Met deze cadeaubon kan de ontvanger zelf een keuze maken. Van Indoor Skydiven tot romantisch overnachten... Het gekozen bedrag kan besteed worden aan ALLE belevenissen in Nederland & België.

Lees verder

Iemand ECHT verrassen met een nachtje weg?

Bijzondere overnachting naar keuze!

Diverse locaties in NL & BE

Slapen in een bedstee, in een stro-iglo of onder de sterren? Aan jou de keuze! De cadeaubon is er van 5 tot 1.000,-. Een leuk en origineel cadeau om te krijgen maar ook om (zomaar) te geven! 

Lees verder

Dineren op de mooiste locaties in Nederland!

Diner naar KEUZE

Diverse locaties in NL & BE

Met deze cadeaubon kan de ontvanger zelf een keuze maken uit de leukste diners in Nederland. Van dineren in een grot tot een culinaire treinreis. Aan jou de keuze! De cadeaubon is er van 5 tot 1.000,-. Een leuk en origineel cadeau om te krijgen maar ook om (zomaar) te geven!

Lees verder

Alle cadeaus bekijken

Cadeaubonnen voor de leukste dagjes uit & activiteiten

Je zoekt een origineel cadeau voor je vriendin, maar ze is nogal kieskeurig. Het is bijna Vaderdag, maar natuurlijk zegt je vader dat hij geen cadeau wil dit jaar. Een origineel verjaardagscadeau voor je vrouw wordt steeds lastiger na al die jaren samen. Binnenkort zijn je ouders 25 jaar getrouwd en ook daar hoort een cadeau bij! Het kan een hele opgave zijn om steeds weer een origineel cadeau te vinden. Belevenissen.nl begrijpt dat maar al te goed en heeft dé oplossing! Geef een cadeaubon voor een bijzonder(e) uitje of belevenis naar keuze; je geeft gegarandeerd een uniek cadeau om nooit te vergeten.

Cadeaukaart kopen als verjaardagscadeau

Of je nu een verjaardagscadeau voor je moeder, vriendin, collega, broertje, opa of oma zoekt, je hoeft er niet meer over na te denken. Met een digitale cadeaubon van Belevenissen.nl zit je altijd goed. Voor iedereen is er een originele cadeaukaart te vinden die in de smaak valt. Belevenissen.nl heeft honderden originele cadeaubonnen klaarstaan. Natuurlijk is de cadeaubon geschikt voor alle gelegenheden, van Valentijnsdag tot Vaderdag en van kerst tot een jubileum.

Cadeaubon kopen - sauna

Sauna en wellness is ‘hot’ tegenwoordig en daarom heeft Belevenissen.nl een aantal mooie sauna-arrangementen in het assortiment opgenomen. Overnacht bijvoorbeeld in een privé wellness of kies voor de liefdesovernachting met sauna of jacuzzi. Houd je van lekker actief bezig zijn? Ga dan wadlopen in Pieterburen en ontspan na de zwerftocht in het zwembad en de sauna. Je kunt de sauna-cadeaubon online kopen en later een datum prikken. 

Cadeaukaart kopen - diner 

Wie loopt er niet warm voor een heerlijk diner? Belevenissen.nl heeft de leukste dinerbon voor je op een rijtje staan. Heb je bijvoorbeeld wel eens gedineerd in het donker of in een rijdende historische trein?

Wil je een leuke cadeaubon kopen voor een diner, maar twijfel je over welke belevenis favoriet is van de ontvanger? Je kunt dan een diner cadeaubon online bestellen voor een diner naar keuze.

Gepersonaliseerde cadeaubon online bestellen

Een cadeaukaart afgezaagd? Nee hoor! Maak er een originele, leuke cadeaubon van door de bon te personaliseren met je eigen bericht en tover een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?