• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0 0

Het mooiste verjaardag kado heb je hier zo gevonden!

Op zoek naar een kado voor een verjaardag? Belevenissen.nl heeft de leukste verjaardagskado's voor jong en oud. Bekijk snel het originele aanbod kado's!

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

Maak een tandemvlucht en vlieg mee met een ervaren piloot!

Paragliding Introductieles

Sterksel (Eindhoven)
(45)

Voel je zo vrij als een vogel en maak samen met een ervaren instructeur een tandemvlucht met een paraglider. Je begint met een uitgebreide instructie. Daarna ga je de lucht in en maak je een tandemvlucht om nooit meer te vergeten!

Maak een tandemvlucht en vlieg mee met een ervaren piloot!

Lees verder

Op en top genieten in het prachtige Valkenburg!

Valkenburg Wellness Arrangement

Valkenburg
(16)

Kom lekker genieten van het mooie en rustgevende Valkenburg! Jullie gaan overnachten in de parel van Limburg en ontspannen in een van Nederlands grootste wellnesscentra. Na deze belevenis kunnen jullie er weer voor honderd procent tegenaan!

Op en top genieten in het prachtige Valkenburg!

Lees verder
179,- voor 2 personen

Klaar voor de start? Doe een sledehondentocht!

Rijden met sledehonden

Koningslust
(30)

Droom jij ervan om op reis te gaan naar Noorwegen en mee te doen aan een sledehondentocht? Dan is deze unieke belevenis iets voor jou. Je ervaart een echte sledehondentocht vanuit een vierwielkar die je zelf gaat besturen. Gaaf!

Klaar voor de start? Doe een sledehondentocht!

Lees verder

Voor de echte chocoladeliefhebber: maak en versier je eigen bonbons!

Workshop: Bonbons maken

Valkenswaard
(13)

Een bonbon, twee bonbons, drie bonbons? Je kunt maar geen genoeg krijgen van deze lekkernij! Maak de lekkerste bonbons, versier ze met de vrolijkste creaties en smullen maar. Voor de echte chocoholics onder ons: er mag gebodypaint worden!

Voor de echte chocoladeliefhebber: maak en versier je eigen bonbons!

Lees verder

Bewonder de Veluwe vanuit een vliegtuig!

Zelf vliegen boven de Veluwe

Teuge
(22)

Stap aan boord van een C172 en geniet van een mooie vlucht over de Veluwe. Samen met twee andere passagiers naar keuze vlieg je steeds hoger en hoger en voordat je het weet zit je hoog genoeg en wordt het tijd om zelf de touwtjes in handen te nemen!

Bewonder de Veluwe vanuit een vliegtuig!

Lees verder
115,- voor 3 personen

Zelf racen op circuit Assen, Zandvoort of Zolder!

Minicursus circuitracen

Diverse circuits NL/BE
(37)

Stap achter het stuur van een echte raceauto en race onder begeleiding van een professionele instructeur over het circuit. Je ervaart hoe het is om het gaspedaal helemaal in te trappen en vlak voor scherpe bochten vol in de remmen te gaan.

Zelf racen op circuit Assen, Zandvoort of Zolder!

Lees verder
159,- 129,- per persoon

Natuurtocht met lekkers door het mooie Giethoorn!

Rondvaart door Giethoorn!

Giethoorn

Ervaar de prachtige omgeving van Giethoorn vanuit een rondvaartboot. Na ontvangst met koffie, thee en appelgebak bij restaurant De Rietstulp vertrekken jullie onder begeleiding van een deskundige gids voor de rondvaart. De gids vertelt jullie alles over de historie, flora en fauna van deze schitterende omgeving.

Natuurtocht met lekkers door het mooie Giethoorn!

Lees verder
39,50 voor 2 personen

Ontdek paragliding en maak een tandemvlucht!

Tandemvlucht Paragliding

Omgeving Utrecht
(28)

Ervaar de ultieme vrijheid en beleef het vogelperspectief tijdens een tandemvlucht paragliden. Voor velen een éénmalige sensationele ervaring, voor anderen het begin van een grote passie. Nieuwsgierig? Probeer het zelf en vlieg mee met een ervaren KNVvL-gebrevetteerde tandempiloot!

Ontdek paragliding en maak een tandemvlucht!

Lees verder

Varend zeehonden kijken op de Oosterschelde!

Zeehondensafari

Bruinisse
(7)

Wie wil dat nu niet: even oog in oog met een lievelingsdier, zoals de zeehond. Hij in het water, of op een zandbank, en jij op een fijne boot. Tijdens deze leuke en ontspannende zeehondensafari van dik drie uur over de Oosterschelde ga je hopelijk veel zeehonden zien!

Varend zeehonden kijken op de Oosterschelde!

Lees verder

Rondvaart door één van de grootste havens van Rotterdam!

Rondvaart Europoort

Hoek van Holland

Tijdens een ontspannen en leerzame rondvaart van 90 minuten maak je kennis met het Rotterdamse Europoort gebied. Onderweg zie je verschillende industrieën, je komt schepen tegen die groter zijn dan een flatgebouw en misschien zie je zelfs wel zeehondjes!

Rondvaart door één van de grootste havens van Rotterdam!

Lees verder
17,50 per persoon

Alle cadeaus bekijken

BELEVENISSEN.NL: VOOR EEN ÉCHT LEUK VERJAARDAG KADO !

Als je op zoek bent naar een kado voor een verjaardag, dan kun je daar nu mee stoppen. Belevenissen.nl heeft speciaal voor jou alle belevenissen verdeeld in verschillende thema's en categorieën. Ga naar onze homepage, klik op het tabblad Cadeau Tips en daarna op de categorie Verjaardag. Daar vind je de leukste kado's voor een verjaardag!

Dat het aanbod kado's bij Belevenissen.nl enorm gevarieerd is moge duidelijk zijn. Wat ook belangrijk is, zijn de prijzen die er voor een verjaardag kado betaald moeten worden. Op Belevenissen.nl zijn verschillende prijsklassen te vinden en dat maakt dat klanten met zowel een klein budget als met een groot budget hier terecht kunnen voor het kopen van een verjaardag kado. Het leuke is dat er bij Belevenissen.nl niet alleen leuke en originele belevenissen te koop zijn, maar dat je deze ook kunt personaliseren. Voeg bijvoorbeeld een leuke foto en een originele tekst toe aan de kadobon van het verjaardag kado en jouw verjaardag kado wordt nóg unieker! 

Een verjaardag kado bestellen gaat bij Belevenissen.nl heel gemakkelijk en snel. Zodra je een kado verjaardag hebt gevonden duurt het nog maar enkele minuten voor je het kado al in huis hebt. Nadat de betaling is afgerond, ontvang je het verjaardag kado namelijk digitaal in jouw mailbox in de vorm van een kadobon. Je kunt de bon uitprinten en voorzien van een leuke kadoverpakking, maar je kunt het ook opsturen als je bijvoorbeeld zelf niet in Nederland woont en de jarige graag op zijn of haar verjaardag wilt verrassen met een leuk verjaardag kado! 

Heb je leuke ideeën voor een kado voor een verjaardag, die niet op de website staan? Stuur dan een e-mail naar info@belevenissen.nl en wie weet staat jouw verjaardag kado idee binnenkort ook online. Want Belevenissen.nl streeft ernaar om iedereen van een passend kado voor een verjaardag te kunnen voorzien!

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?