menu 0 0

Dagje Zoo Parc Overloon

25,-
voor 2 personen
Nergens goedkoper
Niet meer leverbaar
Ga naar alle cadeaus
  • Cadeaubon is 2 jaar lang geldig
  • Direct in huis — 100% digitaal
  • Gratis & onbeperkt omruilen
  • Gratis personaliseren
  • Nergens goedkoper
Altijd gratis omruilen

Dagje Zoo Parc Overloon

Dagje Zoo Parc Overloon

Overzicht

Beschrijving

Overloon Zoo is één van de meest natuurlijke dierentuinen van Nederland. De dieren in deze zoo leven allemaal in een natuurlijke omgeving, zonder ijzeren tralies of betonnen muren. Het park is 21 hectare groot waardoor elk dier een ruim leefgebied heeft!

Tijdens een bezoek aan het park in Overloon maak je een avontuurlijke reis langs alle dier- en plantensoorten. Je begint je tour bij het ZooRama, het overdekte gedeelte van het park. Geniet hier van een hapje en een drankje, voordat je aan het avontuur begint! Vanaf daar begin je aan Nature Trail 1. De eerste beestjes die je ziet zijn de kleine panda's. De boombewoners krijgen regelmatig jongen, dus let goed op of je een nog kleinere panda ziet! In het doorloopgebied Maidan zie je zwarte ooievaars, Maleisische tapirs, Himalaya glansfazanten en kropgazellen. Daarnaast heb je ook nog zeehonden en bijzondere Franse Quessant schapen. Beklim één van de uitkijkpunten en je kijkt over het gebied van de rendieren en de kraanvogels uit. In Cheetah County sta je oog in oog met het snelste landdier ter wereld! Loop de route verder en je komt langs apen, dwergnijlpaarden en flamingo's. Je komt nu uit op de Promenade, waar je even een pitstop kunt houden. Terwijl de ouders op het terras zitten, worden de kinderen vermaakt door één van de vele activiteiten, zoals een speeltuin, een poppenkastvoorstelling of de Beestenboelkar.

Vervolg de route door Overloon Zoo via Nature Trail 2. Daar begin je met Aziatische kleinklauwotters en baardapen en ga je via de ibissenvolière naar het Lemureneiland. Na de halfapen zijn de wasberen en de nieuwsgierige stokstaartjes aan de beurt. Nog niet genoeg van apen? Je vindt er ook dwergapen! Via de kapgieren en boomstekelvarkens kom je uit bij de vicuña’s en nandoes. Twee van de meest bijzondere bewoners van het park, zijn de twee reuzenmiereneters. Sla deze zeker niet over voordat je na een bezoek aan de kleurrijke papegaaien en zebramangoesten weer eindigt in de ZooRama!

Praktische informatie:
Zoo Parc Overloon
Stevensbeekseweg 21
5825 JB Overloon

Openingsdagen &-tijden:
Kijk op www.overloonzoo.nl voor de actuele openingstijden.

Praktische informatie

Locatie
Duur
Beschikbaarheid
Beschikbaarheid van exacte datums is niet bij ons bekend. Na aankoop van de bon kun je in overleg met de uitvoerende organisatie een datum afspreken.
Heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling:

op basis van 0 reviews
Er zijn helaas nog geen reviews. Schrijf als eerste een review

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?

Personaliseren
Voorbeeld cadeaubon
Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.

Zo werkt de cadeaubon

Direct geleverd

De cadeaubon wordt direct na bestelling verstuurd naar je e-mail inbox! De cadeaubon bied je de flexibiliteit om dat perfecte cadeau te sturen, direct naar de ontvanger en op de speciale dag zelf. En het is GRATIS.

Nergens goedkoper

We houden allemaal van waar voor ons geld en er is niets erger dan iets te vinden dat je ergens anders goedkoper hebt gevonden.

Zelf datum kiezen

Alle cadeaubonnen zijn 2 jaar lang geldig. De ontvanger kan zelf een datum kiezen en reserveren.

Personaliseren

Je kunt gratis een persoonlijk bericht toevoegen. Zo maak je je cadeau écht compleet.

100% flexibele vouchers

Weet je niet zeker welke ervaring zij het liefst hebben? Je hoeft je geen zorgen meer te maken! Al onze belevenissen zijn gratis inwisselbaar. Je kunt je cadeaubon zo vaak als je wilt gratis inwisselen. Zorg ervoor dat je ruilt vóór de vervaldatum van je cadeaubon!

Zo ziet de cadeaubon eruit

Locatie

Het adres waar de belevenis plaatsvindt, staat vermeld op de cadeaubon

Alle reviews: Dagje Zoo Parc Overloon

Gemiddelde beoordeling:

0
op basis van 0 reviews
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Alle reviews bekijken