RIJVAARDIGHEIDSTRAINING - Verbeter jouw stuurmanskunsten met deze training!
menu 0 0

Uitgebreide rijvaardigheidstraining

149,-
per persoon
Nergens goedkoper
Niet meer leverbaar
Ga naar alle cadeaus
  • Cadeaubon is 2 jaar lang geldig
  • Direct in huis — 100% digitaal
  • Gratis & onbeperkt omruilen
  • Gratis personaliseren
  • Nergens goedkoper
Altijd gratis omruilen

Uitgebreide rijvaardigheidstraining

Na deze rijvaardigheidstraining rijd jij nóg veiliger!

Verbeter jouw stuurmanskunsten tijdens deze spectaculaire antislip-cursus en rijvaardigheidstraining. Je mag het proberen in jouw éigen auto. Na deze leerzame belevenis kun jij iedere bocht perfect inschatten en rijd je nog veiliger dan voorheen!

Beschrijving

Deze unieke belevenis bevat:
- Koffie of thee met cake;
- Persoonlijke instructie en begeleiding;
- 5 praktijkoefeningen;
- Lunch;
- Aanvullende WA- en Cascoverzekering;
- Een alcoholvrije cocktail na afloop van de training;
- Certificaat van deelname.

Tijdens deze rijvaardigheidstraining verbeter je jouw stuurmanskunsten aan de hand van vijf praktijkoefeningen. Je mag de praktijkoefeningen ook doen in jouw eigen auto. De training is ontwikkeld om bestuurders bewust te maken van de risico's die het dagelijks verkeer met zich meebrengt. Je leert gevaarlijke situaties te herkennen, te vermijden en te beheersen. De nadruk ligt op het voorkomen van ongevallen. Na het volgen van de rijvaardigheidstraining ben jij beter in staat jouw rijsnelheid aan te passen aan de omstandigheden. Je auto is immers net zo veilig als je zelf rijdt.

Je wordt persoonlijk begeleid en ontvangt voldoende aandacht en oefentijd. Een instructeur begeleidt maximaal acht deelnemers. De oefeningen zijn zodanig ontwikkeld dat er geen extra slijtage plaatsvindt aan jouw auto of aan de banden. Je auto is aanvullend WA en Casco verzekerd gedurende de uitoefening van de diverse cursusonderdelen.

De absolute nummer één van schadeoorzaken in Nederland wordt veroorzaakt door manoeuvreerschades, hierover gaat dan ook de eerste opdracht. Voor- en achteruit manoeuvreren lijkt gemakkelijk. Tóch wordt met deze handeling veel schade gereden. Daarom ga je in het eerste onderdeel aan de slag met jouw stuur- en manoeuvreertechniek.

De volgende oefening maakt jou bewust van de relatie tussen snelheid en remafstand. Ondanks dat veel auto's met ESP en ABS zijn uitgerust, ligt de verantwoordelijkheid van voldoende afstand houden bij de bestuurder zelf. Middels LED verlichting in het wegdek wordt een rem en daarna een uitwijkteken naar links of rechts gegeven. Op deze manier ga jij proberen om een ongeval te vermijden.

Op het ruim zeventig meter lange epoxy glijvlak wordt duidelijk gemaakt wat een verdubbeling van de rijsnelheid doet met de remweg van een auto. Het onderdeel wordt uitgebreid met uitwijken van waterhindernissen die spontaan uit het glijvlak naar boven spuiten.

In de berm raken en verkeerd uitsturen is de oorzaak van veel ongevallen met vaak dodelijke afloop. Op een speciaal geprepareerd stuk asfalt voorzien van een glad glijvlak kun je oefenen doen om veilig uit de wegberm te sturen. Er is voldoende ruimte om veilig te laten zien wat er gebeurt bij te snel terugsturen naar de weg.

Het laatste onderdeel is de cirkel van Kamm. Op een grote ronde asfaltvlakte voorzien van een gladde rijstrook ervaar je de werking van een modern ESP systeem. Je wordt bewust gemaakt van de risico's van het rijden met een te hoge snelheid in relatie tot de omstandigheden.

Kortom: een erg leerzame en avontuurlijke dag!

Praktische informatie

Locatie
Lelystad
Bekijk op kaart
Duur
hele dag
Beschikbaarheid
na reservering
Beschikbaarheid van exacte datums is niet bij ons bekend. Na aankoop van de bon kun je in overleg met de uitvoerende organisatie een datum afspreken.
Heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling:

op basis van 0 reviews
Er zijn helaas nog geen reviews. Schrijf als eerste een review

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?

Personaliseren
Voorbeeld cadeaubon
Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.

Zo werkt de cadeaubon

Direct geleverd

De cadeaubon wordt direct na bestelling verstuurd naar je e-mail inbox! De cadeaubon bied je de flexibiliteit om dat perfecte cadeau te sturen, direct naar de ontvanger en op de speciale dag zelf. En het is GRATIS.

Nergens goedkoper

We houden allemaal van waar voor ons geld en er is niets erger dan iets te vinden dat je ergens anders goedkoper hebt gevonden.

Zelf datum kiezen

Alle cadeaubonnen zijn 2 jaar lang geldig. De ontvanger kan zelf een datum kiezen en reserveren.

Personaliseren

Je kunt gratis een persoonlijk bericht toevoegen. Zo maak je je cadeau écht compleet.

100% flexibele vouchers

Weet je niet zeker welke ervaring zij het liefst hebben? Je hoeft je geen zorgen meer te maken! Al onze belevenissen zijn gratis inwisselbaar. Je kunt je cadeaubon zo vaak als je wilt gratis inwisselen. Zorg ervoor dat je ruilt vóór de vervaldatum van je cadeaubon!

Zo ziet de cadeaubon eruit

Locatie

Lelystad

Het adres waar de belevenis plaatsvindt, staat vermeld op de cadeaubon

Alle reviews: Uitgebreide rijvaardigheidstraining

Gemiddelde beoordeling:

0
op basis van 0 reviews
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Alle reviews bekijken