LOWLAND PACK - Ervaringen - Reviews - Beoordelingen
menu 0 0

Rijden met sledehonden

1.6842 19 beoordelingen
85,-
per persoon
Nergens goedkoper
Niet meer leverbaar
Ga naar alle cadeaus
  • Een heel jaar lang geldig
  • Direct in huis — 100% digitaal
  • Gratis omruilen
  • Gratis personaliseren
  • Nergens goedkoper
Altijd gratis omruilen

Rijden met sledehonden

Lowland Pack Koningslust - Sledehonden rijden

Droom jij ervan om op reis te gaan naar Noorwegen en mee te doen aan een sledehondentocht? Dan is deze unieke belevenis iets voor jou. Je ervaart een echte sledehondentocht vanuit een vierwielkar die je zelf gaat besturen. Gaaf!

Overzicht

  • Ontvangst met koffie of thee en koek;
  • Kennismaking met de Siberische husky;
  • Lunch;
  • Tocht door het bos;
  • Afsluiting met een drankje.

Beschrijving

Sledehondentocht
Altijd al met een sledetocht mee willen doen? Je start met een introductie van de sledehondensport. Tijdens een presentatie maak je onder andere kennis met de geschiedenis van de sport. Na een duidelijke instructie over veiligheid en techniek ga je kennismaken met de husky’s en als je er klaar voor bent mag je gaan plaatsnemen op de vierwielkar die je zélf bestuurt!

Hou je vast!
De musher zal jou laten ervaren hoe fascinerend deze sport is, maar ook hoe hard deze bijzondere husky's kunnen rennen. Houd je maar goed vast! De sledehondentocht vindt plaats in de prachtige beboste natuur nabij Koningslust in Limburg.

Kortom: a once in a lifetime experience!

Goed om te weten:
- Deze unieke workshop gaat alleen door wanneer de buitentemperatuur onder de 15 graden celsius is. Bij 15 graden of hoger is het te warm voor de honden;
- Deze belevenis wordt aangeboden van 1 oktober tot en met 1 mei.

Praktische informatie

Locatie
Koningslust
Bekijk op kaart
Duur
6 uur
Beschikbaarheid
Maandag t/m zondag
Heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling:

op basis van 19 reviews
Geplaatst door Mieke

Pas op, LOWLAND PACK reageert nergens op!!! Boek hier NIET

Geplaatst door Jim kuin

Supertoffe unieke beleving

Geplaatst door JL

oplichters die Lowlandpack. Reservatie geannuleerd maar ze willen geen nieuwe dag aanbieden

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Personaliseren
Voorbeeld cadeaubon
Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.

Zo werkt de cadeaubon

Direct geleverd

De cadeaubon wordt direct na bestelling verstuurd naar je e-mail inbox! De cadeaubon bied je de flexibiliteit om dat perfecte cadeau te sturen, direct naar de ontvanger en op de speciale dag zelf. En het is GRATIS.

Nergens goedkoper

We houden allemaal van waar voor ons geld en er is niets erger dan iets te vinden dat je ergens anders goedkoper hebt gevonden.

Zelf datum kiezen

Alle cadeaubonnen zijn 1 jaar lang geldig. De ontvanger kan zelf een datum kiezen en reserveren.

Personaliseren

Je kunt gratis een persoonlijk bericht toevoegen. Zo maak je je cadeau écht compleet.

100% flexibele vouchers

Weet je niet zeker welke ervaring zij het liefst hebben? Je hoeft je geen zorgen meer te maken! Al onze belevenissen zijn gratis inwisselbaar. Je kunt je cadeaubon zo vaak als je wilt gratis inwisselen. Zorg ervoor dat je ruilt vóór de vervaldatum van je cadeaubon!

Zo ziet de cadeaubon eruit

Locatie

Koningslust

Het adres waar de belevenis plaatsvindt, staat vermeld op de cadeaubon

Alle reviews: Rijden met sledehonden

Gemiddelde beoordeling:

2
op basis van 19 reviews
5
2
4
1
3
0
2
2
1
14
Alle reviews bekijken
Geplaatst door Mieke

Pas op, LOWLAND PACK reageert nergens op!!! Boek hier NIET

Geplaatst door Jim kuin

Supertoffe unieke beleving

Geplaatst door JL

oplichters die Lowlandpack. Reservatie geannuleerd maar ze willen geen nieuwe dag aanbieden

Geplaatst door Marina

In een woord Geweldig. De hele dag buiten zijn en met de honden bezig zijn. Had ik ooit een hondenfobie dan is die nu helemaal weg. Het in uitspannen van de honden en tussendoor eten geven was erg leuk om te doen. Tussendoor nog barbecue en ervaringen uitwisselen met de deelnemers die al geweest waren. Ik verveelde me geen moment totdat ik zelf aan de beurt was. Wat een power en wat een mooi gezicht al die honden vlak voor je. Na zoveel bochtjes waren de honden duidelijk moe en mochten we bij aankomst weer meehelpen met uitspannen. De eigenaren waren zeer behulpzaam en sympathiek. Dankjewel. Top. N.B. Ik heb al veel reclame voor jullie gemaakt.

Geplaatst door K.J.

verschrikkelijke ervaring, wat je gaat doen is een beetje knuffelen en aaien en een paar minuten op een troosteloze kar zitten. Gratis is al te duur

Geplaatst door Krissie1990

Vandaag een gezellige dag gehad bij lowland pack, ivm. Corona is het programma iets ingekort, maar de fun is er niet minder om. Verwelkomen door de eigenaar, die duidelijk vol passie over zijn husky's praat. De Husky's die vol energie van zich laten horen, omdat ze weten dat ze mogen gaan doen wat ze graag doen. Een echte beleving, soms moet je even wachten, omdat anderen aan het rijden zijn, maar in die tussentijd kun je de andere honden aaien en vragen stellen, waar je altijd vriendelijk antwoord op krijgt. De rit zelf is erg leuk en uitdagend en smaakt vooral naar meer. Een geweldige organisatie die zich met hart en ziel inzet voor de Siberische husky. Bedankt voor de mooie dag.

Geplaatst door Suze

Een afknapper. De ‘belevenis’ is van 10 tot 16.00 uur. Je bent 15 min op de kar aan het rijden en verder wachten op wat er verder komen gaat? Daarbij ben ik en nog iemand anders gebeten door een Huskie. Ik had aangegeven dat hij naar mij hapte maar ik moest hem toch maar aanspannen. Dat deed ik dan maar en werd ik flink in mijn arm gebeten( en mijn jas stuk). De reactie van de eigenaar  was heel lauwtjes, als er geen bloed is te zien was het niet zo schokkend...Waarom waarschuw je de mensen niet van te voren vroeg ik aan hem. Geen reactie op gekregen dus vandaar dat ik dit plaats, dan worden mensen wel gewaarschuwd van te voren

Geplaatst door PJB

Smerige arrogante man van lowland pack. Mails worden kortaf beantwoord en je kunt gewoon geen reservering maken. Zo ga je niet om met klanten.

Geplaatst door van benthum

man van lowlandpack is een verschrikkelijke en asociale man, absurd.

Geplaatst door M.v.J

Ik krijg nog geld van lowland pack. Verleden een reservering gemaakt en geannulleerd maar nog steeds geen geld terug. Ze vroegen me om een doktersverklaring. Hoe durven ze zoiets persoonlijks te vragen.

Geplaatst door Niet doen!

oplichters die lowlandpack. Ze hebben gewoon aangegeven dat wij de sledehondentocht gedaan hebben terwijl we helemaal niet zijn geweest. Pas op allemaal

Geplaatst door Jan en Sanne

Normaal plaatsen wij geen recensies, maar nu willen mensen toch waarschuwen voor Lowland Pack. Ben voorzichtig met reserveren, indien gereserveerd en je wil het tijdstip verplaatsen ben je je geld kwijt. Wij hebben i.v.m. verkoudheidsklachten moeten afzeggen in een periode dat de overheid inzake het coronavirus vraagt om thuis te blijven bij dergelijke symptonen. We hebben aangeboden om zelfs nog 20% van de kosten extra te betalen als we een datum op een later tijdstip konden overeenkomen. Ook hieraan wordt niet meegewerkt. Tijdens telefonisch contact met Lowland Pack deze ochtend werd zelfs de telefoon opgegooid. Jammer dat we op zo'n manier worden behandeld. Tickets waren door Lowland Pack ook al eerder bij belevenissen.nl ingediend en uitbetaald dan de activiteit heeft plaatsgevonden. Het lijkt ons een mooie belevenis, maar niet bij Lowland Pack, ben gewaarschuwd.

Geplaatst door Hans Stuurman

Er is nog helemaal geen tocht geweest. Deze staat voor 27 april gepland , mits het weer goed is.Dus erg voorbarig om nu al een review te schrijven. Hoop tzt wel een review te schrijven

Reactie van Belevenissen.nl

Beste Hans,

Dank voor je bericht.

Lowland Pack heeft bij ons aangegeven dat je al reeds bent geweest en de belevenis hebt uitgevoerd. Wij gaan ze hierop aanspreken! Je cadeaubon hebben wij weer opengesteld. 

Met vriendelijke groet,


Team webcare Belevenissen.nl 

Geplaatst door Cindy

als dierenvriend zeg ik: LowlandPack doet aan dierenleed. Ik hoop dat zulke "activiteiten" heel snel stoppen.

Geplaatst door C.K.

honden zijn super lief maar de begeleiding is treurig.

Geplaatst door Kim

was het geld niet waard

Geplaatst door Marcel

lowland pack is heel moeilijk te bereiken. geen reactie telefonisch en via de mail. Uiteindelijk een reservering kunnen maken. Materiaal is heel erg verouderd. Veel te veel mensen voor zo een activiteit op 1 dag (ze zijn alles aan het uitmelken). Je staat 90% van de tijd stil. Ga iets anders doen want dit is het niet waard

Geplaatst door Monique Stolker

De inleidende en afsluitende presentatie waren inhoudelijk niet interessant voor de deelnemers: geen relevante info. De belevenis op zich (met de honden op stap) was erg leuk; maar daarvoor hebben we wel bijna drie uur gewacht voordat we aan de beurt waren voor een rondje van max 10-15 min. Het was een koude dag en dan is het jammer dat de koffie om 13.00 uur al op is. Prijs is veel te hoog voor wat je er voor krijgt.

Geplaatst door Kimmy Rex

Ik vind het allemaal een beetje duur voor wat je krijgt