BEZOEK PALEIS SOESTDIJK - een onvergetelijke belevenis!
menu 0 0

Bezoek aan Paleis Soestdijk

4.0000 25 beoordelingen
12,50
per persoon
Nergens goedkoper
Tijdelijk niet leverbaar
Ga naar alle cadeaus
  • Cadeaubon is 2 jaar lang geldig
  • Direct in huis — 100% digitaal
  • Gratis & onbeperkt omruilen
  • Gratis personaliseren
  • Nergens goedkoper
Altijd gratis omruilen

Bezoek aan Paleis Soestdijk

Beleef het verhaal van Paleis Soestdijk!

Bezoek Paleis Soestdijk en de tuin en beleef het verhaal van het paleis en de laatste bewoners: prins Bernhard en prinses Juliana. Medewerkers staan je graag te woord om het verhaal van het paleis tot leven te brengen. Na afloop wandel je natuurlijk door de prachtige tuin! 

Overzicht

Beschrijving

Deze unieke belevenis omvat:
- Toegang tot het paleis en de paleistuin;
- Inclusief eventuele tentoonstellingen en/of rondleidingen.

Paleis Soestdijk
Altijd al afgevraagd hoe prins Bernhard en prinses Juliana leefde in de 17e eeuw? Ga dan een dagje op bezoek bij het Paleis Soestdijk! Een bezoek aan Paleis Soestdijk is een unieke belevenis! Je bezoek voert vooral door het officiële- en eveneens oudste gedeelte van het paleis: de representatieve stijlkamers. Ook zie je enkele privé vertrekken van de laatste bewoners prins Bernhard en prinses Juliana: het woon- en werk Paleis, waar zij zo'n 70 jaar hebben gewoond. 

Het bezoek
De originele sfeer is zoveel mogelijk behouden gebleven en de mensen van Paleis Soestdijk staan je graag te woord met vele anekdotes om het verhaal van het paleis tot leven te brengen. Na afloop maak je natuurlijk een wandeling door de Engelse landschapstuin, die ieder jaargetijde weer een compleet andere sfeer op weet te roepen. In de Oranjerie, waar vroeger de palmen en sinaasappelbomen overwinterden, kun je tenslotte terecht voor een lekker hapje en een drankje.

Kortom: Beleef het verhaal van paleis Soestdijk zelf!

Praktische informatie

Locatie
Duur
Hele dag
Beschikbaarheid
Vrijdag t/m zondag
Beschikbaarheid van exacte datums is niet bij ons bekend. Na aankoop van de bon kun je in overleg met de uitvoerende organisatie een datum afspreken.
Heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling:

op basis van 25 reviews
Geplaatst door Anneke

Op dinsdag 3 januari kregen wij een rondleiding van een hele vriendelijke meneer die heel veel kon vertellen over het paleis en vooral over Anna Pawlowna. Geweldig boeiend. Helaas werd er in de keuken een meisje ziek en hebben wij deze meneer niet kunnen bedanken. Bij deze, bedankt voor uw fijne rondleiding.

Geplaatst door Wilma K

Als je in de buurt bent dit Paleis zeker bezoeken, mooie tuin erbij en paleis is oud en gedateerd maar toch heeft het wat. Mooie kamers met mooie spullen..

Geplaatst door Darlien De Pooter

De prijs is wel hoog maar voor wie koningin Juliana nog meegemaakt heeft of Geintereseerd is in de geschiedenis van ons koninklijk huis is de rondleiding door het huis zeker de moeite waard

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?

Personaliseren
Voorbeeld cadeaubon
Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.

Zo werkt de cadeaubon

Direct geleverd

De cadeaubon wordt direct na bestelling verstuurd naar je e-mail inbox! De cadeaubon bied je de flexibiliteit om dat perfecte cadeau te sturen, direct naar de ontvanger en op de speciale dag zelf. En het is GRATIS.

Nergens goedkoper

We houden allemaal van waar voor ons geld en er is niets erger dan iets te vinden dat je ergens anders goedkoper hebt gevonden.

Zelf datum kiezen

Alle cadeaubonnen zijn 2 jaar lang geldig. De ontvanger kan zelf een datum kiezen en reserveren.

Personaliseren

Je kunt gratis een persoonlijk bericht toevoegen. Zo maak je je cadeau écht compleet.

100% flexibele vouchers

Weet je niet zeker welke ervaring zij het liefst hebben? Je hoeft je geen zorgen meer te maken! Al onze belevenissen zijn gratis inwisselbaar. Je kunt je cadeaubon zo vaak als je wilt gratis inwisselen. Zorg ervoor dat je ruilt vóór de vervaldatum van je cadeaubon!

Zo ziet de cadeaubon eruit

Locatie

Baarn

Het adres waar de belevenis plaatsvindt, staat vermeld op de cadeaubon

Alle reviews: Bezoek aan Paleis Soestdijk

Gemiddelde beoordeling:

4
op basis van 25 reviews
5
6
4
14
3
4
2
1
1
0
Alle reviews bekijken
Geplaatst door Anneke

Op dinsdag 3 januari kregen wij een rondleiding van een hele vriendelijke meneer die heel veel kon vertellen over het paleis en vooral over Anna Pawlowna. Geweldig boeiend. Helaas werd er in de keuken een meisje ziek en hebben wij deze meneer niet kunnen bedanken. Bij deze, bedankt voor uw fijne rondleiding.

Geplaatst door Wilma K

Als je in de buurt bent dit Paleis zeker bezoeken, mooie tuin erbij en paleis is oud en gedateerd maar toch heeft het wat. Mooie kamers met mooie spullen..

Geplaatst door Darlien De Pooter

De prijs is wel hoog maar voor wie koningin Juliana nog meegemaakt heeft of Geintereseerd is in de geschiedenis van ons koninklijk huis is de rondleiding door het huis zeker de moeite waard

Geplaatst door Lucy Kuizenga

Mooie stijlkamers en tentoonstelling beleefd. Kun je prima een dagje rondlopen en ontspannen

Geplaatst door Ronald V

Een oud maar schitterend pand en tuin

Geplaatst door Nathalie van Beringen

Paleis Soestdijk doet me denken aan koningin Juliana, Tijdens haar verjaardagen stond ze met haar gezin op de trappen van het bordes. Toch mooi om dit paleis een keer van binnen te zien

Geplaatst door Mart de Jong

Was een en al genieten hoor. Paleis Soestdijk en de paleistuinen , die schitterend zijn aangelegd , nodigen uit voor een wandeling.

Geplaatst door Loon S

Ik vond de ruimtes een beetje kaal en eenvoudig, tuinen wel heel mooi onderhouden!

Geplaatst door Lisette Haars

Wie de kans krijgt alsnog dit paleis te bezoeken moet die kans niet voorbij laten gaan. Het is overigens ook prettig wandelen in de tuinen en goed vertoeven (eten en drinken) in de Orangerie.

Geplaatst door Henk cuijpers

Ik vond het paleis vooral goed onderhouden en er erg mooi uitzien in het zonnetje (:

Geplaatst door Debbie Onkelinx

Leuk om dit te zien. We hadden ook een prima rondleiding erbij. Prima uitje voor 2 voor een goedkoop cultureel prijsje

Geplaatst door Peter Herman

erg mooie tuinen. Zou er zelf niet willen wonen maar heel mooi om de geschiedenis van dit paleis te bewonderen.

Geplaatst door Heidi

Paleis Soestdijk is een echte aanrader als het om een cultureel bezoek gaat. Een rondleiding door het paleis met een gids is een must om van alles over het verleden van Nederland en het koninklijk huis te weten te komen. Het is heel bijzonder om in de werkkamers van Prins Bernard en Prinses Juliana te staan. En zo zijn er tal van bijzondere plaatsen met een groot verhaal en verleden. Een aanrader voor iedereen die van cultuur houdt!

Geplaatst door rutger zwaan

Mooi paleis. In de tuin van het paleis kun je lekker wandelen. Mooie omgeving. Plekjes genoeg om even te zitten en te genieten van het uitzicht

Geplaatst door Marina L.

We vonden het erg leuk om Paleis Soestdijk, wat we natuurlijk allemaal van vroeger kennen van het defilé op Koninginnedag. Bijzonder om te zien dat het paleis enerzijds pracht en praal uitstraalt en dat Bernhard en Juliana anderzijds redelijk sober leefden in hun woon/werkvertrekken.

Geplaatst door Hijn

Wanneer je 40+ ben en je de Koninginnedag van Juliana kunt herinneren is het bezoek leuk. Ik heb mij altijd afgevraagd hoe de Koningin woont als kleine . Niet dat je precies te weten komt over hoe het was. Maar deze kleine indruk + wat fantasie kom je een heel eind. De moeite waard maar niet heel spectaculair. Wat mij op viel is dat het paleis eigenlijk helemaal niet zo luxe was. 

Geplaatst door sébastian

wat een enorm groot paleis. Heeft wel veel mooie kamers om te bekijken hoe ze daar vroeger leefden..

Geplaatst door Maichael

Nu voor het eerst in het paleis, wat eenvoudig van opzet is, ook is niet alles te zien bv de verdiepingen boven ook de badkamer(s) zijn niet opgenomen in de rondleiding. De rondleidingen zowel in de tuin als het paleis zijn goed verzorgd en informatief. Daarna op eigen houtje nogmaals door het paleis gelopen en ook toen werd je alsnog door de suppoosten op bepaalde aspecten gewezen.

Geplaatst door Sandra

Zeer indrukkwekkend dagje gehad in het grote grote paleis. en even lekker hapje bijgepakt bij de orangerie

Geplaatst door J. Blom

Zeer goede rondleiders en mooie tuin. prima om te bezoeken vind ik

Geplaatst door Tess

Mooi gebouw en mooi park eromheen. Lekker gegeten bij orangerie.

Geplaatst door vandenbelt

Leuk om te ervaren hoe de koninklijke familie daar heeft gewoond.

Geplaatst door Wiebe

De dame die er werkte kon op een boeiende manier alles uitleggen. Ook de tuinen zijn erg mooi! Een bezoek zeker waard!

Geplaatst door Madeleine

Het park met paleis en oranjerie is prachtig. De officiële kamers zijn volledig gemeubileerd alleen de werk- en een paar persoonlijke kamers niet. Je krijgt een klein beetje de indruk hoe het wonen daar was. Niet echt luxueus meer jaren 50. Je kan duidelijk zien dat er tig jaren niets aan onderhoud gedaan is.

Geplaatst door Ruben van der Voorst

prachtige tuin en een interessante rondleiding door het paleis. Daarna kon je op eigen gelegenheid nog door het paleis lopen. Kortom was zeker de moeite waard en leuk om het paleis eens van binnen te zien.