BELEVENISSEN GEZICHTS-, HALS- EN NEKZONE MASSAGE
menu 0 0

Gezichts-, hals- en nekzone massage

50,-
per persoon
Nergens goedkoper
Tijdelijk niet leverbaar
Ga naar alle cadeaus
  • Cadeaubon is 2 jaar lang geldig
  • Direct in huis — 100% digitaal
  • Gratis & onbeperkt omruilen
  • Gratis personaliseren
  • Nergens goedkoper
Altijd gratis omruilen

Gezichts-, hals- en nekzone massage

Belevenissen Gezichts-, hals- en nekzone massage

Wil je heerlijk genieten van een ontspannende gezichts-, hals- en nekzone massage? Met de verzorgende producten vol vitamines en mineralen van Ariane Inden wordt deze massage optimaal benut! Laat je verwennen met dit optimaal ontspannende arrangement! Je waant je in een wereld van ontspanning en luxe met deze heerlijke behandeling!

Beschrijving

Deze unieke belevenis bevat:
- Gericht en specialistisch huidadvies op basis van 48 huidtypen, dat je na afloop mee krijgt in een persoonlijke Perfect Skin Schedule;
- Gezichts-, hals- en decolleté massage;
- Op de huid afgestemde werkstoffen, emulsies en crèmes;
- Totaal benodigde tijd: 20 min. in de salon en 30 min. in de winkel.

Gezichts-, hals- en decolleté behandeling met massage bestaande uit: een reinigingstreatment van 20 minuten (reiniging, warmtewerking, scrub), onzuiverheden verwijderen, epileren, huidverjongingsbehandeling, speciaal op jouw huid afgestemd masker, speciale oogzone behandeling en heerlijke gezichts-, hals- en decolleté massage. Voor een mooie, egale, jongere en vernieuwende huid en ultieme ontspanning. Uitgebreid huidverzorgingsadvies aan de hand van het Perfect Skin Schedule.

Na afloop word je ontvangen als VIP aan de Beauty Boost Bar. Hier kom je alles te weten over huidverzorging, make-up en meer! Schuif als VIP bij ons aan de Beauty Boost Bar aan en onderga onder het genot van een kopje koffie of thee uitgebreid advies over alles op het gebied van cosmetica. Wanneer je plaats neemt aan de Beauty Boost Bar worden jouw huidresultaten gemeten en krijg je uitgebreid uitleg over de perfecte verzorging voor jouw huid. Op basis daarvan vult de Ariane Inden Specialist samen met je het persoonlijke Perfect Skin Schedule in, op basis van 48 verschillende huidtypen. Vervolgens beleef je op het gebied van make-up de magie van de juiste nuances van subtiele kleuren op jouw eigen gezicht. Je ervaart hoe de trends, nieuwtjes en kleuren van het komende seizoen je nog meer doen stralen! Creëer na afloop jouw mooiste look samen met de Ariane Inden Specialist. Laat je verwennen met dit optimaal ontspannende arrangement! Je waant je in een wereld van ontspanning en luxe met deze heerlijke behandeling.

Deze belevenis is beschikbaar in de volgende plaatsen: Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Bussum, Delft, Den Haag, Deurne, Dordrecht, Dwingeloo, Eindhoven, Heemstede, Heerenveen, ’s-Hertogenbosch, Hillegom, IJsselstein, Nijmegen, Noordwijkerhout, Roermond, en Sittard.

Praktische informatie

Locatie
Op diverse locaties in Nederland
Bekijk op kaart
Duur
50 minuten
Beschikbaarheid
Na reservering
Beschikbaarheid van exacte datums is niet bij ons bekend. Na aankoop van de bon kun je in overleg met de uitvoerende organisatie een datum afspreken.
Heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling:

op basis van 0 reviews
Er zijn helaas nog geen reviews. Schrijf als eerste een review

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?

Personaliseren
Voorbeeld cadeaubon
Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.

Zo werkt de cadeaubon

Direct geleverd

De cadeaubon wordt direct na bestelling verstuurd naar je e-mail inbox! De cadeaubon bied je de flexibiliteit om dat perfecte cadeau te sturen, direct naar de ontvanger en op de speciale dag zelf. En het is GRATIS.

Nergens goedkoper

We houden allemaal van waar voor ons geld en er is niets erger dan iets te vinden dat je ergens anders goedkoper hebt gevonden.

Zelf datum kiezen

Alle cadeaubonnen zijn 2 jaar lang geldig. De ontvanger kan zelf een datum kiezen en reserveren.

Personaliseren

Je kunt gratis een persoonlijk bericht toevoegen. Zo maak je je cadeau écht compleet.

100% flexibele vouchers

Weet je niet zeker welke ervaring zij het liefst hebben? Je hoeft je geen zorgen meer te maken! Al onze belevenissen zijn gratis inwisselbaar. Je kunt je cadeaubon zo vaak als je wilt gratis inwisselen. Zorg ervoor dat je ruilt vóór de vervaldatum van je cadeaubon!

Zo ziet de cadeaubon eruit

Locatie

Op diverse locaties in Nederland

Het adres waar de belevenis plaatsvindt, staat vermeld op de cadeaubon

Alle reviews: Gezichts-, hals- en nekzone massage

Gemiddelde beoordeling:

0
op basis van 0 reviews
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Alle reviews bekijken