Stand Up Paddling
menu 0 0

Stand Up Paddling

Geplaats op 20-01-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image

De nieuwste trend op gebied van watersport zal deze zomer hoogstwaarschijnlijk het stand-up paddling zijn. Deze Koninklijke Hawaiiaanse sport is een nieuwe rage aan het worden en op dit moment werelds snelst groeiende watersport.

Deze sport werd al door de oude Hawaiianen beoefend, maar is in de vergetelheid geraakt om pas weer in de jaren 50/60 van de vorige eeuw boven te komen drijven. De beachboys van Waikiki zagen de peddels als hulpinstrument, die ze gebruikten tijdens het lesgeven aan toeristen om bij hen in de buurt te blijven.

Het beoefenen van stand-up paddling, oftewel “suppen”, gaat er om dat je op het grote surfboard je balans houdt en met de peddel vaart maakt. Dankzij de snelheid laat je geen golf, groot of klein, onbenut. Het is een ideale manier om toch het heerlijke surfgevoel te ervaren op golfloze dagen.

Ben je benieuwd naar deze vergeten watersport en lijkt het je wel wat om ook een trendsetter te zijn? Bestel dan nu deze cadeaubon om het “suppen” onder de knie te krijgen tijdens de twee uur durende ontmoeting met stand-up paddling in Vrouwenpolder,Zeeland. Of geef deze cadeaubon aan een vriend, ben je zeker weten origineel!

Kijk op de site voor de actuele beschikbaarheid van alle belevenissen.

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.