Stedentrip met unieke overnachting
menu 0 0

Stedentrip met unieke overnachting

Geplaats op 18-09-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image


Ben je op zoek naar een leuke stedentrip en wil je een keer wat anders? Kom dan naar Maastricht en overnacht in een scheepshut!

In de haven ligt een prachtig schip uit 1916, volledig gerestaureerd en van alle gemakken voorzien. Bij aankomst onvangen jullie een welkomstpakket met allerlei informatie over de stad en een welkomstdrankje. Dan word het tijd de stad te gaan ontdekken! Maastricht is zeer geschikt om uitgebreid te gaan shoppen of te gaan genieten van het echte bourgondische leven. Struin door de straatjes en ga op zoek naar een gezellig café waar je de heerlijkste wijnen kan drinken en het lekkerste eten kan proeven. Maar Maastricht biedt nog veel meer, zoals ontspannen in Thermae 2000 of een gokje wagen in het Holland Casino in Valkenburg. De volgende morgen worden jullie wakker met de geur van het uitgebreide kapiteinsontbijt.

Voor iedereen is er wel wat te doen in Maastricht. Ontdek het zelf, tijdens een originele city trip naar Maastricht met een overnachting in een scheepshut!

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.