GPS-horloge voor kinderen
menu 0 0

GPS-horloge voor kinderen van One2track

Geplaats op 28-08-2020 in Cadeau-inspiratie
blog image

Altijd weten waar je kinderen zijn en ze direct kunnen bereiken? Dat is mogelijk met het GPS-horloge van One2track en de bijbehorende app. Of ze met andere kinderen buiten spelen, een dagje weg zijn met familie of even aan je aandacht zijn ontsnapt: met deze superhandige gadget weet jij binnen no-time waar je kinderen uithangen. Wij hebben de Connect Move uitgebreid getest en delen de testresultaten graag met jullie! 

Wat is een GPS-horloge & -telefoon?

Ja, je leest het goed, de Connect Move van One2track is eigenlijk een horloge, een telefoon en GPS-tracker in één. Voordat we de testresultaten delen, is het handig om te weten wat deze bijzondere gadget volgens de makers zou moeten kunnen. De functies:

• Bellen en gebeld worden;
• GPS- & wifi-positionering;
• GPS-tracker;
• 100% prepaid;
• SOS-functie.

En nog een aantal gebruiksvoordelen:
• Volledig Nederlands;
• Eenvoudige installatie uit Google Playstore en Appstore;
• Stof-, zand- en dompelwaterdicht;
• Meerdere horloges tegelijkertijd volgen;
• Betrouwbaar en veilig datamanagement.

Een opvallend feitje: tot een paar maanden geleden had de Connect Move nog een extra functie. Afluisteren op afstand. Dat bleek vaak voor andere doeleinden gebruikt te worden (het afluisteren van leraren of andere ouders bijvoorbeeld) en is dan ook niet meer beschikbaar.

De testresultaten

Uiteraard heeft een collega mét kinderen dit GPS-horloge getest. Hij nam de gadget twijfelend aan. Benieuwd naar zijn reactie na een paar weken? Lees snel verder!

Levering

De Connect Move wordt geleverd in een prachtig doosje. Als cadeauspecialist missen we de optie om het product te laten inpakken als cadeautje met een persoonlijke boodschap. Dat wordt vaak erg gewaardeerd door de ontvanger!

Installatie

De installatie was niet ingewikkeld: appeltje eitje! Aan de hand van een duidelijk instructieboekje is het zo gepiept. Helemaal handig, het horloge wordt geleverd inclusief simkaart.

Functies

In eerste instantie leek het GPS-horloge niet nauwkeurig te zijn wat betreft de locatie. Op dat moment was de locatie ook niet nauwkeurg. Na één telefoontje met One2Track bleek het product zelflerend te zijn. Na intensief testen was de locatie tot op een paar meter nauwkeurig.

Erg fijn als het eten klaar is en je kind moet naar binnen komen, maar is ergens buiten aan het spelen met vriendjes van school: je kan gewoon even bellen! Met een druk op de knop kan je kind opnemen en is er een directe verbinding. Via de app kun je 10 telefoonnummers in het horloge zetten. Je kind kan kiezen via touchscreen wie gebeld wordt of een bericht krijgt.

O ja, ook handig, met de Nederlandse One2track-app kunnen alle functies van het horloge op afstand bediend worden. Saboteren gaat dus niet, ook als je kind wat ouder is.

Conclusie

Onze collega was, zoals we zeiden, wat sceptisch over het GPS-horloge. We waren dus allemaal erg benieuwd naar hoe de gadget hem was bevallen. Nou, komt ‘ie: na een paar weken testen wilde hij het GPS-horloge eigenlijk helemaal niet meer afstaan. Hij, en zijn vrouw, zijn helemaal overtuigd van de Connect Move na een paar drukke, maar toch veel meer ontspannen weken met de kids! In een steeds drukker wordende wereld is het toch handig dat je altijd iets bij je hebt om je kinderen op te sporen.

Geïnteresseerd geraakt? Profiteer tot 18 september 2020 van de back2school-actie van One2track. Je krijgt 10% korting met kortingscode: Back2school. 

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.