• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0 0

Dinner in the dark

Geplaats op 07-04-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image

Om je heen is het volledig zwart, geen lichtstraaltje, geen schaduwen. Met je vork prik je voorzichtig in een ondefinieerbaar iets…wat zal dat toch zijn? Kip? Zalm? Rund? Uiterlijk, als je de vork in de richting van je mond hebt gevoerd en geproefd hebt, weet je, wat er op je bord ligt.

Bij het dinner in the dark in Amsterdam zijn al je zintuigen vereist: In het pikkedonker krijg je een vier gangen diner geserveerd, waarbij je volledig op je smaak, gehoor, en gevoel moet vertrouwen. In het donker word je bijgestaan door onze vriendelijke bediening. Alle obers hebben een visuele beperking waardoor ze prima zonder licht kunnen bedienen en weten hoe het is om niets te kunnen zien. Het team bestaat uit vakmensen die dankzij hun beperking garant staan voor een diner om nooit te vergeten.

Tijdens een lekker drankje in de verlichte lounge aan het begin van de avond kun je eerst rustig een keuze maken uit de menu’s. Aansluitend word je begeleid naar de donkere eetzaal waar je dinner in the dark belevenis echt begint. Eigenlijk is alles zo zoals je het kent, alleen werkt het in het donker totaal anders. Aan tafel begint dan de eerste uitdaging: neem je glas in de hand en probeer met je tafelgenoot te proosten.

Jullie ober serveert het vier-gangen menu, dat je in de juiste zin van het woord over de tong kan laten gaan: bij elke hap stel je jezelf opnieuw de vraag: zoet of zout? Vis of vlees? Hard of zacht? Probeer het uit…

Het beste is om de avond in Amsterdam lekker op zijn beloop te laten gaan en je te laten verrassen door de gerechten van onze chef. De bijpassende wijnen laten iedere gang tot zijn recht komen en is een heerlijke aanvulling op uw avond.

Beleef een culinaire uitdaging en verscherp je zinnen in uren vol duisternis!

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.