• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0 0

Geef een mooie belevenis als afscheidscadeau!

Op zoek naar een origineel afscheidscadeau? Op Belevenissen.nl vind je de leukste belevenissen die geschikt zijn als afscheidscadeau. Dat is pas een mooi cadeau!

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

Maak de lekkerste sushi voortaan zelf!

Workshop: Sushi maken

Amsterdam & Den Haag
(18)

Ben jij fan van de Japanse keuken, maar heb je geen idee hoe je sushi moet bereiden? Dan is deze workshop iets voor jou. Je leert verschillende soorten sushi maken onder het genot van een glaasje saké. Extra leuk: je mag de sushi direct proeven!

Maak de lekkerste sushi voortaan zelf!

Lees verder

Klaar voor de start? Doe een sledehondentocht!

Rijden met sledehonden

Koningslust
(30)

Droom jij ervan om op reis te gaan naar Noorwegen en mee te doen aan een sledehondentocht? Dan is deze unieke belevenis iets voor jou. Je ervaart een echte sledehondentocht vanuit een vierwielkar die je zelf gaat besturen. Gaaf!

Klaar voor de start? Doe een sledehondentocht!

Lees verder

Wees voor even een koning(in) in de lucht!

Koninklijke rondvlucht

Teuge
(13)

Bestuur nu zelf een vliegtuig en geniet van de prachtige tuinen van paleis 't Loo. Jullie begeven je voor even in koninklijke sferen! De vlucht zal ongeveer twintig minuten duren en daarna kunnen jullie heerlijk rondwandelen in de mooie tuinen.

Wees voor even een koning(in) in de lucht!

Lees verder
145,- 135,- voor 2 personen

Met een Ferrari 360 Modena de weg op!

Rijd zelf in een Ferrari

Diverse locaties
(24)

Welke man droomt er nu niet van? Lekker scheuren in een Ferrari, voor één dag weer een kind zijn. Dit is je kans om in de Ferrari 360 Modena te rijden en binnen 4,3 seconden 100 km/u te bereiken...

Met een Ferrari 360 Modena de weg op!

Lees verder

Onder leiding van een ludiek typetje, leer je de lekkerste Bossche bol te maken!

Workshop: Bossche bollen maken

Den Bosch
(27)

Wil jij alles weten over dit heerlijke, met slagroom gevulde bolletje? Onder leiding van een ludiek typetje, zoals Tante Annie of een van de andere loca Guapa's of Guapo's, ontdek je de geheimen van deze ultieme chocoladebol. Leuk als cadeau of voor jezelf! 

Onder leiding van een ludiek typetje, leer je de lekkerste Bossche bol te maken!

Lees verder

Verbeter je rijvaardigheid met deze slipcursus!

Slipcursus - 2 uur

Gouda & Eindhoven

In het verkeer kom je regelmatig gevaarlijke situaties tegen. Leer om te gaan met deze gevaren tijdens deze slipcursus van twee uur. Je leert slips voorkomen, corrigeren en obstakels ontwijken. Leerzaam en vooral ook heel erg leuk!

Verbeter je rijvaardigheid met deze slipcursus!

Lees verder

Genieten van de rust en het uitzicht vanuit een luchtballon

Unieke ballonvaart belevenis

Diverse locaties
(20)

Je bent nog maar enkele ogenblikken verwijderd van een geweldig avontuur. Je stijgt op. Alles op de grond wordt steeds kleiner. Langzaam bereikt de ballon grote hoogte. Je kijkt om je heen en geniet van het prachtige uitzicht, het natuurlijke landschap, alle gebouwen. Een ballonvaart is een onvergetelijke belevenis!

Genieten van de rust en het uitzicht vanuit een luchtballon

Lees verder
139,- per persoon

Leer je auto controleren in extreme condities!

Driftcursus - 2 uur

Gouda, Eindhoven

Je auto beheersen onder de meest extreme omstandigheden geeft een enorme kick. Van professionele instructeurs leer jij de drifttechnieken om dat te kunnen en je auto feilloos door de moeilijkste bochten te sturen. Een geweldige en heel leerzame ervaring!

Leer je auto controleren in extreme condities!

Lees verder
129,- 69,- per persoon

Ontdek paragliding en maak een tandemvlucht!

Tandemvlucht Paragliding

Omgeving Utrecht
(28)

Ervaar de ultieme vrijheid en beleef het vogelperspectief tijdens een tandemvlucht paragliden. Voor velen een éénmalige sensationele ervaring, voor anderen het begin van een grote passie. Nieuwsgierig? Probeer het zelf en vlieg mee met een ervaren KNVvL-gebrevetteerde tandempiloot!

Ontdek paragliding en maak een tandemvlucht!

Lees verder

Surf's up! Golfsurfen in Zandvoort aan Zee!

Surfles in Zandvoort aan Zee

Zandvoort aan Zee

Heb jij er altijd al van gedroomd om de zeewind door je haren te voelen en heerlijk te surfen over de golven van de Noordzee? Pak dan nu je kans met deze surfles in Zandvoort aan Zee! Tijdens deze surfles leer je de basisbeginselen van het golfsurfen. Hoe surf je veilig? Wat is de beste positie op de plank?

Surf's up! Golfsurfen in Zandvoort aan Zee!

Lees verder

Race zelf in een BMW op circuit Assen, Zandvoort of Zolder!

Racen op een circuit naar keuze

Diverse circuits NL/BE
(2)

Dit is dé kans voor een echte raceliefhebber om de sfeer te proeven van een echt circuit! Na een korte theoretische uitleg rijdt je eerst mee met een ervaren instructeur. Hierna neem je zelf plaats achter het stuur en ga je onder begeleiding van de instructeur racen.

Race zelf in een BMW op circuit Assen, Zandvoort of Zolder!

Lees verder
129,- per persoon

Alle cadeaus bekijken

AFSCHEIDSCADEAUS MET EEN BLIJVENDE HERINNERING!

Afscheid nemen, daar houdt niemand van. Verras je familielid die voor lange tijd naar het buitenland gaat, of de medewerker die járen goed voor het bedrijf gewerkt heeft met een origineel afscheidscadeau. Als afscheidscadeau een fles wijn, dasspeld of pennen met het logo van de zaak geven, is niet meer van deze tijd!

Om de persoon waarvan afscheid genomen wordt een origineel afscheidscadeau te geven, kun je een bijzondere belevenisbon van Belevenissen.nl cadeau doen. Of het nou voor een man, een vrouw, oud of jong is, voor iedereen vind je hier een bijzonder afscheidscadeau! Met een afscheidscadeau van Belevenissen.nl heb je binnen een paar minuten hét perfecte afscheidscadeau in huis.

Je kan bij Belevenissen.nl kiezen uit honderden Belevenissen, die perfect dienen als afscheidscadeau. Hier doe je talloze ideeën op om het afscheid zo onvergetelijk mogelijk te maken! Je kunt een afscheidscadeau gemakkelijk zoeken door een categorie, prijsklasse of geslacht te kiezen. Op deze manier vind je gemakkelijk en snel een geschikt afscheidscadeau.

Nadat je een afscheidscadeau hebt uitgezocht, kun je ervoor kiezen om het afscheidscadeau te personaliseren. Je kunt er dan voor kiezen om een originele foto en een mooie tekst toe te voegen aan de cadeaubon van het afscheidscadeau. Een afscheidscadeau van Belevenissen.nl ontvang je in de vorm van een cadeaubon. Nadat de betaling is voltooid, wordt de cadeaubon direct naar jouw mailbox verzonden. Op deze manier heb je een afscheidscadeau van Belevenissen.nl dus meteen in huis! Je kunt de bon zelf uitprinten en voorzien van een mooie cadeauverpakking. Veel plezier met het geven van het afscheidscadeau!

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?