0 Inloggen


Voorbeelden

Om u een idee te geven van onze producten en diensten geven wij u daarvan graag enkele voorbeelden. Op deze pagina vindt u afbeeldingen van een mogelijk ontwerp voor uw e-voucher, uw giftbox en uw webshop. Alle drie de producten en diensten zijn voorzien van een beknopte uitleg.

Voucher

U kunt de keuze cadeaubon bestellen in de vorm van een e-voucher. Wij verzenden de cadeaubon dan op de aangewezen dag per e-mail aan degene(n) voor wie de cadeaubon is bestemd. De voucher kunnen wij in de huisstijl van uw organisatie ontwerpen, dus met uw logo en kleuren! U kunt de voucher ook voorzien van een persoonlijk bericht voor de ontvanger. Op de voucher staat alle informatie die uw medewerker of relatie nodig heeft om de cadeaubon te verzilveren en de ontvanger kiest zelf één of meerdere cadeaus!

 

Giftbox

Naast de e-voucher bieden wij de mogelijkheid het keuze cadeau als cadeaubon aan te bieden in een luxe geschenkverpakking: de gift box. Ook de gift box kunnen wij in de huisstijl van uw organisatie ontwerpen, dus met uw logo en uw kleuren!

U kunt op de cadeaubon ook een persoonlijke boodschap achterlaten voor de ontvanger. Met deze unieke gift box maakt u het geschenk wel heel speciaal!

Webshop

De ontvanger van de keuze cadeaubon verzilvert deze online in een webshop. De webshop wordt speciaal voor uw organisatie (en gratis!) op maat gemaakt. U kunt daar een persoonlijk bericht, een logo en zelfs een video voor de ontvanger plaatsen!

Met een welkomstboodschap of video wordt het cadeau extra persoonlijk en extra feestelijk!  De ontvanger logt in op de webshop en kiest vervolgens zelf op basis van punten één of meerdere cadeaus uit ons uitgebreide assortiment cadeaus.

Wilt u graag vrijblijvend rondkijken in een voorbeeldwebshop?

Vraag een demologin aan

Zij gingen u al voor: