0 Inloggen

De aller-leukste-cadeaus - open een zakelijk account

Je relatie of collega op een originele en persoonlijke wijze verrassen met een uniek cadeau? We hebben een groot aanbod aan unieke belevenis verrassingen voor ieder moment en voor elke leeftijd. Wil je je relatie, collega werknemer blij maken met een super leuke belevenis cadeaukaart? Het kan allemaal met Belevenissen.nl zakelijk! Ervaar de voordelen van Belevenissen.nl zakelijk en open een zakelijk account.

Klanten belonen voor loyaliteit?
Een belevenis cadeaukaart weggeven bij aankoop van een artikel? Foutje gemaakt en klanten op een leuke manier “Sorry” zeggen? Wij bieden de leukste artikelen en makkelijkste manier van bestellen! Open een zakelijk account en begin direct met het belonen van klanten.

Originele zakelijke relatiegeschenken met eigen logo maken en bedrukken
Je relatie extra verrassen doe je met ons grote aanbod originele relatiegeschenken. Op zoek naar een zakelijk geschenk met eigen logo, foto of tekst? Bij ons kun je een cadeaukaart bedrukken met o.a. een eigen logo. Verras je relatie(s) met een unieke belevenis cadeaukaart en geef een overgetelijke herinnering cadeau. Cadeaus van Belevenissen.nl zakelijk worden verstuurd in een luxe cadeauverpakking met een mooie cadeaukaart. Heb je het cadeau heel snel nodig? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een digitale cadeaukaart. De digitale cadeaukaart ontvang je binnen een paar minuten na bestelling.

Kleine oplage of grote aantallen kerstpakketten, relatiegeschenken of cadeaus bestellen?
Je kunt nu heel eenvoudig bulkorders plaatsen door een verrassing in één keer naar meerdere adressen te versturen of juist een kleine oplage of een grote oplage naar één adres. Als je grote aantallen naar één adres wilt versturen, kies je na het bestellen zoals gewoonlijk het adres. Het versturen van verrassingen naar meerdere adressen doe je gemakkelijk m.b.v. een Excelbestand. Gebruik hiervoor deze spreadsheet.

Voordelen van een zakelijk account, achteraf betalen op maandfactuur
Wanneer je een collega of relatie wilt verrassen met een cadeau of geschenk, open dan een zakelijk account en ervaar de voordelen. Met een zakelijk account van Belevenissen.nl is het eenvoudig om meerdere cadeaus direct naar je collega’s of relaties te versturen. Daarnaast is het ook mogelijk om je bestelling achteraf te betalen. Je kunt bij ons eenvoudig je bestellingen één keer per maand laten facturen. De factuur wordt de daarop volgende maand verstuurd en de betaaltermijn is 14 dagen.