• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0 0

PERSOONLIJK KERSTPAKKET - Uniek en onvergetelijkkerstpakket

Schenk uw medewerkers een persoonlijk kerstpakket in de huisstijl van uw bedrijf en laat ze zelf één of meerdere unieke cadeaus kiezen op basis van punten.

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten


Alle cadeaus bekijken

Geef een origineel, persoonlijk kerstpakket cadeau

 

Kerst is een ideaal moment om uw medewerkers een speciaal en persoonlijk kerstpakket cadeau te doen. Weet u al, wat u uw medewerkers dit jaar met de Kerst gaat geven? Er zijn immers zoveel verschillende aanbieders en zoveel verschillende geschenken om uit te kiezen. Bestelt u uw kerstpakket nog steeds in groten getale bij winkels of groothandels bij u in de omgeving? Waarom bestelt u dit jaar niet eens een echt persoonlijk kerstpakket? Immers: alle werknemers zijn verschillend. Een persoonlijk kerstpakket zal daarom meer worden gewaardeerd, dan wanneer u iedereen hetzelfde pakket schenkt.


Laat uw relaties en medewerkers zélf hun cadeaus uitkiezen!

 


Voor iedereen anders

Toch blijkt het ieder jaar ook weer moeilijk om iedereen iets persoonlijks te geven. Belevenissen.nl helpt u dit probleem op te lossen. Met een persoonlijk kerstpakket van Belevenissen.nl geeft u weliswaar iedereen hetzelfde kerstpakket, namelijk een cadeaubon, maar tegelijk geeft u iedereen ook een persoonlijk kerstpakket, omdat uw medewerkers zélf hun eigen geschenk uit kunnen zoeken op onze website.

Persoonlijke boodschap

Bij Belevenissen.nl vindt u 1001 mooie geschenken voor een onvergetelijk en persoonlijk kerstpakket. Zo kunt u op de cadeaubon een persoonlijk bericht en/of een foto laten afdrukken. En niet alleen het geschenk is persoonlijk, ook de verpakking waarin de cadeaubon wordt aangeboden is helemaal gepersonaliseerd in de huisstijl van uw bedrijf: u kunt uw eigen kleuren en logo hierop laten weergeven. Dit geldt ook voor het speciale gedeelte van onze website waar het kerstpakket kan worden verzilverd. Daar kunt u bovendien ook weer een persoonlijke tekst en een foto, ja zelfs een persoonlijk video achterlaten voor uw medewerkers! Zo geeft u namens uw organisatie een echt persoonlijk kerstpakket aan uw medewerkers.

Bent u op zoek naar het beste persoonlijke kerstpakket voor uw medewerkers? Neem direct contact op via zakelijk@belevenissen.nl of telefoonnummer 024 - 711 06 27 voor de mogelijkheden & een passende offerte.

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?