• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

PERSOONLIJK KERSTPAKKET - Uniek en onvergetelijkkerstpakket

Geef een origineel, persoonlijk kerstpakket cadeau

 

Kerst is een ideaal moment om uw medewerkers een speciaal en persoonlijk kerstpakket cadeau te doen. Weet u al, wat u uw medewerkers dit jaar met de Kerst gaat geven? Er zijn immers zoveel verschillende aanbieders en zoveel verschillende geschenken om uit te kiezen. Bestelt u uw kerstpakket nog steeds in groten getale bij winkels of groothandels bij u in de omgeving? Waarom bestelt u dit jaar niet eens een echt persoonlijk kerstpakket? Immers: alle werknemers zijn verschillend. Een persoonlijk kerstpakket zal daarom meer worden gewaardeerd, dan wanneer u iedereen hetzelfde pakket schenkt.


Laat uw relaties en medewerkers zélf hun cadeaus uitkiezen!

 


Voor iedereen anders

Toch blijkt het ieder jaar ook weer moeilijk om iedereen iets persoonlijks te geven. Belevenissen.nl helpt u dit probleem op te lossen. Met een persoonlijk kerstpakket van Belevenissen.nl geeft u weliswaar iedereen hetzelfde kerstpakket, namelijk een cadeaubon, maar tegelijk geeft u iedereen ook een persoonlijk kerstpakket, omdat uw medewerkers zélf hun eigen geschenk uit kunnen zoeken op onze website.

Persoonlijke boodschap

Bij Belevenissen.nl vindt u 1001 mooie geschenken voor een onvergetelijk en persoonlijk kerstpakket. Zo kunt u op de cadeaubon een persoonlijk bericht en/of een foto laten afdrukken. En niet alleen het geschenk is persoonlijk, ook de verpakking waarin de cadeaubon wordt aangeboden is helemaal gepersonaliseerd in de huisstijl van uw bedrijf: u kunt uw eigen kleuren en logo hierop laten weergeven. Dit geldt ook voor het speciale gedeelte van onze website waar het kerstpakket kan worden verzilverd. Daar kunt u bovendien ook weer een persoonlijke tekst en een foto, ja zelfs een persoonlijk video achterlaten voor uw medewerkers! Zo geeft u namens uw organisatie een echt persoonlijk kerstpakket aan uw medewerkers.

Bent u op zoek naar het beste persoonlijke kerstpakket voor uw medewerkers? Neem direct contact op via zakelijk@belevenissen.nl of telefoonnummer 024 - 711 06 27 voor de mogelijkheden & een passende offerte.

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

3703 beoordelingen

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.