• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0 0

Geef dit jaar eens een echt origineel kerstpakket!

U zoek originele kerstpakketten? Bij ons vind u 1001 originele kerstpakketten. De kerstpakketten kunnen gepersonaliseerd worden met uw eigen logo, foto en tekst.

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten


Alle cadeaus bekijken

ORIGINELE KERSTPAKKETTEN VAN BELEVENISSEN.NL!

Met Kerst wilt u uw collega’s uiteraard iets moois en bijzonders schenken. Iets wat bij blijft. Iets origineels. Een kerstpakket bedenken is voor veel mensen echter helemaal niet zo eenvoudig: uw collega’s zijn immers allemaal verschillend en ze hebben allemaal een verschillende smaak. Wat schenkt u uw collega’s dit jaar met Kerst? Vindt u het moeilijk om een origineel cadeau te bedenken? Kiest u dan eens voor een originele kerstpakket van Belevenissen.nl  

Bij ons kunt u uw collega’s hun eigen kerstcadeau laten kiezen, zodat het gegarandeerd een mooi pakket en een mooie Kerst wordt! Belevenissen.nl biedt 1001 originele geschenken, van rust en romantiek tot actie en avontuur. Deze kerstpakketten zijn origineel, omdat ze afwijken en niet alledaags zijn. Ze bieden een blijvende herinnering aan een mooie dag en een mooi samenzijn. Met een cadeaubon van Belevenissen.nl geeft u dus een kerstcadeau met een bijzondere betekenis.

Het originele zit hem niet alleen in het avontuur, of de mogelijkheid uw collega’s te laten kiezen, maar ook in de verpakking van het geschenk. Het is namelijk een gepersonaliseerd geschenk in de huisstijl van uw bedrijf. Ook de speciaal voor u ingerichte afdeling van onze webshop, waar het kerstcadeau kan worden verzilverd biedt de originele optie om een persoonlijke tekst of video achter te laten voor uw collega’s.

Kortom: Met een cadeaubon van Belevenissen.nl wordt het kerstpakket dit jaar extra origineel!

Neem direct contact op via zakelijk@belevenissen.nl of telefoonnummer 024 - 711 06 27 voor de mogelijkheden & een passende offerte.

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?