• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0 0

KEUZE KADO - Laat de kado keuze over aan uw medewerkers!

Op zoek naar een eigen keuze kerstpakket? Geef een eigen keuze cadeaubon waarbij uw medewerkers kunnen kiezen uit één of meerdere cadeaus op basis van punten.

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten


Alle cadeaus bekijken

Geef een keuze kado kerstpakket en laat uw medewerkers zelf kiezen!

 

De kerstdagen zijn misschien wel de belangrijkste feestdagen van het jaar: het is de periode bij uitstek om uw collega’s te verrassen met een mooi kado. Het zoeken van een mooi en passend kado is evenwel niet zo eenvoudig. Welk kado kiest u dit jaar voor uw collega’s? Kiest u zelf iets uit? Waarom geeft u ze dit jaar niet eens een verrassend keuze kado?

 

keuze kado kerstpakket

Laat uw relaties en medewerkers zélf hun cadeaus uitkiezen!

Ontdek de mogelijkheden >

 

Zelf kiezen

Kies dit jaar voor de eigen keuze cadeaubon van Belevenissen.nl: een uniek en avontuurlijk keuze kado. Op deze wijze bespaart u niet alleen tijd, geld en moeite: wanneer u kiest voor een keuze kado van Belevenissen.nl mogen uw collega’s zélf hun eigen kado uitzoeken. Is dat geen geweldig idee?

Voor ieder wat wils

Belevenissen.nl biedt een uitgebreid aanbod aan rustige, romantische, maar ook spetterende en sensationele keuze kado’s. U hebt bij ons de keuze uit een assortiment van 1001 belevenissen, dus er is voor ieder wel wat wils! Met een keuze kado van Belevenissen.nl kiest u bovendien voor een op maat gemaakt eigen keuze kerstpakket dat wordt geleverd in een luxe giftbox in de huisstijl van uw organisatie. In de persoonlijke webshop kunt u er bovendien voor kiezen een tekst of zelfs een video voor uw collega’s achter te laten!

Bent u op zoek naar het beste keuze kado voor uw medewerkers? Neem direct contact op via zakelijk@belevenissen.nl of telefoonnummer 024 - 711 06 27 voor de mogelijkheden & een passende offerte.

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?