• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0

KERSTPAKKET VOOR MANNEN - Een onvergetelijk kerstpakket voor mannen

Kerstpakketten voor mannen? Geef een overgetelijk mannen kerstpakket om nooit meer te vergeten!

 

Kerst is hét moment om een speciaal geschenk te geven. Weet u al, wat u uw collega’s cadeau wilt geven? Er zijn immers zoveel verschillende aanbieders en zoveel verschillende geschenken om uit te kiezen... Dat maakt de keuze niet gemakkelijk! Daarbij zijn ook nog eens alle werknemers verschillend. Zo maakt u doorgaans mannen met een ander geschenk blij dan vrouwen.


Laat uw relaties en medewerkers zélf hun cadeaus uitkiezen!


Mannen kiezen zelf

Wat kiest u bijvoorbeeld, wanneer u een kerstpakket wilt geven dat speciaal is afgestemd op mannen? Belevenissen.nl kan u helpen in het maken van een keuze. Sterker nog: Wij bieden uw mannelijke collega’s de mogelijkheid om zélf het kerstcadeau te kiezen.

Spectaculaire cadeau's

Bij Belevenissen.nl vindt u 1001 originele en verrassende kerstgeschenken speciaal bestemd voor mannen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het spectaculaire paragliden, flyboarden, of racen in een blitse Lamborghini? Er zijn ook rustige belevenissen, zoals wandelen door prachtige tuinen, of heerlijk brunchen in een oud kasteel. Maar, zoals gezegd: uw collega’s beslissen zelf. U geeft ze een originele cadeaubon van Belevenissen.nl in een speciaal vervaardigde giftbox in de huisstijl van uw bedrijf. En: u geeft ze een kerstpakket met een blijvende herinnering.

Neem direct contact op via zakelijk@belevenissen.nl of telefoonnummer 024 - 711 06 27 voor de mogelijkheden & een passende offerte.

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

3787 beoordelingen

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.