• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0 0

KERSTPAKKET VOOR MANNEN - Een onvergetelijk kerstpakket voor mannen

Kerstpakketten speciaal voor mannen? De leukste mannen kerstpakketten vind u op Belevenissen.nl. Geheel gepersonaliseerd met uw eigen tekst, logo en huisstijl.

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten


Alle cadeaus bekijken

Kerstpakketten voor mannen? Geef een overgetelijk mannen kerstpakket om nooit meer te vergeten!

 

Kerst is hét moment om een speciaal geschenk te geven. Weet u al, wat u uw collega’s cadeau wilt geven? Er zijn immers zoveel verschillende aanbieders en zoveel verschillende geschenken om uit te kiezen... Dat maakt de keuze niet gemakkelijk! Daarbij zijn ook nog eens alle werknemers verschillend. Zo maakt u doorgaans mannen met een ander geschenk blij dan vrouwen.


Laat uw relaties en medewerkers zélf hun cadeaus uitkiezen!


Mannen kiezen zelf

Wat kiest u bijvoorbeeld, wanneer u een kerstpakket wilt geven dat speciaal is afgestemd op mannen? Belevenissen.nl kan u helpen in het maken van een keuze. Sterker nog: Wij bieden uw mannelijke collega’s de mogelijkheid om zélf het kerstcadeau te kiezen.

Spectaculaire cadeau's

Bij Belevenissen.nl vindt u 1001 originele en verrassende kerstgeschenken speciaal bestemd voor mannen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het spectaculaire paragliden, flyboarden, of racen in een blitse Lamborghini? Er zijn ook rustige belevenissen, zoals wandelen door prachtige tuinen, of heerlijk brunchen in een oud kasteel. Maar, zoals gezegd: uw collega’s beslissen zelf. U geeft ze een originele cadeaubon van Belevenissen.nl in een speciaal vervaardigde giftbox in de huisstijl van uw bedrijf. En: u geeft ze een kerstpakket met een blijvende herinnering.

Neem direct contact op via zakelijk@belevenissen.nl of telefoonnummer 024 - 711 06 27 voor de mogelijkheden & een passende offerte.

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?