• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0 0

KERSTPAKKET SAMENSTELLEN - Zelf uw kerstpakket samenstellen!

Kerstpakket samenstellen? Zelf een origineel kerstpakket samenstellen met uw eigen foto, logo, giftbox, persoonlijke boodschap en huisstijl! Een onvergetelijk kerstpakket.

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten


Alle cadeaus bekijken

Kerstpakket samenstellen? Samen creëren we een onvergetelijk kerstpakket!

 

Een kerstpakket samenstellen: Hoe doet u dat? Besteedt u daar veel zorg aan? Organiseert u dit zelf? Of hebt u het uitbesteed aan een andere organisatie? Dat laatste begrijpen wij als geen ander, het is namelijk best veel werk om iets verrassends te bedenken met een blijvende herinnering. Waarom laat u de keuze dit jaar niet eens aan uw collega’s en verrast u ze met een cadeaubon van Belevenissen.nl? Uw collega’s kunnen dan het pakket zelf samenstellen. Dat wordt zeker een geslaagd en onvergetelijk kerstpakket!


Laat uw relaties en medewerkers zélf hun cadeaus uitkiezen!

 


Vrij om te kiezen

Met een cadeaubon van Belevenissen.nl geeft u uw collega’s de keuze uit 1001 avonturen. Rustige en romantische avonturen, maar ook belevenissen vol actie en sensatie. Er is via onze webshop de keuze uit één geschenk, maar ook uit meerdere geschenken, al naar gelang het budget en de wensen van uw collega’s.

Alles in uw huisstijl

Maar wacht: er is nog meer. U kunt zelf namelijk ook iets samenstellen bij dit kerstpakket. Wij bieden u de mogelijkheid uw bedrijf op een persoonlijk manier te presenteren aan uw collega’s. De cadeaubon van Belevenissen.nl zit namelijk verpakt in een originele giftbox in de huisstijl van uw bedrijf. En in de speciaal voor u ingerichte afdeling van onze webshop kunt u uw collega’s verrassen met een persoonlijk bericht, een leuke foto en zelfs een video. Zo wordt het kerstpakket dit jaar wel heel bijzonder!

Kerstpakket samenstellen? Belevenissen bellen!

Neem direct contact op via zakelijk@belevenissen.nl of telefoonnummer 024 - 711 06 27 voor de mogelijkheden & een passende offerte.

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?