• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0 0

KERSTPAKKET ONLINE - Bestel het kerstpakket voor uw medewerkers nu online!

Op zoek naar het ideale kerstpakket? Bestel het vandaag nog online bij Belevenissen.nl en laat uw medewerkers hun eigen kerstpakket online kiezen op basis van punten.

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten


Alle cadeaus bekijken

KERSTPAKKET ONLINE - Kerstpakket voor uw medewerkers online bestellen en verzilveren!

 

Koopt u het kerstpakket voor uw collega’s nog steeds in een winkel, of bij een groothandel bij u in de buurt en niet online? Dat is een hoop werk. Niet alleen qua voorbereiding en overleg, maar ook qua uitvoering. En het kost daarbij ook nog eens een heleboel extra geld. Geld dat u beter in het kerstpakket zelf kunt investeren.


Laat uw relaties en medewerkers zélf hun cadeaus uitkiezen!


Kerstpakket online

Waarom koopt u uw kerstpakket dit jaar niet online? Of beter gezegd: Waarom bespaart u uzelf dit jaar niet eens een hoop tijd en geld en laat u uw collega’s zelf het kerstpakket online uitzoeken? Dat kan, wanneer u ze een cadeaubon van Belevenissen.nl geeft.

Belevenissen.nl biedt 1001 gave, verrassende en originele online kerstpakketten in diverse categorieën: van romantische uitstapjes tot spetterende actie. Deze belevenissen zijn origineel, omdat ze afwijken van de standaard kerstpakketten. Ze zijn niet alledaags. Mede daarom bieden deze online kerstpakketten een blijvende herinnering aan een mooie dag en een fijn samenzijn. Met een online kerstpakket van Belevenissen.nl geeft u dus een kerstcadeau met een bijzondere betekenis.

Het originele van ons online kerstpakket zit hem niet alleen in het avontuur, of de mogelijkheid uw collega’s één of zelfs meerdere belevenissen te laten kiezen, maar ook in de luxe geschenkverpakking. Deze is gepersonaliseerd in de huisstijl van uw bedrijf. Ook de speciaal voor u ingerichte afdeling van onze webshop, waar het kerstpakket online kan worden verzilverd biedt de originele optie om een persoonlijke tekst of video achter te laten voor uw collega’s.

Kortom: Met een online kerstpakket van Belevenissen.nl maakt u de Kerst dit jaar extra bijzonder!

 

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?