• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0 0

KERSTPAKKET MEDEWERKERS - Doe uw medewerkers een fantastisch kerstpakket cadeau!

Doe uw medewerkers dit jaar een fantastisch kerstgeschenk cadeau van Belevenissen.nl en laat ze zelf één of meerdere belevenissen kiezen uit ons assortiment.

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten


Alle cadeaus bekijken

KERSTPAKKET MEDEWERKERS - Verras uw medewerkers met een fantastisch kerstpakket!

 

Wat gaat u deze kerst aan uw medewerkers geven? Weet u dat al? Het kiezen van een mooi kerstpakket voor uw medewerkers is namelijk een hele klus! Wijk dit jaar eens af van het gebruikelijke kerstpakket en bestel het kerstpakket voor uw medewerkers bij Belevenissen.nl.


Laat uw relaties en medewerkers zélf hun cadeaus uitkiezen!

 


Houdt het persoonlijk

Bij Belevenissen.nl vindt u een uitgebreid assortiment van 1001 geweldige kerstpakketen – rustige en romantische, maar ook spannende en sensationele. Wij kunnen het kerstpakket voor uw medewerkers daarbij geheel voor u op maat maken.

Een kerstpakket van Belevenissen.nl is een cadeaubon. Deze cadeaubon wordt niet geleverd in een saaie enveloppe, maar wordt keurig verpakt in een luxe giftbox die is opgemaakt in de huisstijl van uw organisatie. Dus: uw kleuren en uw logo. Op de cadeaubon kunt u een persoonlijk bericht en een foto voor uw medewerkers laten plaatsen. Dat is nog eens een persoonlijk kerstpakket voor uw medewerkers!

Verras uw medewerkers

Na ontvangst van het kerstpakket kunnen uw medewerkers de cadeaubon verzilveren op de speciaal daartoe ingerichte afdeling van onze webshop. Daar vinden ze alle belevenissen keurig gerangschikt. Uw medewerkers kunnen vervolgens een keuze maken uit één of meerdere belevenissen, uiteraard afhankelijk van het budget en de persoonlijke smaak. Ook deze speciaal ingerichte webpagina is in te richten in de huisstijl van uw organisatie. U kunt ook hier een persoonlijke tekst, een foto, of zelfs een video voor uw medewerkers achterlaten. Zo wordt het kerstpakket voor uw medewerkers dit jaar wel heel persoonlijk en extra feestelijk!

Een fantastisch kerstpakket voor uw medewerkers bestellen? Neem direct contact op via zakelijk@belevenissen.nl of telefoonnummer 024 - 711 06 27 voor de mogelijkheden & een passende offerte.

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?