• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0 0

KERSTPAKKET KOPEN

Koop je kerstpakketten bij Belevenissen.nl en verras je personeel en/of relaties met een persoonlijk belevenis cadeau.

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

Zweefvliegen of lekker UIT-eten...? Kies zelf een Dagje-UIT

Belevenis naar KEUZE

Diverse locaties in NL & BE
(7)

Met deze cadeaubon kan de ontvanger zelf een keuze maken. Van Indoor Skydiven tot romantisch overnachten... Het gekozen bedrag kan besteed worden aan ALLE belevenissen in Nederland & België.

Zweefvliegen of lekker UIT-eten...? Kies zelf een Dagje-UIT

Lees verder

Alle cadeaus bekijken

Kerstpakket kopen? Geef een eigen keuze kerstpakket en laat uw medewerkers zelf kiezen!

 

Eén van de mooiste tijden van het jaar is toch altijd weer Kerst. De tijd waarin mensen, familie, vrienden, geliefden, samen zijn, een gezellige tijd met elkaar hebben en elkaar geschenken geven. Het is echter ook de tijd van een jaarlijks terugkerend probleem: Wat geven we elkaar? Welk kerstpakket gaan we kopen? Wat gaat u met de Kerst voor uw collega’s kopen?


Laat uw relaties en medewerkers zélf hun cadeaus uitkiezen!

 


Wat moet ik in het kerstpakket doen?

Misschien hebt u dit probleem ondervangen door het verzinnen van en het maken van een kerstpakket uit te besteden aan een andere organisatie. Dat begrijpen wij. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om door middel van een persoonlijke cadeaubon uw collega’s te verrassen met een origineel geschenk met een blijvende herinnering. 

Belevenissen.nl regelt het

Wanneer u uw kerstpakket koopt bij Belevenissen.nl besteedt u het verzinnen van het geschenk niet alleen uit aan ons, zodat het u geen werk kost, maar ook aan uw eigen collega’s! U koopt dus niet alleen een mooi kerstpakket met een blijvende herinnering, maar u laat uw collega’s zelf via uw eigen pagina in onze webshop hun eigen kerstpakket kopen. Dat is wat je noemt een handig, mooi en verrassend geschenk!

Neem direct contact op via zakelijk@belevenissen.nl of telefoonnummer 024 - 711 06 27 voor de mogelijkheden & een passende offerte.

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?